• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz biz :KK43: şimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan:KK43:
Ne yazılmışsa onu yaşayacağız. Hergün doktora gitsen ne değişecek ki ? Belki doktordan çıkınca duracak kalp atışı ?? Allaha emanet edip,çokta kafaya takmamak lazım bence. Yoksa geçmez günler.. Biraz kaderciyim bu konuda.

Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz biz :KK43: şimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan:KK43:
Haklısın tatlım hatta soyle dıyım bundan oncekınde 9 hafta sonra 1 ay sonra geldedı meger kalbı durmus 2 hafta oyle gezmısım haberım yok barı erken ogrenseydım vakıtlıce kurtajımı olurdum boşuna 15 gun kusmaya devam etmezdım dedım kısmetse bunda tehlıkelı zamanı atlatana kadar 15 de gıdıcem muane parası falan umrum deıl kotu ornegım ama hayatında gerceklerı malesef

Bıde kızlar ınanın bısey olunca bıcak gıbı kesılmıyor hıc bırsey 15 gun den fazla kalbı durukmus ben son 3 gun varken suphelendım okadar kurtaj gırcegım gunun gecesı delı gıbı aglıyarak kusuyodum yoksun artık nıe kusıyorum dıe oyle degerler cat dıe cakılmıyo yabı belırtıde oyuzden bır anda yok olmuyor

Bende öyleyim ama bekliycez napalım artık sabır ben 1 martta gidicem siz kaçında gidiceksiniz

Canım benim tüp bebekle olduğu için inanılmaz pimpirikliydim inanır mısın hernan çamaşırıma bakıyordum kanama geldi mi acaba diye. geçen hafta kalp atışını duyunca bir sorun yok deyince biraz daha rahatladım ama arada yine acaba nasıl ya kalbi durursa bende diyorum ancak daha rahatım sonuçta olacağın önüne geçemeyiz bu senin hamileliği kendine zehir edip stres olmaktan başka işe yaramaz böyle günler geçmez rahat olmamız akışına bırakmamız lazım kafanı dağıt lütfen zaman çabuk geçiyor takıntı yapmazsan

Canım benim tüp bebekle olduğu için inanılmaz pimpirikliydim inanır mısın hernan çamaşırıma bakıyordum kanama geldi mi acaba diye. geçen hafta kalp atışını duyunca bir sorun yok deyince biraz daha rahatladım ama arada yine acaba nasıl ya kalbi durursa bende diyorum ancak daha rahatım sonuçta olacağın önüne geçemeyiz bu senin hamileliği kendine zehir edip stres olmaktan başka işe yaramaz böyle günler geçmez rahat olmamız akışına bırakmamız lazım kafanı dağıt lütfen zaman çabuk geçiyor takıntı yapmazsan
Yok takıntı stres yapmıyorum hic ama aklıma geliyor istemeden.

Merhaba kizlaarr .. nasilsiniz iyisinizdir insallah..benim bulantilar ogleden sonra aksama dogru bu saatlerde basliyor yatana kadar suruyor cubuk kraker falanda yatistirmiyor.. goguslerimde sizilar var arada kasiklarima agrilar giriyor ama hic sikayet etmiyorum rabbime sukurler olsun bebegimde bende saglikli olalimda insallah bu rahatsiz edici seylerde gececek insallah diye dusunuyorum.. herkese saglikli hamilelikler diliyorum :anneadayı:ayrica kontrole gittigimde doktorum sagdan yumurtladigimi soyledi ve sagdan yumurtlayinca kiz derler dedi bakalim bu sizde tutacak mi dedi espirilestik oyle ama dogruluk payi var mi acaba bilemedim :KK71:

Benimde kizim solumdaydi :)
Bir Ramzi teorisi var ama göz gezdir istersen :))))

10 un altında olmamalıymış çok düşük deyince hemen seum yapalım dedi
Bende endişelendim

Bende 5 unite kan takviyesi aldim canim daha öncesinde olumsuz bi donemdi ama kanla ilgili olumsuzluk degil aklina kotu bisy gelmesin :)
4-5 deger artıyor birden bu sekilde.Doktorun onerdiyse dusun derim.
Birde sabahlari guvendigin bir yerden aldigin (eczane bile degil) pekmezi ye ardindan taze sıkılmış portakal suyunu iç ya da icinede karistirabilirsin.
Demir emilimi c vitamini ile hizlanir.

Malesef tam ara dönem ama bu minikler ilk once sabretmeyi ögretiyor :)
Sonrası cok guzel geliyor sabret❤
Allah'a emanett❤

Kızlarrr 9 haftalık gebeyim inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Sorum var bilgili ve tecrübeli anne ve adaylarına :) biraz uzun ama lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. :)

Geen hafta Boğaz enfeksiyonu geçirdim zencefil ıhlamurla tam geçti derken. Bulantı kusma üşüme ile acillik oldum ateşim 38.7 idi. Serumun içine parol ve vitamin takviyesiyle serum taktılar. Şimdi de tam tırnağıma buzdolabı düştü. :KK43: şişti ve iltihap topluyor. Şimdi bende pinpiriklendim :KK43: geçen hafta da boğazlarım iltihaptı şimdi parmağım bebeğime bir şey olmaz değil mi? :KK43: rüyalarımda sürekli bebeğimde sorunlar görüyorum sanırım kafayı sıyırdım. Lütfen cvp verin :KK43:

Bir de bebeğim sat a göre 2 hafta falan geride :(

Ben ilk muayenemde anlayamadım ama solda çünkü hep solum ağrıyor herşeyi orada hissediyorum gece o tarafa yatınca sol bacağım acıyor kramp giriyor kızım öı olacak acaba dersin:KK49:
Sol kasığımda hissediyorum ben bişey olduğunu. Orda bişey var,batıyor falan. Kızımdada öyleydi solumdaydı. Sağlıklı olsunlarda o yeter.. ama kızda bi başka :))

Kızlarrr 9 haftalık gebeyim inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Sorum var bilgili ve tecrübeli anne ve adaylarına :) biraz uzun ama lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. :)

Geen hafta Boğaz enfeksiyonu geçirdim zencefil ıhlamurla tam geçti derken. Bulantı kusma üşüme ile acillik oldum ateşim 38.7 idi. Serumun içine parol ve vitamin takviyesiyle serum taktılar. Boğazlarım tam da geçmiş sayılmaz. Şimdi de tam tırnağıma buzdolabı düştü. :KK43: şişti ve iltihap topluyor. Şimdi bende pinpiriklendim :KK43: geçen hafta da boğazlarım iltihaptı şimdi parmağım bebeğime bir şey olmaz değil mi? :KK43: rüyalarımda sürekli bebeğimde sorunlar görüyorum sanırım kafayı sıyırdım. Lütfen cvp verin :KK43:
Dr larına guven cnm gebe oldugunu soyluyosundur zaten tırnagın ıcınde tedavını ol ıhmal etme bebegı dusunurken ıkınızde uzulmeyın bu sefer ınan omru olan bebege bıseycık olmuyo allahın ıznı ıle

:KK200::KK200:
İnşallah semacım Allah gönlüne göre versin
Sağını solunu bilmiyorum ama doktor bana kalp atışına göre yorum yaptı atış hızı 140 ve altı olunca genelde erkek oluyor kızlarda 180e kadar çıkabiliyor dedi bizimki 141 atıyor :dua:bakalım ne çıkacak ortada kaldık :dua: sağlıkla gelsinler de hele ki ilk çocuklarda hiç farketmiyor :KK200:

Back