2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar uyumuyor bacaklarım ağrıyor artık sallamaktan, öğle uykusu istemiyor mu artık acaba, dünden önceki gün çok gec yattı 5 ti neredeyse 7 de kendim uyandırdım, hergün aynı şeyi yaşıyorum
Canım birkaç gün zorlama bakalım acaba gündüz uykusunu bırakmak mı istiyor ama daha küçük yaaaaaaaa biraz kendi halinde takılmasına izin ver bakalım

Öyle yaptım canım uyutmadım halinden memnun gayet şuana kadar uyuklamadı hiç yaramazlığa devam
Benim kız da öyle yasaa hergün 2 saat aşağıya indiriyorum oynuyor yukarı çıkarıyorum 40 dk banyoda oynuyor ama hiç uyuklamıyor anlamadım nasıl bir enerjileri var

kizlar bu minikler buyudu kocaman oldu ya.camasir yikama olayi onda artik tamamen.camasir sepetini getir diyorum banyodan surukleyerek getiriyor.yikanacak camasirlari ayirip önune koyuyorum.bunlari makineye at diyorum.dolduruyor guzelce kapagini kapatip camasir sepetini geri banyoya goturuyor.bulasik makinesini de birlikte bosaltiyoruz.tencereleri alip dolaplara koyuyor.tabaklari da bana uzatiyor.seneye evi de supurur insallah simdilik agir geliyor biraz makine ama bizim bi sorunumuz var doyuramiyoruz.surekli gozu yemeklerde.gecen kahvalti yapiyoruz esim simit aldi geldi.ben cay doldurmak icin masadan kalktim bir hışımla uzanip benim simidi alip agzina tepti.onu yedi sonra masadan bi tabak veriyor ih ih diyerek tezgaha koymami soyluyor ki kalkayim biraz daha simit çalsin önümden :)

Kızlar oglum otizm olabilir belirtiler veriyor cok üzgünüm. Siz burda yazıyorsunuz sunu yapıo bunu yapıo oglum top atmayı araba sureyi bile bilmiyor cocuk pskyatrına gturdum maskelerden korktu gelişim testi istedi doktor bakalım onuda yaptırcaz. Böyle yasayan varmı aranızda ilk cocugum ne ümitlerle bekledim suan hamileyim 8aylık bunda heyecanım yok tek dusuncem oglumun yasıtları gibi olması

Ne
Ne gibi belirtileri var canım hemen telaş yapma sen her çocuk bir değil kimi daha sakin oluyor konuşma desen beim oğlumda çok az konuşuyor içini ferah tut yoktur öle bisey canım

Ne

Ne gibi belirtileri var canım hemen telaş yapma sen her çocuk bir değil kimi daha sakin oluyor konuşma desen beim oğlumda çok az konuşuyor içini ferah tut yoktur öle bisey canım
Top atmıyo arabayı ceviriyo surmuo ben agladıgımda agladıgı mı anlamıyor. Konusma hic yok bababa arada sesler cıkarıyo böyle yemesi de yok zorla işte komut almıyo parmakla göstermede yok. Suyunu yemegi i ben teklif ediyorum hep masadan bişey isterse benim elimle istiyor

Hiç mi
Hiç mi komut almıyor canım bi sıkıntısı vardır belki ama otizm due düşünme hemen küçükkende mi öleydi doktor ne dedi peki tam olarak

Canım peki ismini söyleyince tepki veriyor u dönüp bakıyor mu

E et ismine bakıo odaları geziyo genelde biyerde sabit pek durmaz oyuncak oynamıyo ben basındayken biras dikkat ediyo öyle. Rehabilitasyon göndersem i bilmiyorum rapor cıkıomuş
Canım ismine bakmiyomus otizm belirtilerinde yazıyor bak ne gzuel seninki bakıyormuş yoktur ınslalah bisey

E et ismine bakıo odaları geziyo genelde biyerde sabit pek durmaz oyuncak oynamıyo ben basındayken biras dikkat ediyo öyle. Rehabilitasyon göndersem i bilmiyorum rapor cıkıomuş
Canım inşallah düşündüğün gibi değildir

Bazı bebekler mizacı gereği çok uysal olabiliyorlar lütfen hemen aklına kötüyü getirme

Canım inşallah düşündüğün gibi değildir

Bazı bebekler mizacı gereği çok uysal olabiliyorlar lütfen hemen aklına kötüyü getirme
Konuşmaması top oynamaması araba sürme esi benden bişeyler istememesi dikkatimi cekio. Gelişimci 10 ay geri kalmış dedi 1yaşında gibi yaptıkları neden böyle anlamıyorum. Rehabilitasyon göndermek için rapor cıkartmak gerekliymiş ilerde karşısına cıkarmı bu rapor oda düşündürüyor

Mutlaka ilgi gösteriyorsun da. Biraz artır canım.inan ki fazla ilgi ile 1 haftada değişiyor bebekler. Ellerini omuzuna koyup evin icinde gezip cuf cuf oyna :) kardesi yoksa babasini da cagirip kutu kutu pense oynayin. Bul tak oyunlari çok faydali. Eline bez verin once siz silin. Sonra ondan aynisini yapmasini isteyin. Heyecanli bir şekilde bir şeyler anlatin. Akrabaniz varsa ortamlara sokun. Belki yalniz buyituyorsuniuz cocugunuzu ondan boyle olabilir hemen akliniza kotu seyler getirmeyin. Benim oglum da tek cocuk. Neredeyse her gun annemlere ablamlara goturuyorum. Yaşıtlari yok yine de kalabalik icine sokuyorum. Gelişimlerine çok faydasi oluyor

Akrabada yok evet tek buyutuyorum babadıda ilgilenmiyor virüsten heüten içine kapandı bende hamileligini sonlarındayım ilgilenmeye calışıyorumcok zor inşallah yasıtlatını yakalar.

Akrabada yok evet tek buyutuyorum babadıda ilgilenmiyor virüsten heüten içine kapandı bende hamileligini sonlarındayım ilgilenmeye calışıyorumcok zor inşallah yasıtlatını yakalar.
Hayirli olsun yeni bebegin. Seni anliyorum. Bir arkadaşimin cocugu da bizimkiyle yaşit ve yine dogum yapmak uzere. Bu sefer ilk cocuk biraz ihmal ediliyor ister istemez.

Kızlar nasılsınız boş kalmış buralar. Tatile çıktık biz gezmekten helak oldu çocuk ama gittiğimiz yerlerde pek uyku sorunu çıkarmadı düzeni devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…