• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hamilelik takip programi kullaniyorum. Orada yaziyor cilt dökülmeleriniz icin gun aşırı yüzünüzü yıkar nemlendirirseniz bu dertten kurtulabilirsiniz diyor. Program nasıl biliyor yahu haftalik günlük değişimleri :)

Gercekten de cildimde kuru ve soyulmalar olustu cok su da icmeye calisiyorum ama 2 lt anca iciyorum galiba ama hamilelikte soyulmaya basladi sizde de var mi?

Bu arada kizlar genital bolge icin temizliği nasıl yapiyorsunuz. Ben epilator kullanıyordum normalde ama artik karnim agriyor egilmek riske atmak da istemiyorum nasıl yapiyorsunuz agda sakıncalı olur mu ya da esime mi yaptirsam diye kara kara düşünüyorum...

telefonuna mı yükledin canım ismi ne programın? ben valla bu ara hiç riske atamıyorum zaten baya zamandır çok fazla acıdığı için ağdayı üst kısımları yapabiliyorum şimdi hiç yapamam eğilmek hiç istemiyorum kasılmak da direkt jilet yapıyorum ama bacaklarım koltukaltı falan epilator kullanıyorum özel bölge içinde başlığı var ama çok acıyor.

canım ben doktorun acemisine denk geldim keseyi gördükten sonra bhcg istenmezki şu zaman gel bebeğe bakalım demesi gerekirdi ve iki gün baktı keseye gelişen bir kese görünüyordu

Aynen canım ben bir kere yaptırdım ama erken yaptırmıştım testte görünce gününde tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum o günde yaptırdım artış iyiydi bir daha yaptırma 12 gün sonra kontrole gel dedü ben birgün ara verip bir daha yaptırdım emin olmak için çünkü önceden kimyasal gebeliğim olmuştu onda da baktık yine 2 katından fazla artmış bir daha 10 gün hiç baktırmadım sonra gittim keseyi kalp atışını duydum zaten kese görülme zamanında da gerek yok artık

canım ben daha oncede yaptirdim burda bundan onceki gebeligimi 195 ile öğrendim sonra 623 çıktı sonra leke başlayınca bakıldı 1300 lu bir değer çıktı yine bundan ötesini göremiyoruz dedi sonra düşmeye başladı ayni labaratuvar bunların üst siniri var devlet hastasinin labaratuvari
Bence sen acildeki doktorları çok dikkate alma. Kesen var sonuçta düzenli bir doktor bul ve ona devam et bence. OradaKilerin dediğine takılma.

Aynen canım ben bir kere yaptırdım ama erken yaptırmıştım testte görünce gününde tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum o günde yaptırdım artış iyiydi bir daha yaptırma 12 gün sonra kontrole gel dedü ben birgün ara verip bir daha yaptırdım emin olmak için çünkü önceden kimyasal gebeliğim olmuştu onda da baktık yine 2 katından fazla artmış bir daha 10 gün hiç baktırmadım sonra gittim keseyi kalp atışını duydum zaten kese görülme zamanında da gerek yok artık
ah ah cektigimi 2 gündür bir ben birde allah biliyor yinede güvenemiyorum bunlara çarşamba kese gelismismi diye baktiricam gözümle gormesem bu dr kese falanda görmedi diycem ama karnıma ultrasonu koyduğu gibi kese göründü

Bence sen acildeki doktorları çok dikkate alma. Kesen var sonuçta düzenli bir doktor bul ve ona devam et bence. OradaKilerin dediğine takılma.
canım acil beni rahatlatti
Cuma günü 1371 çıkınca doktor bana diyecektiki bizim üst sinirimiz bu sizin degeriniz bundan fazla kesede göründü gidin şu tarihte gelin bebeğe bakalım adam oturdu hesapladı en azından 1800 çıkmalıydı dedi 2 güne bir tekrarlayalım dedi üst limitlerinin o oldugundan haberi yok yeni geldi bu doktor ve ilk görev yeri

Benim bi şikayetim yok lekelenmem yok hamilelik belirtilerim var bhcg ye bende sasirmistim

Yeni uyandık biz de.Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi ben yok çıkacak halim yok dedim hem bu saatte kalabalıktır dedim aslında hazır gelse önüme iyi olur da hazırlanmaya feci üşeniyorum bakalım. Rüyamda kız çocuğu gördüm konuşuyordu baya boğum boğum ayakları vardı uyanmıştı altını değiştiriyordum kakasının kokusu burnumda:olamaz: ama çok tatlıydı resmen o anı yaşadım ilk defa böyle bir rüya görüyorum hep eşim çocuk görür çünkü
Ya bende bu gece erkek bebek gördüm usg de dr önce gösteriyor testisleri ve pipiyi sonra da dur çıkarıp bezleyelim şunu diyor bezlerkende görüyorum pipiyi yumurtalıklarını falan:KK76::dua: bakalım çıkacakmı:KK15:

Ya bende bu gece erkek bebek gördüm usg de dr önce gösteriyor testisleri ve pipiyi sonra da dur çıkarıp bezleyelim şunu diyor bezlerkende görüyorum pipiyi yumurtalıklarını falan:KK76::dua: bakalım çıkacakmı:KK15:
Benım kızımda gordugum ruya cıkmıstı dogum yapmıstım sankı dr kızın oldu dıodu bence ınsan rüyasına malum oluyor

Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum

Canım doktorun o hafta ultrasonda ilk olarak ense kalinligina bakacak.O normalse kan vermek fln sana kalmis.Tedirgin olursa sana da soyler.
Ben ilk gebeligimde de istemedim.Simdide istemiyorun.

İyi pazarlar arkadaşlar
Dün yazmıştım demirim çok düşük (3) olduğu için serum taktırdım dün akşam ama sabah karnımda kaşıntıyla uyandım ufak ufak kabartılar oluşmuş alerjik muhtemelen böyle bir durum yaşayan var mı? plojovic plojovic sen de fazla almışsın böyle bir reaksiyonla karşılaştın mı?

Canim olmadi bende.
Bunu doktoruna soyle ona gore ilerlersiniz;)

Hamilelik takip programi kullaniyorum. Orada yaziyor cilt dökülmeleriniz icin gun aşırı yüzünüzü yıkar nemlendirirseniz bu dertten kurtulabilirsiniz diyor. Program nasıl biliyor yahu haftalik günlük değişimleri :)

Gercekten de cildimde kuru ve soyulmalar olustu cok su da icmeye calisiyorum ama 2 lt anca iciyorum galiba ama hamilelikte soyulmaya basladi sizde de var mi?

Bu arada kizlar genital bolge icin temizliği nasıl yapiyorsunuz. Ben epilator kullanıyordum normalde ama artik karnim agriyor egilmek riske atmak da istemiyorum nasıl yapiyorsunuz agda sakıncalı olur mu ya da esime mi yaptirsam diye kara kara düşünüyorum...

Senin yazini okuyuncaa gulumsedim :))))
Aaaa yine gormeyecez uzun zaman asagiyi diye :))))))))
El yordami ve ya ayna kullanabilirsin.

canım acil beni rahatlatti
Cuma günü 1371 çıkınca doktor bana diyecektiki bizim üst sinirimiz bu sizin degeriniz bundan fazla kesede göründü gidin şu tarihte gelin bebeğe bakalım adam oturdu hesapladı en azından 1800 çıkmalıydı dedi 2 güne bir tekrarlayalım dedi üst limitlerinin o oldugundan haberi yok yeni geldi bu doktor ve ilk görev yeri

Ne kadar garip olmuş.Böyle ust deger olmasida degisik doktorda bi yandan haklı :)
Kese gorundukten sonra Allah korusun bi olumsuzluk gorunurse tekrar bhcg isterler ama keseden sonra gerek yok genelde.Artik gelisimine bakar

Canım doktorun o hafta ultrasonda ilk olarak ense kalinligina bakacak.O normalse kan vermek fln sana kalmis.Tedirgin olursa sana da soyler.
Ben ilk gebeligimde de istemedim.Simdide istemiyorun.

Canim olmadi bende.
Bunu doktoruna soyle ona gore ilerlersiniz:KK66:

Senin yazini okuyuncaa gulumsedim :))))
Aaaa yine gormeyecez uzun zaman asagiyi diye :))))))))
El yordami ve ya ayna kullanabilirsin.

Ne kadar garip olmuş.Böyle ust deger olmasida degisik doktorda bi yandan haklı :)
Kese gorundukten sonra Allah korusun bi olumsuzluk gorunurse tekrar bhcg isterler ama keseden sonra gerek yok genelde.Artik gelisimine bakar
umarım öyle olur artik ümidimi kesmiştim

Karnımda kalbı duran gebelıgımde ılk koku hassasıyetım ortadan kaybolmustu saskın bı sekılde dolap acıp yemek pısırıyodum drum ılk onu sormustu sorun gorunce bulantıların azaldımı dıe sımdıde koku hassasıyetım ın olmaması kafayı yedırcek
Her gebelik aynı olacak diye bişey yok kimi rahat geçer kimi bulantılı geçer ne kadar endişe edersen o kadar negatif düşünceyi çekersin kendine

Aslinda ultrasonda sağda gorulen yolk sac bizde sol ve kız :)
Solda gorunende bizde sağda ve erkek :)
Ramzi bu durumda dogru olmus oluyor sanki :)
Isin eglencesi tabii bunlarda ❤

Canım bence bi doktora daha görünüp kendini rahatlatabilirsin geç döllenme mi peki sence yani yumurtlamadan sonra mı hamile kaldın? değilse pek normal olduğunu düşünmüyorum 2hafta geriliği bence bi randevu al bu hafta için yoksa rahat edemezsin
Doktor normal olduğunu onun bir şey ifade etmediğini kalbinin çok güzel attığını söyledi. Klomen ile. Hamile kaldım yumurtalarım klomene rağmen büyümüyordu. Parmağım da iltihap kafamı karıştırıyor. Korkuyorum 1 düşüğüm var. Biraz da evhamlanıyorum galiba. Hepsini kafamda birleştirip felaket senaryoları kuruyorum resmen:(

Geçen hafta ağdaya gittim bir sıkıntı olmadı bi zararı olacağını düşünmüyorum şimdilik ☺️

Canım en yaklaşık 10 yıldır ev ağdası yapıyorum kendim alıyorum. O sebepten baya zayıfladı ve azaldı zaten. Geçen hafta da kendim yaptım ağda çok eğilip bükülmeden dikkatlice bi sorun yaşamadım çok şükür;)

Hoşgeldin canım eklerim tabi:) rumuzumdaki sile nr oluyor merak ettim. Şile mi yoksa
Evet şile :)
Aranızda en çok kilo alan benim demek ki Kızlar.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri 3 kilo aldım tam :duduk:ilaçlar dehşet kilo aldııyor:bicak:
Bende de durumlar senin gibi 3 kilo coktan aldim bile 4 e dogru gidiyorum hamilelikten ziyade sigarayı birakinca oldu hic bos durmuyor bogazim

Epilasyonluyum miss gibi:KK76: hamilelikte tekrar çıkabiliyormuş ama bakalım artık çıkarsa kuaför ağda tabiisi eşime yaptıramam daaa neler:63:

Kızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi

Doktorlar özellikle çiğköfte, midye gibi açıkta satılan yiyeceklerin yenmemesi gerektiğini söylüyorlar. İlk hamileliğimde aşerdiğim halde yememiştim çiğköfteyi dışardan, evde kendim yoğurup onu yedim. Çok aşeriyorsan kendin yoğur canım dışardan yeme

Back