2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

telefonuna mı yükledin canım ismi ne programın? ben valla bu ara hiç riske atamıyorum zaten baya zamandır çok fazla acıdığı için ağdayı üst kısımları yapabiliyorum şimdi hiç yapamam eğilmek hiç istemiyorum kasılmak da direkt jilet yapıyorum ama bacaklarım koltukaltı falan epilator kullanıyorum özel bölge içinde başlığı var ama çok acıyor.

canım ben doktorun acemisine denk geldim keseyi gördükten sonra bhcg istenmezki şu zaman gel bebeğe bakalım demesi gerekirdi ve iki gün baktı keseye gelişen bir kese görünüyordu

Aynen canım ben bir kere yaptırdım ama erken yaptırmıştım testte görünce gününde tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum o günde yaptırdım artış iyiydi bir daha yaptırma 12 gün sonra kontrole gel dedü ben birgün ara verip bir daha yaptırdım emin olmak için çünkü önceden kimyasal gebeliğim olmuştu onda da baktık yine 2 katından fazla artmış bir daha 10 gün hiç baktırmadım sonra gittim keseyi kalp atışını duydum zaten kese görülme zamanında da gerek yok artık

Bence sen acildeki doktorları çok dikkate alma. Kesen var sonuçta düzenli bir doktor bul ve ona devam et bence. OradaKilerin dediğine takılma.

ah ah cektigimi 2 gündür bir ben birde allah biliyor yinede güvenemiyorum bunlara çarşamba kese gelismismi diye baktiricam gözümle gormesem bu dr kese falanda görmedi diycem ama karnıma ultrasonu koyduğu gibi kese göründü

Bence sen acildeki doktorları çok dikkate alma. Kesen var sonuçta düzenli bir doktor bul ve ona devam et bence. OradaKilerin dediğine takılma.
canım acil beni rahatlatti
Cuma günü 1371 çıkınca doktor bana diyecektiki bizim üst sinirimiz bu sizin degeriniz bundan fazla kesede göründü gidin şu tarihte gelin bebeğe bakalım adam oturdu hesapladı en azından 1800 çıkmalıydı dedi 2 güne bir tekrarlayalım dedi üst limitlerinin o oldugundan haberi yok yeni geldi bu doktor ve ilk görev yeri

Benim bi şikayetim yok lekelenmem yok hamilelik belirtilerim var bhcg ye bende sasirmistim

Ya bende bu gece erkek bebek gördüm usg de dr önce gösteriyor testisleri ve pipiyi sonra da dur çıkarıp bezleyelim şunu diyor bezlerkende görüyorum pipiyi yumurtalıklarını falan bakalım çıkacakmı

Ya bende bu gece erkek bebek gördüm usg de dr önce gösteriyor testisleri ve pipiyi sonra da dur çıkarıp bezleyelim şunu diyor bezlerkende görüyorum pipiyi yumurtalıklarını falan bakalım çıkacakmı
Benım kızımda gordugum ruya cıkmıstı dogum yapmıstım sankı dr kızın oldu dıodu bence ınsan rüyasına malum oluyor

Canım doktorun o hafta ultrasonda ilk olarak ense kalinligina bakacak.O normalse kan vermek fln sana kalmis.Tedirgin olursa sana da soyler.
Ben ilk gebeligimde de istemedim.Simdide istemiyorun.

Canim olmadi bende.
Bunu doktoruna soyle ona gore ilerlersiniz

Senin yazini okuyuncaa gulumsedim :))))
Aaaa yine gormeyecez uzun zaman asagiyi diye :))))))))
El yordami ve ya ayna kullanabilirsin.

Ne kadar garip olmuş.Böyle ust deger olmasida degisik doktorda bi yandan haklı :)
Kese gorundukten sonra Allah korusun bi olumsuzluk gorunurse tekrar bhcg isterler ama keseden sonra gerek yok genelde.Artik gelisimine bakar

umarım öyle olur artik ümidimi kesmiştim

Her gebelik aynı olacak diye bişey yok kimi rahat geçer kimi bulantılı geçer ne kadar endişe edersen o kadar negatif düşünceyi çekersin kendine

Aslinda ultrasonda sağda gorulen yolk sac bizde sol ve kız :)
Solda gorunende bizde sağda ve erkek :)
Ramzi bu durumda dogru olmus oluyor sanki :)
Isin eglencesi tabii bunlarda ❤

Doktor normal olduğunu onun bir şey ifade etmediğini kalbinin çok güzel attığını söyledi. Klomen ile. Hamile kaldım yumurtalarım klomene rağmen büyümüyordu. Parmağım da iltihap kafamı karıştırıyor. Korkuyorum 1 düşüğüm var. Biraz da evhamlanıyorum galiba. Hepsini kafamda birleştirip felaket senaryoları kuruyorum resmen

Geçen hafta ağdaya gittim bir sıkıntı olmadı bi zararı olacağını düşünmüyorum şimdilik

Canım en yaklaşık 10 yıldır ev ağdası yapıyorum kendim alıyorum. O sebepten baya zayıfladı ve azaldı zaten. Geçen hafta da kendim yaptım ağda çok eğilip bükülmeden dikkatlice bi sorun yaşamadım çok şükür

Hoşgeldin canım eklerim tabi:) rumuzumdaki sile nr oluyor merak ettim. Şile mi yoksa
Evet şile :)
Aranızda en çok kilo alan benim demek ki Kızlar.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri 3 kilo aldım tam ilaçlar dehşet kilo aldııyor
Bende de durumlar senin gibi 3 kilo coktan aldim bile 4 e dogru gidiyorum hamilelikten ziyade sigarayı birakinca oldu hic bos durmuyor bogazim

Epilasyonluyum miss gibi hamilelikte tekrar çıkabiliyormuş ama bakalım artık çıkarsa kuaför ağda tabiisi eşime yaptıramam daaa neler

Doktorlar özellikle çiğköfte, midye gibi açıkta satılan yiyeceklerin yenmemesi gerektiğini söylüyorlar. İlk hamileliğimde aşerdiğim halde yememiştim çiğköfteyi dışardan, evde kendim yoğurup onu yedim. Çok aşeriyorsan kendin yoğur canım dışardan yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…