- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.581
Günaydın kızlar dün iyi bebişin de benimde iyi olduğumu görünce kendimizi sabahın nurunda yollara vurduk bizde, annemlere gidiyoruz 1,5 ay aradan sonra çok özledim çoookk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence bi doktora daha görünüp kendini rahatlatabilirsin geç döllenme mi peki sence yani yumurtlamadan sonra mı hamile kaldın? değilse pek normal olduğunu düşünmüyorum 2hafta geriliği bence bi randevu al bu hafta için yoksa rahat edemezsinKızlarrr 9 haftalık gebeyim inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Sorum var bilgili ve tecrübeli anne ve adaylarına :) biraz uzun ama lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. :)
Geen hafta Boğaz enfeksiyonu geçirdim zencefil ıhlamurla tam geçti derken. Bulantı kusma üşüme ile acillik oldum ateşim 38.7 idi. Serumun içine parol ve vitamin takviyesiyle serum taktılar. Şimdi de tam tırnağıma buzdolabı düştü. şişti ve iltihap topluyor. Şimdi bende pinpiriklendim geçen hafta da boğazlarım iltihaptı şimdi parmağım bebeğime bir şey olmaz değil mi? rüyalarımda sürekli bebeğimde sorunlar görüyorum sanırım kafayı sıyırdım. Lütfen cvp verin
Bir de bebeğim sat a göre 2 hafta falan geride
20 yaşında aslında küçük sayılmaz. Hamuru açana kadar yanmış yağBende kendim hazırlamadığım için çok seviyorum dışarda olmayı :)) eşimde seviyor allahtan.. yazın daha çok şehirden doğaya kaçış aslında mesele kahvaltı bahane:) şimdi soğuktur oralar çocuk hasta olmasın diye şehiriçi yerlerde takılıyoruz napalım..
Çok güzel yaptınız,tebrikler size de :) küçük mü eşinin yeğeni ?
Neden tereddütün var bu mutlaka yapılması gereken bişey bebeğin sağlığı için?Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum
İlişkiye tövbe etmişsindir benimde kızıma hamileyken 20.haftada kanama olmuştu baya ilişki sonrası ama biley olmadı şükürCanım benim ilişki sonrası kanamam oldu açık pembe bi renkteydi bir gün sürdü
Boşver ye gitsin illa alacaksın kilo gider sonra bizde eşimle dışarda çok yeriz ve mokunu çıkarırız herşeyden 1er yada yarımşar porsiyon gelir bittikçe gelene hayırda demeyiz ama ikimizde formdayız ben bi gün çatlayana kadar yediysem öbür gün dengelerim iki çocuktan sonra hep 55kilolardaydım. Bunda iştahım fena açık ama 80 olmazsam iyiBaşlangıçları hiç saymayayım,çiğköftenin adı geçti diye söyledim 1 porsiyondu valla yedim :) ve onun türevleri vardı 4 çeşit sonra üstüne ana yemek.. sonra tatlı.. sonrada ödemdir diye gezeyim ortada
Aynen tövbe ettik gerçekten o kadar unutmuşuz ki dün doktora bile sormadıkİlişkiye tövbe etmişsindir benimde kızıma hamileyken 20.haftada kanama olmuştu baya ilişki sonrası ama biley olmadı şükür
İlkinde 22 ikincide 12 kilo aldım bundada 12max. Hedefim nasıl olacaksa iştahım çok bu sabah açlıktan uyandımBende normaldede fena yerim ama kilo almayan cinstenim Hamileyken alıyor ama vücut kilo,23 kilo fazla ile doğuma girmiş biri olarak konuşuyorum belkide ödemdir
Kazınma yokmu o kazınma bnde 1kg aldımBende veriyorum normalde yememe rağmen çokda almam kilo ama midem bulanmadığı için ve midem hep kazındığı için çok yiyorum sonumu merak etmiyo değilim
Bnde 6sy emzirmiştim Kızım kendi bırakmıştıcevix bebeğin zekası için en önemli besin diyebilirim elinizden düşürmeyin Kızlar Carrefour’da Migros’ta organik tavuk varGünaydın kızlar. Kızçem azı dişlerini çıkarıyor sabah skşam memede. Meme uçlarım zaten hassaslaşmıştı şimdi acıyor da sanırım yara oluyor. Bir yandan emip bir yandan kulağına vuruyor yavrum nasıl canı yanıyorsa. Çıksa da kurtulsak.
Bu arada ben mide bulantısından yiyemiyorum ama yiyebilen bolca ceviz yesin.
Benim eşim biraz pimpirikli market tavuğu yemiyoruz köy tavuğu da bulmak çok zor.
Bugün eşim nöbetçi, kahvaltıyı beraber yapacağız da ben öğlen ne yiyeceğim diye düşünüyorum şimdiden.
En sevdiğim şey dışarda kahvaltı eşimde çok sever benimde, şimdi herkes uyuyor hala ben karnım zil çalarak uyanmalarını bekliyorum mutfağa geldim şimdi peynir zeytin atayım ağzıma biraz yine midem kazındıBende kendim hazırlamadığım için çok seviyorum dışarda olmayı :)) eşimde seviyor allahtan.. yazın daha çok şehirden doğaya kaçış aslında mesele kahvaltı bahane:) şimdi soğuktur oralar çocuk hasta olmasın diye şehiriçi yerlerde takılıyoruz napalım..
Çok güzel yaptınız,tebrikler size de :) küçük mü eşinin yeğeni ?
Bende almışım 1 kilo ki zaten kilolu hamile kaldım 64 falan dı yanlış hatırlamıyorsam nolcak bilmiyorum böyle allahtan boyum uzun ona sığınıyorum aslında ilk aylar alınmaması lazım kilo ama bu iştaha kilo napsınnKazınma yokmu o kazınma bnde 1kg aldım
Ben bu teoriden hiç bişey anlamadım benim bebekim ortada yatıyoRamız teorisi buyurun Efenim
Ya hakkında hayırlısı olsun canımm bakalım rüyan gerçek çıkacakmı genelde hamilelerin gördüğü cinsiyet çıkar ama bakalım nolacakYeni uyandık biz de.Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi ben yok çıkacak halim yok dedim hem bu saatte kalabalıktır dedim aslında hazır gelse önüme iyi olur da hazırlanmaya feci üşeniyorum bakalım. Rüyamda kız çocuğu gördüm konuşuyordu baya boğum boğum ayakları vardı uyanmıştı altını değiştiriyordum kakasının kokusu burnumda ama çok tatlıydı resmen o anı yaşadım ilk defa böyle bir rüya görüyorum hep eşim çocuk görür çünkü
O zaman bir oğlum bir kızım olacak alt taraf sağlı sollu parlak üstler mat . Bakalım nasip :))Ramız teorisi buyurun Efenim