• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım acil beni rahatlatti
Cuma günü 1371 çıkınca doktor bana diyecektiki bizim üst sinirimiz bu sizin degeriniz bundan fazla kesede göründü gidin şu tarihte gelin bebeğe bakalım adam oturdu hesapladı en azından 1800 çıkmalıydı dedi 2 güne bir tekrarlayalım dedi üst limitlerinin o oldugundan haberi yok yeni geldi bu doktor ve ilk görev yeri
Resmini verdimi kesenin canım varsa atarmısın bi bakalım

Doktorlar özellikle çiğköfte, midye gibi açıkta satılan yiyeceklerin yenmemesi gerektiğini söylüyorlar. İlk hamileliğimde aşerdiğim halde yememiştim çiğköfteyi dışardan, evde kendim yoğurup onu yedim. Çok aşeriyorsan kendin yoğur canım dışardan yeme
Bidaha yemem artık canım aç mideye gitmedi en azından diyorum allahtan artık yemem ya napalım zaten canım zararlı ne varsa onu çekiyo kola cips falan acayip istiyo ama tabikide asla almıyorum durduruyorum kendimi

mide bulantılarınız ne durumda kızlar. akşamları çok kötü oluyorum ben yemekten sonra. afedersiniz ama çok fena geyirti oluyor. doktorum dramamine adlı bulantı ilacı yazmıştı ihtiyaç duyarsan kullan diye. bu ilacı kullanan var mı hiç?

P_20180202_152606.jpg

sağol canım ya çok stresli bir donem saglicakla atlatırız insallah
Stres yapma canım rahat olmaya çalış benimki de aynı daha gitmedim kesem hatta düzgün değil uzunlamasına doktorda biley demedi Maşallah seninkine bu hafta bebeği de görürsün 6 haftalık oluyor demi

Stres yapma canım rahat olmaya çalış benimki de aynı daha gitmedim kesem hatta düzgün değil uzunlamasına doktorda biley demedi Maşallah seninkine bu hafta bebeği de görürsün 6 haftalık oluyor demi
benim keseye gore bugün 5+1 canım düşükten sonra adet gormeden hamile kaldığım için sat yok keseye gore hesaplıycax

Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim

Back