• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım gözün aydın rahatlamışsındır artık maşallah canımm bende salı günü gidicem tekrar
O kadar rahatladım ki anlatamam çok şükür bin şükür ❤️ Ya rabbimin hikmetine bakar mısınız ben hala inanamıyorum 1,5 cm bebek ve kalbi atıyor bebek görünümünde farkediliyor kesede fotoda, bi fasulye tanesi kadar bebek :anneadayı:

O kadar rahatladım ki anlatamam çok şükür bin şükür ❤️ Ya rabbimin hikmetine bakar mısınız ben hala inanamıyorum 1,5 cm bebek ve kalbi atıyor bebek görünümünde farkediliyor kesede fotoda, bi fasulye tanesi kadar bebek :anneadayı:
Yaaa çok sevindim maşsllah gözün aydın canım :KK200:ben de çok heyecanlıyım bu hafta ortası bi gün gidicez bakalım. TORCH testleri yaptırmıştım sonuçları çıksın hemen bebeğimi görmek istiyorum ben de :anneadayı:

Canım hayırlı olsun çok sevindim kistini karından ultrasonlamı gördü bendede vardı hamilelikten önce de karından görünmüyo alttanda baktırmadım
Ben hamilelikten önce hiç kadın Doğuma muayene olmamıştım kist olduğunu bilmiyordum, 6haftalıkken devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor da demedi kist var diye, 6+4 ken özel hastenenin acile gitmiştim o da bakmıştı karnıma o da demedi kist diye yA da o zaman yoktu da sonradan mı oluştu onu da anlamadım, bugün ki doktor da 3cm kist var patlamadığı sürece sorun yok dedi bazıları gebeliğin ilerleyen zamanlarında kayboluyır bazıları da Doğumda gidiyor dedi oyle ama kiste hiç takmadım o sesi duydum yA pıt pıt heyecanlı heyacanları atıyor ya tamam gerisini unuttum doktora soracaklarımı soramadım bile ☺️☺️

Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum, medilife de filiz hanıma gittim bugün iyi bi kadındı, acil kısmında da Turhan beye gitmiştim o da çok kibar bi beydi
Anladım canım ben normalde çapaya gidiyorum takibim orda yapılıyor ama bide özele gitmek istiyorum öyle keyfine. Ben Küçükçekmece’de oturuyorum varmı bildiğiniz iyi hastane buralara yakın

Tatlım ılkınde hep lekelenmem vardı zaten kese kucuktu emrıyo gerıden gelıyodu 8 haftaya kadar bekledik ama bebek 6. Haftadaydı derken bıran kahve kırmıxıya donunce umut yok deyıp kürtaj oldum ıkıncı 14 hafta kontrolu gıttıgımızde kalp atısı yoktu bı agrı kanama yasamadım yanı
14haftalığı da mı kürtaj yaptılar yazık herşeyi bellidir artık onun çok geçmiş olsun bunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Anladım canım ben normalde çapaya gidiyorum takibim orda yapılıyor ama bide özele gitmek istiyorum öyle keyfine. Ben Küçükçekmece’de oturuyorum varmı bildiğiniz iyi hastane buralara yakın
Medilife sana da yakın olmuş oluyor aslında metrobüse Küçükçekmece den bindiğinde 10-15 dk sürer yürüme mesefesi de çok az direk durağın karşısı hastane

Canım bende sürekli halsizlik var. 3 haftadır yatıyorum sürekli. Kalkasım gelmiyor. Bi de göğüslerimde ağrılar var arada sızlıyor. Bazen de geceleri sol tarafımda seyirmeler, bacağa doğru inen ağrılarım oluyor. Son günlerde fazla olmuyor ama:110: Arada adet ağrıları gaz sancısı son 2-3 gündür çok fazla olmaya başladı. Bunlar dışında belirtim yok :KK64:
Aynıyız:eğlence:

Çok sevindim canim :) hayirli olsun senin iyi haberlerini bekliyorum
O kadar rahatladım ki canım anlatamam, 1 ay gitmememize gerek yokmuş şuanda bi sıkıntı olmadığı sürece bir ay sonra da 12 haftalık falan oluyor ya o zaman ikili testlerin falan zamanıymış o zaman gelirsin dedi, rahatladım bi nefes aldım ya, 2 haftadır yatmaktan bi çeşit olmuştım artık:KK6:☺️

O kadar rahatladım ki canım anlatamam, 1 ay gitmememize gerek yokmuş şuanda bi sıkıntı olmadığı sürece bir ay sonra da 12 haftalık falan oluyor ya o zaman ikili testlerin falan zamanıymış o zaman gelirsin dedi, rahatladım bi nefes aldım ya, 2 haftadır yatmaktan bi çeşit olmuştım artık:KK6:☺️
Ne kadar guzel haberlerle donmussun Rabbim saglicakla kucağımiza da almayı nasip etsin :) hala mide bulantısı yok mu

Geldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)

Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam

Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)

Maşallah nasıl güzel büyümüş kuzucuk :) kanama alanının da baya küçüklmüş canım çok sevindim gözün aydın :)

Ne kadar guzel haberlerle donmussun Rabbim saglicakla kucağımiza da almayı nasip etsin :) hala mide bulantısı yok mu
Yok hala midem bulanmıyor, kokulara hassaslık var, markete girmiştim promosyoncular market ortasında sucuk pişiriyordu ama bütün marketi sarmış koku kaçtım resmen bişiy alamadım kokudan çok midem bulandı

Canım senin kanaman vardı di mi? O ne durumdaymış?gitmiş mi tamamen?

14haftalığı da mı kürtaj yaptılar yazık herşeyi bellidir artık onun çok geçmiş olsun bunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amın canım hepımız ıcın herşey guzel olsun normal doğum baslatılarak dusurmektı drumun nıyetı ama 24 saat sancı cekmeme ragmen acılmam olmadı oyuzden drum kürtaj yaptı cınsoyetını dahı ogrenemedım parcalandı kuzum maalesef :KK14: allahım sımdıde dıken ustundeyım korkudan

Canım senin kanaman vardı di mi? O ne durumdaymış?gitmiş mi tamamen?
Evet canım vardı, ama benim kanama kese etrafında falan değildi nereden geldiğini doktorda anlayamamıştı o 1 gün sürdü kesildi bi daha olmadı çok şükür

Doktordan çıktık bebişimiz kalp atışlarını duyduk, hatta videoya çektik 1,5 cm 3 gün geriymiş, bi de kistim varmış haberim yokmuş şuan ağzım kulaklarımda ☺️
gözünaydın canım, geçen hafta ben de senin gibiydim, çok güzel bir duygu. 1 ay sonraya randevu veriyorlar :) şimdiden sabırsızlanıyorum 1 ay geçsin de büyümüş halini göreyim diye :) size dinletti mi doktor kalp atışını

Back