• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar merhaba
Dr tahlil sonuçlarına göre demirin çok düşük olduğunu söyledi ve 10 un üzerinde olması gerekiyormuş benim 3 çıkmış;hap yerine serum takalım dedi
Böyle bir durum yaşayan var mı?

gözünaydın canım, geçen hafta ben de senin gibiydim, çok güzel bir duygu. 1 ay sonraya randevu veriyorlar :) şimdiden sabırsızlanıyorum 1 ay geçsin de büyümüş halini göreyim diye :) size dinletti mi doktor kalp atışını
Çok az dinleyebildik, öyle güzel atıyor ki kalbi minnakımın :emir_bebek:❤️

Amın canım hepımız ıcın herşey guzel olsun normal doğum baslatılarak dusurmektı drumun nıyetı ama 24 saat sancı cekmeme ragmen acılmam olmadı oyuzden drum kürtaj yaptı cınsoyetını dahı ogrenemedım parcalandı kuzum maalesef :KK14: allahım sımdıde dıken ustundeyım korkudan
Rahat ol inşallah bu sağlıkla gelir, iyi düşün olumsuzlukları getirme aklına

Arkadaşlar merhaba
Dr tahlil sonuçlarına göre demirin çok düşük olduğunu söyledi ve 10 un üzerinde olması gerekiyormuş benim 3 çıkmış;hap yerine serum takalım dedi
Benimde ilk hamilelikte 7falandı flakon kan şuruplarından içiyordum günde 2 senin baya düşükmüş serum gereklidir hiç kırmızı et fln tüketmezmiydin çok düşük değerin

Arkadaşlar merhaba

Benim de 6 çıktı doktor 4. aydan sonra takviye başlarız dedi

Ya bugün resmen kafamı kaldıramıyorum haftaiçi hiç böyle değildim sabah kalktım işe gittim hep akşam işten gelince bile uyumuyordum böyle. tüm gün uyudum hala gözlerim kapanıyor evde olduğum için galiba. Salı günü gelse de görsem bebeğimi merak içindeyim çok göğüs ağrıları da başladı yavaştan

Merhaba kizlaarr .. nasilsiniz iyisinizdir insallah..benim bulantilar ogleden sonra aksama dogru bu saatlerde basliyor yatana kadar suruyor cubuk kraker falanda yatistirmiyor.. goguslerimde sizilar var arada kasiklarima agrilar giriyor ama hic sikayet etmiyorum rabbime sukurler olsun bebegimde bende saglikli olalimda insallah bu rahatsiz edici seylerde gececek insallah diye dusunuyorum.. herkese saglikli hamilelikler diliyorum :anneadayı:ayrica kontrole gittigimde doktorum sagdan yumurtladigimi soyledi ve sagdan yumurtlayinca kiz derler dedi bakalim bu sizde tutacak mi dedi espirilestik oyle ama dogruluk payi var mi acaba bilemedim :KK71:

Merhaba kizlaarr .. nasilsiniz iyisinizdir insallah..benim bulantilar ogleden sonra aksama dogru bu saatlerde basliyor yatana kadar suruyor cubuk kraker falanda yatistirmiyor.. goguslerimde sizilar var arada kasiklarima agrilar giriyor ama hic sikayet etmiyorum rabbime sukurler olsun bebegimde bende saglikli olalimda insallah bu rahatsiz edici seylerde gececek insallah diye dusunuyorum.. herkese saglikli hamilelikler diliyorum :anneadayı:ayrica kontrole gittigimde doktorum sagdan yumurtladigimi soyledi ve sagdan yumurtlayinca kiz derler dedi bakalim bu sizde tutacak mi dedi espirilestik oyle ama dogruluk payi var mi acaba bilemedim :KK71:
Canım benım kızım solumdaydı buda solumda bakalım

Benimde ilk hamilelikte 7falandı flakon kan şuruplarından içiyordum günde 2 senin baya düşükmüş serum gereklidir hiç kırmızı et fln tüketmezmiydin çok düşük değerin
Yiyorum aslında ama bilemedim
İlaç istersen günde 3 dedi ama serum daha hızlı etki edeceği için serum istedim
Olumsuz bi etkisi olmaz inş değerin düşük olamasının endişelendim

Benim kızım soldaydı. Şimdi buda solda bakalım :)

Yiyorum aslında ama bilemedim
İlaç istersen günde 3 dedi ama serum daha hızlı etki edeceği için serum istedim
Olumsuz bi etkisi olmaz inş değerin düşük olamasının endişelendim
Serumla toparlarsın hemen sonuçta bebeğin senden besleniyor değerlerin normal olacak ki onada kendinede yetsin.

Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz biz :( şimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan:(

Ya kızlar 12.haftaya kadar bekleyeceğiz şimdi ama o arada bebislerimiz napiyor ben cok merak ediyorum ve açıkçası ilkinde dusuk yaşadığım için kalbi durmuşsa durursa korkusu var. Allah korusun öyle olursa nasıl bileceğiz biz :KK43: şimdi mide bulantısı icin ilaç kullandigim için bulantim da yok hamilelik belirtim ortadan kalkti sanki :) göğüslerim hafif aciyor sadece bir de. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bir ben miyim evham yapan:KK43:
Tek sen değilsin tabiki canım aynı şey bendede var kontrole son 9 gün ama nasıl geçecek bilemiyorum insan çok merak ediyor ve bazen hiç belirtisiz bir gün yaşadığımda acaba diyorum birşeymi oldu oy oy annelik çok zor nasıl geçecek dokuz ay bilmiyorum

Back