2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyyy bu çocuklar herşeyi öncesinden yaşıyorlar
Bizim son 2 üst kaldı ama beyazlaşmış duruyor belki bir haftaya filan çıkar

Bende hergün mutlaka aşağıya indiriyorum evde çok sıkılıyor benimle aşağıya inince elimi tutmuyor ama annem götürürse hiç elini bırakmıyor

Dün büyük kızım arkadaşları filan aşağıda top oynadılar 2.5 saat oynadı onlarla bayağı iyi oldu yukarı çıktık banyo yaptı yemek yedi yorgunluktan bayılır dedim saat 11 di uyuduğunda

Aynen ne verecek olsam korkuyorum büyüdükçe azalacak diye umuyorum inşallah Bizim de 4 dişimiz kaldı şuan birşey yok gibi, kızlar kilomuz 10.5 çok mu düşük sizce, bir de bebişler güne kaçta başlıyorlar?

Persentil değerinin altında değilse normaldir önemli olan o tablo.
Benimki güne 8-8.30 gibi başlıyor çok yorgunsa 9 da uyanıyor daha geç uyanmadı şimdiye kadar.

Kızlar son bir haftadır öğle uykusuna yatırmakta çok zorlanıyorum direniyor resmen, dün 5 e geliyordu resmen uyuduğu saat 7 de kendim kaldırdım, bugun 9.30 ta uyandık

Benim kızın dişleri çıkıyor bugünlerde uykusu şaşırdı normalde akşam 9.30 gibi yatıyor sabah 9 gibi kalkıyor öğlen de 13.30 da uyuyor 15.30 da kalkıyor

Ama 3 gündür
23.30 da uyuyor sabah 11 de kalkıyor öğlen 15.00 de yatıyor 16.30 da kalkıyor

Kızlar uyumuyor bacaklarım ağrıyor artık sallamaktan, öğle uykusu istemiyor mu artık acaba, dünden önceki gün çok gec yattı 5 ti neredeyse 7 de kendim uyandırdım, hergün aynı şeyi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…