- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.501
Cnm lekelenmenmı basladı yoksaLekelenmesi olan arkadaşlar lekelenmeniz nasıl başladı ne renkti yazabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm lekelenmenmı basladı yoksaLekelenmesi olan arkadaşlar lekelenmeniz nasıl başladı ne renkti yazabilir misiniz?
Benimki kanama oldu direk. Koyu kırmızı idi rengi. Sonra lekelenmeye dönüştü. 5 gun surdu. Şimdi yok çok şükür.Lekelenmesi olan arkadaşlar lekelenmeniz nasıl başladı ne renkti yazabilir misiniz?
Canım benim ilişki sonrası kanamam oldu açık pembe bi renkteydi bir gün sürdüLekelenmesi olan arkadaşlar lekelenmeniz nasıl başladı ne renkti yazabilir misiniz?
Canım ikili test için ne zaman gideceksin doktor birşey dedimiKizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum
Bu takvimde yazana göre bebek 4 gr ama bende 1 kg fazlalık var nasıl olacak bu iş :) bu gidişle sonum fena..
Canım Bugün doktor bana 12 ile 14. Haftalar arasında ikili test yapılıyor dedi haftanı kaçırma falan dediCanım ikili test için ne zaman gideceksin doktor birşey dedimi
Ozele gidiyordum doktorumun dogum fiyatinin 8500-10000 arasi oldugunu ogrenince bırakma karari aldim zaten kendiside su gun gel demedi bende 11 hafta ortasinda baska bi hastaneyi denemek icin gidicem ya da devlette yaptirip sonucu oraya goturcem henuz net karar veremedik esim ne zaman izin alirsa onunla gitmek istiyorum bakalm nolcakCanım ikili test için ne zaman gideceksin doktor birşey dedimi
10000 mi o ne yaOzele gidiyordum doktorumun dogum fiyatinin 8500-10000 arasi oldugunu ogrenince bırakma karari aldim zaten kendiside su gun gel demedi bende 11 hafta ortasinda baska bi hastaneyi denemek icin gidicem ya da devlette yaptirip sonucu oraya goturcem henuz net karar veremedik esim ne zaman izin alirsa onunla gitmek istiyorum bakalm nolcak
2 li test devlet hastanesinde yapılmıyomuş diye duydum bi doktordan ama tabi sormadan da bilemeyiz bide cidden doğum ücreti çok fazlaOzele gidiyordum doktorumun dogum fiyatinin 8500-10000 arasi oldugunu ogrenince bırakma karari aldim zaten kendiside su gun gel demedi bende 11 hafta ortasinda baska bi hastaneyi denemek icin gidicem ya da devlette yaptirip sonucu oraya goturcem henuz net karar veremedik esim ne zaman izin alirsa onunla gitmek istiyorum bakalm nolcak
Bende bulantı yok anormal şekilde yiyorum. Canım herşey istiyor ve hepsi kalorili şeyler. Normaldede iyi yerim ama hamilelikte vücut kilo tutuyor demekki. Bu hafta biraz dikkatli yiyeceğim o fazla 1 kilo gider inşallah,belkide ödemdir :))canım bende alabilsem keşke sabah iyi yedim de tatildik bugün zaten ama öğleden sonra canım bişey istedi onu aldı eşiö az yedim onu da güzel değilmiş tıkandım akşam kuruyemiş meyve yedim alamıyorum yemeği.düzgün yiyip aralarda da sürekli.atıştırmak lazım galiba bazende yemek yerken bulantım tutuyor
Aynen yar doc kendisi oyleymis normal 8500 sez 10000 acibadem tabi bu10000 mi o ne ya
oğlumda da kızımdada dogurana kadar yedim bişey olmazKızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi
Uni hast yaptiramaz miyim acaba yapilmamasi da ayri sacmalik maddi durumu olmayan ne yapacak illa para mi gerek boyle seyler icin anlamiyorum her kurum ayri ayri yoluncak kaz ariyor resmen tabi konu saglik oluncaelden de bsy gelmiuor2 li test devlet hastanesinde yapılmıyomuş diye duydum bi doktordan ama tabi sormadan da bilemeyiz bide cidden doğum ücreti çok fazla
İkili ve dörtlü test kombine yada kandan bakılan testlerden yapalım dedi doktorum bana. Nifty testi önerdi neredeyse yanılma payı yok. İkili ve dörtlünün doğruluk payı %87. 16 şubatta gideceğim kontrole,ozaman yaparlar heralde nifty testi.Kizlar ben bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda gidiyor 10+1 deyim ilk gebeligim oldugu icin baya heyecan yaparak gitmistim yine allaha sukurler olsn saglikla ilerliyoruz aranizda ikili testi yaptıran yada yakin zamanda yaptircak olan var mi yaptirma konusunda tereddut etsemde ilk olduğu icin yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum
Ayyy onu bende cok merak ediyorum canim o kadar cok istiyoki ama baharat dokunur diye korkuyorum yemeyeKızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi
Etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)Kızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi
Kızlar size bi sorum olcak çiğköfte yemenin bi zararı olurmu gerçi şimdi satılan çiğköfteler etden değil bulgurdan yapılıyo ama bi zararı olmaz dimi acayip düşkünüm yemeğe sürekli canımdaistiyo bişiy olmaz dimi
Bende bulantı yok anormal şekilde yiyorum. Canım herşey istiyor ve hepsi kalorili şeyler. Normaldede iyi yerim ama hamilelikte vücut kilo tutuyor demekki. Bu hafta biraz dikkatli yiyeceğim o fazla 1 kilo gider inşallah,belkide ödemdir :))