- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.601
Canım birkaç gün zorlama bakalım acaba gündüz uykusunu bırakmak mı istiyor ama daha küçük yaaaaaaaa biraz kendi halinde takılmasına izin ver bakalımKızlar uyumuyor bacaklarım ağrıyor artık sallamaktan, öğle uykusu istemiyor mu artık acaba, dünden önceki gün çok gec yattı 5 ti neredeyse 7 de kendim uyandırdım, hergün aynı şeyi yaşıyorum
Öyle yaptım canım uyutmadım halinden memnun gayet şuana kadar uyuklamadı hiç yaramazlığa devamCanım birkaç gün zorlama bakalım acaba gündüz uykusunu bırakmak mı istiyor ama daha küçük yaaaaaaaa biraz kendi halinde takılmasına izin ver bakalım
Benim kız da öyle yasaa hergün 2 saat aşağıya indiriyorum oynuyor yukarı çıkarıyorum 40 dk banyoda oynuyor ama hiç uyuklamıyor anlamadım nasıl bir enerjileri varÖyle yaptım canım uyutmadım halinden memnun gayet şuana kadar uyuklamadı hiç yaramazlığa devam
Hiç bitmiyor enerjileriBenim kız da öyle yasaa hergün 2 saat aşağıya indiriyorum oynuyor yukarı çıkarıyorum 40 dk banyoda oynuyor ama hiç uyuklamıyor anlamadım nasıl bir enerjileri var
Ahahahh kız zaten o çikolatasız yenmez ki bende yaptım sabah 2 tane yediSabah pankek yaptım yemedi, şimdi de yemedi çikolata sürünce üzerine 2 tane mideye indirdi
Ne gibi belirtileri var canım hemen telaş yapma sen her çocuk bir değil kimi daha sakin oluyor konuşma desen beim oğlumda çok az konuşuyor içini ferah tut yoktur öle bisey canımKızlar oglum otizm olabilir belirtiler veriyor cok üzgünüm. Siz burda yazıyorsunuz sunu yapıo bunu yapıo oglum top atmayı araba sureyi bile bilmiyorcocuk pskyatrına gturdum maskelerden korktu gelişim testi istedi doktor bakalım onuda yaptırcaz. Böyle yasayan varmı aranızda ilk cocugum ne ümitlerle bekledim suan hamileyim 8aylık bunda heyecanım yok tek dusuncem oglumun yasıtları gibi olması
Top atmıyo arabayı ceviriyo surmuo ben agladıgımda agladıgı mı anlamıyor. Konusma hic yok bababa arada sesler cıkarıyo böyle yemesi de yok zorla işte komut almıyo parmakla göstermede yok. Suyunu yemegi i ben teklif ediyorum hep masadan bişey isterse benim elimle istiyorNe
Ne gibi belirtileri var canım hemen telaş yapma sen her çocuk bir değil kimi daha sakin oluyor konuşma desen beim oğlumda çok az konuşuyor içini ferah tut yoktur öle bisey canım
Hiç mi komut almıyor canım bi sıkıntısı vardır belki ama otizm due düşünme hemen küçükkende mi öleydi doktor ne dedi peki tam olarakTop atmıyo arabayı ceviriyo surmuo ben agladıgımda agladıgı mı anlamıyor. Konusma hic yok bababa arada sesler cıkarıyo böyle yemesi de yok zorla işte komut almıyo parmakla göstermede yok. Suyunu yemegi i ben teklif ediyorum hep masadan bişey isterse benim elimle istiyor
Canım peki ismini söyleyince tepki veriyor u dönüp bakıyor muTop atmıyo arabayı ceviriyo surmuo ben agladıgımda agladıgı mı anlamıyor. Konusma hic yok bababa arada sesler cıkarıyo böyle yemesi de yok zorla işte komut almıyo parmakla göstermede yok. Suyunu yemegi i ben teklif ediyorum hep masadan bişey isterse benim elimle istiyor
E et ismine bakıo odaları geziyo genelde biyerde sabit pek durmaz oyuncak oynamıyo ben basındayken biras dikkat ediyo öyle. Rehabilitasyon göndersem i bilmiyorum rapor cıkıomuşCanım peki ismini söyleyince tepki veriyor u dönüp bakıyor mu
Canım ismine bakmiyomus otizm belirtilerinde yazıyor bak ne gzuel seninki bakıyormuş yoktur ınslalah biseyE et ismine bakıo odaları geziyo genelde biyerde sabit pek durmaz oyuncak oynamıyo ben basındayken biras dikkat ediyo öyle. Rehabilitasyon göndersem i bilmiyorum rapor cıkıomuş
Canım inşallah düşündüğün gibi değildirE et ismine bakıo odaları geziyo genelde biyerde sabit pek durmaz oyuncak oynamıyo ben basındayken biras dikkat ediyo öyle. Rehabilitasyon göndersem i bilmiyorum rapor cıkıomuş
Konuşmaması top oynamaması araba sürme esi benden bişeyler istememesi dikkatimi cekio. Gelişimci 10 ay geri kalmış dedi 1yaşında gibi yaptıkları neden böyle anlamıyorum. Rehabilitasyon göndermek için rapor cıkartmak gerekliymiş ilerde karşısına cıkarmı bu rapor oda düşündürüyorCanım inşallah düşündüğün gibi değildir
Bazı bebekler mizacı gereği çok uysal olabiliyorlar lütfen hemen aklına kötüyü getirme
Mutlaka ilgi gösteriyorsun da. Biraz artır canım.inan ki fazla ilgi ile 1 haftada değişiyor bebekler. Ellerini omuzuna koyup evin icinde gezip cuf cuf oyna :) kardesi yoksa babasini da cagirip kutu kutu pense oynayin. Bul tak oyunlari çok faydali. Eline bez verin once siz silin. Sonra ondan aynisini yapmasini isteyin. Heyecanli bir şekilde bir şeyler anlatin. Akrabaniz varsa ortamlara sokun. Belki yalniz buyituyorsuniuz cocugunuzu ondan boyle olabilir hemen akliniza kotu seyler getirmeyin. Benim oglum da tek cocuk. Neredeyse her gun annemlere ablamlara goturuyorum. Yaşıtlari yok yine de kalabalik icine sokuyorum. Gelişimlerine çok faydasi oluyorKonuşmaması top oynamaması araba sürme esi benden bişeyler istememesi dikkatimi cekio. Gelişimci 10 ay geri kalmış dedi 1yaşında gibi yaptıkları neden böyle anlamıyorum. Rehabilitasyon göndermek için rapor cıkartmak gerekliymiş ilerde karşısına cıkarmı bu rapor oda düşündürüyor
Akrabada yok evet tek buyutuyorum babadıda ilgilenmiyor virüsten heüten içine kapandı bende hamileligini sonlarındayım ilgilenmeye calışıyorumcok zor inşallah yasıtlatını yakalar.Mutlaka ilgi gösteriyorsun da. Biraz artır canım.inan ki fazla ilgi ile 1 haftada değişiyor bebekler. Ellerini omuzuna koyup evin icinde gezip cuf cuf oyna :) kardesi yoksa babasini da cagirip kutu kutu pense oynayin. Bul tak oyunlari çok faydali. Eline bez verin once siz silin. Sonra ondan aynisini yapmasini isteyin. Heyecanli bir şekilde bir şeyler anlatin. Akrabaniz varsa ortamlara sokun. Belki yalniz buyituyorsuniuz cocugunuzu ondan boyle olabilir hemen akliniza kotu seyler getirmeyin. Benim oglum da tek cocuk. Neredeyse her gun annemlere ablamlara goturuyorum. Yaşıtlari yok yine de kalabalik icine sokuyorum. Gelişimlerine çok faydasi oluyor
Hayirli olsun yeni bebegin. Seni anliyorum. Bir arkadaşimin cocugu da bizimkiyle yaşit ve yine dogum yapmak uzere. Bu sefer ilk cocuk biraz ihmal ediliyor ister istemez.Akrabada yok evet tek buyutuyorum babadıda ilgilenmiyor virüsten heüten içine kapandı bende hamileligini sonlarındayım ilgilenmeye calışıyorumcok zor inşallah yasıtlatını yakalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?