• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi pazarlar arkadaşlar
Dün yazmıştım demirim çok düşük (3) olduğu için serum taktırdım dün akşam ama sabah karnımda kaşıntıyla uyandım ufak ufak kabartılar oluşmuş alerjik muhtemelen böyle bir durum yaşayan var mı? plojovic plojovic sen de fazla almışsın böyle bir reaksiyonla karşılaştın mı?

İyi pazarlar arkadaşlar
Dün yazmıştım demirim çok düşük (3) olduğu için serum taktırdım dün akşam ama sabah karnımda kaşıntıyla uyandım ufak ufak kabartılar oluşmuş alerjik muhtemelen böyle bir durum yaşayan var mı? plojovic plojovic sen de fazla almışsın böyle bir reaksiyonla karşılaştın mı?
Ben de demiri serum seklinde aliyorum ama alerjik reaksiyon olabilir diye devamli kontrol ediyorlar verilirken. Simdiye kadar alerjim olmadi ama vücut birden demir yüklemesine tepki verebiliyormus

Ya hakkında hayırlısı olsun canımm bakalım rüyan gerçek çıkacakmı genelde hamilelerin gördüğü cinsiyet çıkar ama bakalım nolacak :KK200:

Hakkımızda hayırlısı olsun evet benim için sağlıkla doğmuş bir çocuk görmek çok mutlu etti beni tedaviyle olunca cinsiyetine henüz kafa yoramadım ama merak ediyorum tabi

Ben de demiri serum seklinde aliyorum ama alerjik reaksiyon olabilir diye devamli kontrol ediyorlar verilirken. Simdiye kadar alerjim olmadi ama vücut birden demir yüklemesine tepki verebiliyormus
Hamile kaldıktan sonra mı almaya başladınız serumu?ben dün ilk defa aldım 10 olması gerekirken 3 çıkmış değerim ilaçtan daha etkili diye serum aldım ,ilk gebeliğimde yaşamadığım için endişelendim çok,bugünde kabartı olunca karnımda korktum

Ben şimdi depresyon modunda cam kenarında uzandım...salı olmadan kafayı yıyecem sanırım cok endıselıyım bı okadarda korkak:dua: ıkı gebelıktede 6 ser kılo veren ben bu haftalarımda mutfagın kapısının altına bez tepen ben sımdı bu gebelıkte koku hassasıyetım olmaması bana normal gelmıyor kızlar ıstahım yok okadar bu belırtıde bana yetmıyor cok korkuyorum bılıyorum korkunun yasanacakları faydası yok ama dusunmedende olmuyor :işsiz:allahın ıkı kaybım var zaten rabbım bunu bana hayırlısı ıle nasıp etsın

Karnımda kalbı duran gebelıgımde ılk koku hassasıyetım ortadan kaybolmustu saskın bı sekılde dolap acıp yemek pısırıyodum drum ılk onu sormustu sorun gorunce bulantıların azaldımı dıe sımdıde koku hassasıyetım ın olmaması kafayı yedırcek

En sevdiğim şey dışarda kahvaltı eşimde çok sever benimde, şimdi herkes uyuyor hala ben karnım zil çalarak uyanmalarını bekliyorum mutfağa geldim şimdi peynir zeytin atayım ağzıma biraz yine midem kazındı:eek::dondurma:
Bizim içinde büyük keyif valla,kahvaltı candır şöyle uzuun uzuun,sohbetle,bazen aekadaşlarla,bol çaylı.. :)

İlkinde 22 ikincide 12 kilo aldım bundada 12max. Hedefim:duduk: nasıl olacaksa iştahım çok bu sabah açlıktan uyandım :110::KK14:
Bende ilkinde 23 kilo aldım,doğumdan sonra 40. Günde 2 kilo fazlam vardı. O 2 kiloda ilk 3 ayda alınan kiloydu. O yüzden şimdi ilk 3 ay kilo almamaya çalışıyorum hedefim max 12 :)

Boşver ye gitsin illa alacaksın kilo gider sonra:hamarat: bizde eşimle dışarda çok yeriz ve mokunu çıkarırız herşeyden 1er yada yarımşar porsiyon gelir bittikçe gelene hayırda demeyiz ama ikimizde formdayız ben bi gün çatlayana kadar yediysem öbür gün dengelerim iki çocuktan sonra hep 55kilolardaydım. Bunda iştahım fena açık ama 80 olmazsam iyi:oha:
Sen tam bendensin :) Haftaiçi çalışıyoruz çok nadir dışarda yiyoruz. Biran önce eve gelip çocukla ilgilenme telaşımız oluyor. Haftasonu sapıtıyoruz,nerede kahvaltı yapsak,akşam yemeğe nereye gitsek diye deliriyoruz;) yemede hiç sınır yok bende,görenler inanamıyor. Haftasonu mokunu çıkardığımız için haftaiçi dengeliyorum ve kilo almıyorum normalde.

20 yaşında aslında küçük sayılmaz. Hamuru açana kadar yanmış yağ :KK70:

Yeşil bursa çok güzel, bir kere gittim sadece ama çok sevdim.
Tecrübesiz diycem ama kız yine iyi hamur işine falan girmiş :)
Bursa güzel,üniversite için ayrıldım kafayı yerim sandım.. sonra evlendim istanbul’a geldim derken,tekrar dönüş yaptım Bursa’ya..

Kahvaltı yaptık eşim mutfağı topladı süpürge çekti şimdi silecek evi bende yatıyorum:KK45: sabah karnımda belimde çok ağrım vardı şimdi bişey yok sabah iş için kalkınca daha içim bulanıyor geç kalkınca o kadar olmuyor. Bende dolabımj düzenleyeyim akşamda dışarda yiyeceğiz sanırım. Salı günü gelse de herşey yolunda mı görsem rahatlasam

Kızlar cuma bhcg 1371 di bugün yine ayni çıktı 1371 acil de yaptırdım ayni labaratuvar acil dokturu bizim üst limitimiz bu >1371 dedi bundan büyük yani ama onlar ötesini göremiyorlar bi sıkıntı göremiyorum dedi bizim kadin doğumcu yeni geldi bundan haberi yok ben onu anladım yaşıda genç biraz rahatladim 1000 den sonra vajinal kese görünüyor zaten benim karindan bakar bakmaz gördü ve gelişiyor kesem boyle doktorlarda bize denk geliyor çarşamba gidicem yine emin olmak için ve bu sonucu göstermek için testlerim dışında gitmiycem bu doktora
1371 de karından mı göründü 5 binden önce görünmez derler doktorlar ama gördüyse doktorun bi sıkıntı yoktur acil bölümünüde anlamadım nasıl bu değere kadar ölçülüyomuş saçmalık valla siz en iyisi bidaha gitmeyin kese göründüyse 1,2 hafta içerisinde bebek de görünür inşallah

Hakkımızda hayırlısı olsun evet benim için sağlıkla doğmuş bir çocuk görmek çok mutlu etti beni tedaviyle olunca cinsiyetine henüz kafa yoramadım ama merak ediyorum tabi
Benimde ilk bebeğim olduğu için hiç önemli değil cinsiyet sağlıcakla doğsunda merakla bekliyorum ciciler almak için yani sırf

Kızlar cuma bhcg 1371 di bugün yine ayni çıktı 1371 acil de yaptırdım ayni labaratuvar acil dokturu bizim üst limitimiz bu >1371 dedi bundan büyük yani ama onlar ötesini göremiyorlar bi sıkıntı göremiyorum dedi bizim kadin doğumcu yeni geldi bundan haberi yok ben onu anladım yaşıda genç biraz rahatladim 1000 den sonra vajinal kese görünüyor zaten benim karindan bakar bakmaz gördü ve gelişiyor kesem boyle doktorlarda bize denk geliyor çarşamba gidicem yine emin olmak için ve bu sonucu göstermek için testlerim dışında gitmiycem bu doktora
Canım bence burada bi problem var. Ben de ilk testlerimi acilde yaptırdım. İlk yaptırdığımda 240 çıktı ikincisi ise 400 çıktı. Öyle sınır diye birşey olmaz ki ama. Bundan önceki gebeliğimde de bin küsürlerde çıkmıştı. Yani sonuçta senin kanından çıkan bi sonuç bu :)

1371 de karından mı göründü 5 binden önce görünmez derler doktorlar ama gördüyse doktorun bi sıkıntı yoktur acil bölümünüde anlamadım nasıl bu değere kadar ölçülüyomuş saçmalık valla siz en iyisi bidaha gitmeyin kese göründüyse 1,2 hafta içerisinde bebek de görünür inşallah
değerim daha fazla anladığım ölçümleri bu kadar

Hamile kaldıktan sonra mı almaya başladınız serumu?ben dün ilk defa aldım 10 olması gerekirken 3 çıkmış değerim ilaçtan daha etkili diye serum aldım ,ilk gebeliğimde yaşamadığım için endişelendim çok,bugünde kabartı olunca karnımda korktum
Yok ben hamilelikten önce almistim en az 6 ay oluyor. Baya yüksek dozda veriliyor bana cünkü vücudum demiri hic tutmuyor. Normalde bir yil falan idare ediyorum ama simdi daha cabuk tükenir heralde.

Canım bence burada bi problem var. Ben de ilk testlerimi acilde yaptırdım. İlk yaptırdığımda 240 çıktı ikincisi ise 400 çıktı. Öyle sınır diye birşey olmaz ki ama. Bundan önceki gebeliğimde de bin küsürlerde çıkmıştı. Yani sonuçta senin kanından çıkan bi sonuç bu :)
canım ben daha oncede yaptirdim burda bundan onceki gebeligimi 195 ile öğrendim sonra 623 çıktı sonra leke başlayınca bakıldı 1300 lu bir değer çıktı yine bundan ötesini göremiyoruz dedi sonra düşmeye başladı ayni labaratuvar bunların üst siniri var devlet hastasinin labaratuvari

değerim daha fazla anladığım ölçümleri bu kadar
Anladım canımda işte acil ya değişiğime gitti ama en iyisi gitmemek cidden ben acilde kan vermiştim 45 çıktı bidaha hiç gitmedim 11 gün sonra ölçtürdüm 2200 falan çıkmıştım bidaha da gerek görmedik sonra kese falan bebek derken geçti gitti 2 günde bi yaptırmak daha çok sitrese sokuyo insanı

Anladım canımda işte acil ya değişiğime gitti ama en iyisi gitmemek cidden ben acilde kan vermiştim 45 çıktı bidaha hiç gitmedim 11 gün sonra ölçtürdüm 2200 falan çıkmıştım bidaha da gerek görmedik sonra kese falan bebek derken geçti gitti 2 günde bi yaptırmak daha çok sitrese sokuyo insanı
canım ben doktorun acemisine denk geldim keseyi gördükten sonra bhcg istenmezki şu zaman gel bebeğe bakalım demesi gerekirdi ve iki gün baktı keseye gelişen bir kese görünüyordu

Hamilelik takip programi kullaniyorum. Orada yaziyor cilt dökülmeleriniz icin gun aşırı yüzünüzü yıkar nemlendirirseniz bu dertten kurtulabilirsiniz diyor. Program nasıl biliyor yahu haftalik günlük değişimleri :)

Gercekten de cildimde kuru ve soyulmalar olustu cok su da icmeye calisiyorum ama 2 lt anca iciyorum galiba ama hamilelikte soyulmaya basladi sizde de var mi?

Bu arada kizlar genital bolge icin temizliği nasıl yapiyorsunuz. Ben epilator kullanıyordum normalde ama artik karnim agriyor egilmek riske atmak da istemiyorum nasıl yapiyorsunuz agda sakıncalı olur mu ya da esime mi yaptirsam diye kara kara düşünüyorum...

Back