• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlarrr 9 haftalık gebeyim inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Sorum var bilgili ve tecrübeli anne ve adaylarına :) biraz uzun ama lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. :)

Geen hafta Boğaz enfeksiyonu geçirdim zencefil ıhlamurla tam geçti derken. Bulantı kusma üşüme ile acillik oldum ateşim 38.7 idi. Serumun içine parol ve vitamin takviyesiyle serum taktılar. Şimdi de tam tırnağıma buzdolabı düştü. :KK43: şişti ve iltihap topluyor. Şimdi bende pinpiriklendim :KK43: geçen hafta da boğazlarım iltihaptı şimdi parmağım bebeğime bir şey olmaz değil mi? :KK43: rüyalarımda sürekli bebeğimde sorunlar görüyorum sanırım kafayı sıyırdım. Lütfen cvp verin :KK43:

Bir de bebeğim sat a göre 2 hafta falan geride :KK43:
Canım bence bi doktora daha görünüp kendini rahatlatabilirsin geç döllenme mi peki sence yani yumurtlamadan sonra mı hamile kaldın? değilse pek normal olduğunu düşünmüyorum 2hafta geriliği bence bi randevu al bu hafta için yoksa rahat edemezsin

Bende kendim hazırlamadığım için çok seviyorum dışarda olmayı :)) eşimde seviyor allahtan.. yazın daha çok şehirden doğaya kaçış aslında mesele kahvaltı bahane:) şimdi soğuktur oralar çocuk hasta olmasın diye şehiriçi yerlerde takılıyoruz napalım..
Çok güzel yaptınız,tebrikler size de :) küçük mü eşinin yeğeni ?
20 yaşında aslında küçük sayılmaz. Hamuru açana kadar yanmış yağ :D

Yeşil bursa çok güzel, bir kere gittim sadece ama çok sevdim.

Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum
Neden tereddütün var bu mutlaka yapılması gereken bişey bebeğin sağlığı için?

Başlangıçları hiç saymayayım,çiğköftenin adı geçti diye söyledim 1 porsiyondu valla yedim :) ve onun türevleri vardı 4 çeşito_O sonra üstüne ana yemek.. sonra tatlı.. sonrada ödemdir diye gezeyim ortada :kızgın:
Boşver ye gitsin illa alacaksın kilo gider sonra:hamarat: bizde eşimle dışarda çok yeriz ve mokunu çıkarırız herşeyden 1er yada yarımşar porsiyon gelir bittikçe gelene hayırda demeyiz ama ikimizde formdayız ben bi gün çatlayana kadar yediysem öbür gün dengelerim iki çocuktan sonra hep 55kilolardaydım. Bunda iştahım fena açık ama 80 olmazsam iyi:oha:

Bende normaldede fena yerim ama kilo almayan cinstenim:KK53: Hamileyken alıyor ama vücut kilo,23 kilo fazla ile doğuma girmiş biri olarak konuşuyorum:rapci: belkide ödemdir :KK47:
İlkinde 22 ikincide 12 kilo aldım bundada 12max. Hedefim:duduk: nasıl olacaksa iştahım çok bu sabah açlıktan uyandım :110::KK14:

Günaydın kızlar. Kızçem azı dişlerini çıkarıyor sabah skşam memede. Meme uçlarım zaten hassaslaşmıştı şimdi acıyor da sanırım yara oluyor. Bir yandan emip bir yandan kulağına vuruyor yavrum nasıl canı yanıyorsa. Çıksa da kurtulsak.

Bu arada ben mide bulantısından yiyemiyorum ama yiyebilen bolca ceviz yesin.

Benim eşim biraz pimpirikli market tavuğu yemiyoruz köy tavuğu da bulmak çok zor.

Bugün eşim nöbetçi, kahvaltıyı beraber yapacağız da ben öğlen ne yiyeceğim diye düşünüyorum şimdiden.
Bnde 6sy emzirmiştim Kızım kendi bırakmıştı:KK54:cevix bebeğin zekası için en önemli besin diyebilirim elinizden düşürmeyin Kızlar:KK66: Carrefour’da Migros’ta organik tavuk var:KK24:

Bende kendim hazırlamadığım için çok seviyorum dışarda olmayı :)) eşimde seviyor allahtan.. yazın daha çok şehirden doğaya kaçış aslında mesele kahvaltı bahane:) şimdi soğuktur oralar çocuk hasta olmasın diye şehiriçi yerlerde takılıyoruz napalım..
Çok güzel yaptınız,tebrikler size de :) küçük mü eşinin yeğeni ?
En sevdiğim şey dışarda kahvaltı eşimde çok sever benimde, şimdi herkes uyuyor hala ben karnım zil çalarak uyanmalarını bekliyorum mutfağa geldim şimdi peynir zeytin atayım ağzıma biraz yine midem kazındı:eek::dondurma:

5933286_orig.png
Ramız teorisi buyurun Efenim:KK19:

Yeni uyandık biz de.Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi ben yok çıkacak halim yok dedim hem bu saatte kalabalıktır dedim aslında hazır gelse önüme iyi olur da hazırlanmaya feci üşeniyorum bakalım. Rüyamda kız çocuğu gördüm konuşuyordu baya boğum boğum ayakları vardı uyanmıştı altını değiştiriyordum kakasının kokusu burnumda:olamaz: ama çok tatlıydı resmen o anı yaşadım ilk defa böyle bir rüya görüyorum hep eşim çocuk görür çünkü

Aranızda en çok kilo alan benim demek ki Kızlar.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri 3 kilo aldım tam :duduk:ilaçlar dehşet kilo aldııyor:bicak:

Yeni uyandık biz de.Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi ben yok çıkacak halim yok dedim hem bu saatte kalabalıktır dedim aslında hazır gelse önüme iyi olur da hazırlanmaya feci üşeniyorum bakalım. Rüyamda kız çocuğu gördüm konuşuyordu baya boğum boğum ayakları vardı uyanmıştı altını değiştiriyordum kakasının kokusu burnumda:olamaz: ama çok tatlıydı resmen o anı yaşadım ilk defa böyle bir rüya görüyorum hep eşim çocuk görür çünkü
Ya hakkında hayırlısı olsun canımm bakalım rüyan gerçek çıkacakmı genelde hamilelerin gördüğü cinsiyet çıkar ama bakalım nolacak :KK200:

Kızlar cuma bhcg 1371 di bugün yine ayni çıktı 1371 acil de yaptırdım ayni labaratuvar acil dokturu bizim üst limitimiz bu >1371 dedi bundan büyük yani ama onlar ötesini göremiyorlar bi sıkıntı göremiyorum dedi bizim kadin doğumcu yeni geldi bundan haberi yok ben onu anladım yaşıda genç biraz rahatladim 1000 den sonra vajinal kese görünüyor zaten benim karindan bakar bakmaz gördü ve gelişiyor kesem boyle doktorlarda bize denk geliyor çarşamba gidicem yine emin olmak için ve bu sonucu göstermek için testlerim dışında gitmiycem bu doktora

Back