- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.481
Ne yazılmışsa onu yaşayacağız. Hergün doktora gitsen ne değişecek ki ? Belki doktordan çıkınca duracak kalp atışı ?? Allaha emanet edip,çokta kafaya takmamak lazım bence. Yoksa geçmez günler.. Biraz kaderciyim bu konuda.Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz bizşimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan
Haklısın tatlım hatta soyle dıyım bundan oncekınde 9 hafta sonra 1 ay sonra geldedı meger kalbı durmus 2 hafta oyle gezmısım haberım yok barı erken ogrenseydım vakıtlıce kurtajımı olurdum boşuna 15 gun kusmaya devam etmezdım dedım kısmetse bunda tehlıkelı zamanı atlatana kadar 15 de gıdıcem muane parası falan umrum deıl kotu ornegım ama hayatında gerceklerı malesefYa kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz bizşimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan
İnşallah semacım Allah gönlüne göre versinBenim bebekim hep ortada teyzeleri bi sağa sola gitmedi tahmin yapayım ilk gebeliğim olduğu için sağlıklı olsunda hiç önemli değil sadece cici bici bi kız istiyorum ama nasip bakalım
Bende öyleyim ama bekliycez napalım artık sabır ben 1 martta gidicem siz kaçında gidiceksinizYa kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz bizşimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan
Amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunİnşallah semacım Allah gönlüne göre versin
Benim kızım soldaydı. Şimdi buda solda bakalım :)
Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz bizşimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan
Ben de o zamanlarda gideceğim 28 subat gibi falan.Bende öyleyim ama bekliycez napalım artık sabır ben 1 martta gidicem siz kaçında gidiceksiniz
Yok takıntı stres yapmıyorum hic ama aklıma geliyor istemeden.Canım benim tüp bebekle olduğu için inanılmaz pimpirikliydim inanır mısın hernan çamaşırıma bakıyordum kanama geldi mi acaba diye. geçen hafta kalp atışını duyunca bir sorun yok deyince biraz daha rahatladım ama arada yine acaba nasıl ya kalbi durursa bende diyorum ancak daha rahatım sonuçta olacağın önüne geçemeyiz bu senin hamileliği kendine zehir edip stres olmaktan başka işe yaramaz böyle günler geçmez rahat olmamız akışına bırakmamız lazım kafanı dağıt lütfen zaman çabuk geçiyor takıntı yapmazsan
Ben 12 haftalık oluyorum canım sen kaçta gitmiş oluyosun acabaBen de o zamanlarda gideceğim 28 subat gibi falan.
Merhaba kizlaarr .. nasilsiniz iyisinizdir insallah..benim bulantilar ogleden sonra aksama dogru bu saatlerde basliyor yatana kadar suruyor cubuk kraker falanda yatistirmiyor.. goguslerimde sizilar var arada kasiklarima agrilar giriyor ama hic sikayet etmiyorum rabbime sukurler olsun bebegimde bende saglikli olalimda insallah bu rahatsiz edici seylerde gececek insallah diye dusunuyorum.. herkese saglikli hamilelikler diliyorumayrica kontrole gittigimde doktorum sagdan yumurtladigimi soyledi ve sagdan yumurtlayinca kiz derler dedi bakalim bu sizde tutacak mi dedi espirilestik oyle ama dogruluk payi var mi acaba bilemedim
10 un altında olmamalıymış çok düşük deyince hemen seum yapalım dedi
Bende endişelendim
Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz bizşimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan
Sol kasığımda hissediyorum ben bişey olduğunu. Orda bişey var,batıyor falan. Kızımdada öyleydi solumdaydı. Sağlıklı olsunlarda o yeter.. ama kızda bi başka :))Ben ilk muayenemde anlayamadım ama solda çünkü hep solum ağrıyor herşeyi orada hissediyorum gece o tarafa yatınca sol bacağım acıyor kramp giriyor kızım öı olacak acaba dersin
Dr larına guven cnm gebe oldugunu soyluyosundur zaten tırnagın ıcınde tedavını ol ıhmal etme bebegı dusunurken ıkınızde uzulmeyın bu sefer ınan omru olan bebege bıseycık olmuyo allahın ıznı ıleKızlarrr 9 haftalık gebeyim inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Sorum var bilgili ve tecrübeli anne ve adaylarına :) biraz uzun ama lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. :)
Geen hafta Boğaz enfeksiyonu geçirdim zencefil ıhlamurla tam geçti derken. Bulantı kusma üşüme ile acillik oldum ateşim 38.7 idi. Serumun içine parol ve vitamin takviyesiyle serum taktılar. Boğazlarım tam da geçmiş sayılmaz. Şimdi de tam tırnağıma buzdolabı düştü.şişti ve iltihap topluyor. Şimdi bende pinpiriklendim geçen hafta da boğazlarım iltihaptı şimdi parmağım bebeğime bir şey olmaz değil mi? rüyalarımda sürekli bebeğimde sorunlar görüyorum sanırım kafayı sıyırdım. Lütfen cvp verin
Hoşbulduk Tokat’tanHoşgeldin nerden?
Sağını solunu bilmiyorum ama doktor bana kalp atışına göre yorum yaptı atış hızı 140 ve altı olunca genelde erkek oluyor kızlarda 180e kadar çıkabiliyor dedi bizimki 141 atıyorİnşallah semacım Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?