• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
telefonuna mı yükledin canım ismi ne programın? ben valla bu ara hiç riske atamıyorum zaten baya zamandır çok fazla acıdığı için ağdayı üst kısımları yapabiliyorum şimdi hiç yapamam eğilmek hiç istemiyorum kasılmak da direkt jilet yapıyorum ama bacaklarım koltukaltı falan epilator kullanıyorum özel bölge içinde başlığı var ama çok acıyor.

Böyle guzel bir program. Hafta hafta gebelik takibi hokkabazsoft yayıncısı. Cok kullanisli güzel

Eklentiler

• Screenshot_20180204-162207.png
    Screenshot_20180204-162207.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20180204-162221.png
    Screenshot_20180204-162221.png
    141 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20180204-162503.png
    Screenshot_20180204-162503.png
    180,4 KB · Görüntüleme: 56
Aman dikkatli olun. Ben yıllar var denize girmiyorum. Çok arkadaşımı kaybettim korkutuyor deniz beni. Bir gidip sinüzitlerimden kurtulmam gerekiyor ama cesaret edemiyorum
evet canım sile çok dalgalı dikkatli olmak lazim kenardan giriyoruz açılmadan sende öyle yapabilirsin bisey olmaz insallah

evet canım sile çok dalgalı dikkatli olmak lazim kenardan giriyoruz açılmadan sende öyle yapabilirsin bisey olmaz insallah
Fobi oldu bende. Rüyalarımda bile en çok tsunami görürüm. Kardeşimle eşim gidiyor ben evde pinekliyorum :) hesapladım da 9 senedir girmemişim denize vay be :) yüzmeyi unutmadım ama havuzda yüzüyorum sık sık:)

Ya korktum bu akşam canim koyu sarı hafif kahve iki kez leke gördüm pencerede ilkinde yanılıyorum sandım ama ikincide emin oldum. Şimdi takip ediyorum henüz öyle leke gelmedi ama cok üzüldüm
Canim benimde o haftalarda aynı lekelenme den olmuştu tedbir amaçlı doktora gittim Igne verdi kese yanında kanama alani vardı geçti sonra korkma önemli bişey değildir belkide yerlesme kanamasidir

Lekelenmesi olan ihmal etmesin hemen dr gıtsın bundan önceki düşüğüm hep lekeli geçti kahve lekeyle başladı sonra kırmızı oldu sonra parca parca devam etti hemen gıdın beklemeyin

Karnımda kalbı duran gebelıgımde ılk koku hassasıyetım ortadan kaybolmustu saskın bı sekılde dolap acıp yemek pısırıyodum drum ılk onu sormustu sorun gorunce bulantıların azaldımı dıe sımdıde koku hassasıyetım ın olmaması kafayı yedırcek
Stres yapma canım benimde ilk zamanlar bulantim bir oluyodu birden kesiliyor du ilerleyen zamanda o günleri arar oldum aşırı bulanti halsizlik yaşadım birde her hamilelik farklı oluyomus ilkinde fazla ikincisinde az hissedebilirsin yada hiç olmayabilir bende kayıplar yaşadım senin gibi kalbi durdu boş gebelik kimyasal bir sürü olumsuzluk oldu ama bunlar tekrarlicak diye bişey yokki güzel düşünelim güzel olsun Rabbim ins sağlıkla tamamına erdirir canim

Canım doktorun o hafta ultrasonda ilk olarak ense kalinligina bakacak.O normalse kan vermek fln sana kalmis.Tedirgin olursa sana da soyler.
Ben ilk gebeligimde de istemedim.Simdide istemiyorun.

Canim olmadi bende.
Bunu doktoruna soyle ona gore ilerlersiniz:KK66:

Senin yazini okuyuncaa gulumsedim :))))
Aaaa yine gormeyecez uzun zaman asagiyi diye :))))))))
El yordami ve ya ayna kullanabilirsin.

Ne kadar garip olmuş.Böyle ust deger olmasida degisik doktorda bi yandan haklı :)
Kese gorundukten sonra Allah korusun bi olumsuzluk gorunurse tekrar bhcg isterler ama keseden sonra gerek yok genelde.Artik gelisimine bakar
Sebebini bulduk ,dün D vitamini damlası vermişti dr birde o yapmış,dr um kullqnma dedid vitamini kullanan var mı?

Hamilelik takip programi kullaniyorum. Orada yaziyor cilt dökülmeleriniz icin gun aşırı yüzünüzü yıkar nemlendirirseniz bu dertten kurtulabilirsiniz diyor. Program nasıl biliyor yahu haftalik günlük değişimleri :)

Gercekten de cildimde kuru ve soyulmalar olustu cok su da icmeye calisiyorum ama 2 lt anca iciyorum galiba ama hamilelikte soyulmaya basladi sizde de var mi?

Bu arada kizlar genital bolge icin temizliği nasıl yapiyorsunuz. Ben epilator kullanıyordum normalde ama artik karnim agriyor egilmek riske atmak da istemiyorum nasıl yapiyorsunuz agda sakıncalı olur mu ya da esime mi yaptirsam diye kara kara düşünüyorum...
Banada sivilce bastı. Ergen gibi oldum.

canım ben doktorun acemisine denk geldim keseyi gördükten sonra bhcg istenmezki şu zaman gel bebeğe bakalım demesi gerekirdi ve iki gün baktı keseye gelişen bir kese görünüyordu
Sanırım sorun doktorda ki kesende gelişiyormuş bence hiç gitme keseyi gördüğün tarihten hesapla 2 hafta sonra git bence inşallah bebeğini görürsün :KK200:

Canim benimde o haftalarda aynı lekelenme den olmuştu tedbir amaçlı doktora gittim Igne verdi kese yanında kanama alani vardı geçti sonra korkma önemli bişey değildir belkide yerlesme kanamasidir
Bir daha da olmadı canim allahtan bi de bu aralar cok hastayım gribal enfeksiyon falan su içemedim biraz da az su içmiş olmama bağladım sonradan düşününce. İğne oluyorum ben zaten canim benimki tüp bebek çünkü. Cok teşekkür ederim bu arada cevap icin

Bir daha da olmadı canim allahtan bi de bu aralar cok hastayım gribal enfeksiyon falan su içemedim biraz da az su içmiş olmama bağladım sonradan düşününce. İğne oluyorum ben zaten canim benimki tüp bebek çünkü. Cok teşekkür ederim bu arada cevap icin
Rica ederim canım Rabbim bidaha yaşatmasin insan çok strese giriyor anlıyorum seni

Back