• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum

Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum
Canım ikili test için ne zaman gideceksin doktor birşey dedimi

Bu takvimde yazana göre bebek 4 gr ama bende 1 kg fazlalık var nasıl olacak bu iş :) bu gidişle sonum fena..

canım bende alabilsem keşke sabah iyi yedim de tatildik bugün zaten ama öğleden sonra canım bişey istedi onu aldı eşiö az yedim onu da güzel değilmiş tıkandım akşam kuruyemiş meyve yedim alamıyorum yemeği.düzgün yiyip aralarda da sürekli.atıştırmak lazım galiba bazende yemek yerken bulantım tutuyor

Canım ikili test için ne zaman gideceksin doktor birşey dedimi
Ozele gidiyordum doktorumun dogum fiyatinin 8500-10000 arasi oldugunu ogrenince bırakma karari aldim zaten kendiside su gun gel demedi bende 11 hafta ortasinda baska bi hastaneyi denemek icin gidicem ya da devlette yaptirip sonucu oraya goturcem henuz net karar veremedik esim ne zaman izin alirsa onunla gitmek istiyorum bakalm nolcak

Ozele gidiyordum doktorumun dogum fiyatinin 8500-10000 arasi oldugunu ogrenince bırakma karari aldim zaten kendiside su gun gel demedi bende 11 hafta ortasinda baska bi hastaneyi denemek icin gidicem ya da devlette yaptirip sonucu oraya goturcem henuz net karar veremedik esim ne zaman izin alirsa onunla gitmek istiyorum bakalm nolcak
10000 mi o ne ya

2 li test devlet hastanesinde yapılmıyomuş diye duydum bi doktordan ama tabi sormadan da bilemeyiz bide cidden doğum ücreti çok fazla

canım bende alabilsem keşke sabah iyi yedim de tatildik bugün zaten ama öğleden sonra canım bişey istedi onu aldı eşiö az yedim onu da güzel değilmiş tıkandım akşam kuruyemiş meyve yedim alamıyorum yemeği.düzgün yiyip aralarda da sürekli.atıştırmak lazım galiba bazende yemek yerken bulantım tutuyor
Bende bulantı yok anormal şekilde yiyorum. Canım herşey istiyor ve hepsi kalorili şeyler. Normaldede iyi yerim ama hamilelikte vücut kilo tutuyor demekki. Bu hafta biraz dikkatli yiyeceğim o fazla 1 kilo gider inşallah,belkide ödemdir :))

Kızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi

Kızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi
oğlumda da kızımdada dogurana kadar yedim bişey olmaz

2 li test devlet hastanesinde yapılmıyomuş diye duydum bi doktordan ama tabi sormadan da bilemeyiz bide cidden doğum ücreti çok fazla
Uni hast yaptiramaz miyim acaba yapilmamasi da ayri sacmalik maddi durumu olmayan ne yapacak illa para mi gerek boyle seyler icin anlamiyorum her kurum ayri ayri yoluncak kaz ariyor resmen tabi konu saglik oluncaelden de bsy gelmiuor

İkili ve dörtlü test kombine yada kandan bakılan testlerden yapalım dedi doktorum bana. Nifty testi önerdi neredeyse yanılma payı yok. İkili ve dörtlünün doğruluk payı %87. 16 şubatta gideceğim kontrole,ozaman yaparlar heralde nifty testi.

Ayyy onu bende cok merak ediyorum canim o kadar cok istiyoki ama baharat dokunur diye korkuyorum yemeye

Etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)

Ben doktoruma sormuştum etsiz olanından yiyebilirsin demişti canım.ama etlisinden kesinlikle hayır.

Bende bulantı yok anormal şekilde yiyorum. Canım herşey istiyor ve hepsi kalorili şeyler. Normaldede iyi yerim ama hamilelikte vücut kilo tutuyor demekki. Bu hafta biraz dikkatli yiyeceğim o fazla 1 kilo gider inşallah,belkide ödemdir :))

Benimde canım istediği zaman kalorili şeyler istiyor biraz daha iştahım açılsa fena olurum hep hamurişi tarzı istiyorum.normalde bir anda çok fazla yiyebilen biri değilim saçma ama şimdiden bebeği besleyemiyormuşum gibi.geliyor oysa 3 ay hiçbişey yiyemeyenlerde var ama zayıfım ya ondan takıyorum gerçi bende 1 kilo almak üzereyim:KK53:

Back