2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar nasılsınız boş kalmış buralar. Tatile çıktık biz gezmekten helak oldu çocuk ama gittiğimiz yerlerde pek uyku sorunu çıkarmadı düzeni devam etti.
Oh ne güzel canım bol bol tadını çıkarın bizim öle bi imkanımız yok malesef havalar sıcak evde de vakit zor geçiyor artık

Selam kızlar evet sessiz kaldı buralar kimsecikler yazmıyor

Biz annemlerdeyiz ablamlarda var toplam 4 çcuk bayağı bir hareketli geçiyor

Kızım bensiz hiçbirşey yapmıyor

Emziği bıraktık 6 gün oldu bugün uykuya geçişler çok zorluyor ağlamıyor ama uykuya dalamıyor 2 saat uğraşıyorum uyutmak için

sedulu iyi tatiller canım
Bizde bayram sonu bodruma gidecektik ama virüsten korkuyorum muhtemelen gitmeyeceğiz

Geçmiş olsun canım, inşallah toparlar
Rehabilitasyon merkezi ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam, o rapor düşürülebiliyor. İyi bir merkezde eğitim alması çok önemli. Bu şekilde olup da raporu düşenler varmış. Uzmanlar sizi daha iyi bilgilendirecektir.

Merhabalar, nasılsınız?
Bir süredir memleketteydik. Çok iyi geldi kızçeye. Dede ve ninelerini görünce bizim pabucu dama attı.
Evimize döndük bayramda tekrar gideceğiz.
Son günlerde sık sık öfke krizleri yaşıyor. İstediği olmayınca avaz avaz bağırıp ağlıyor.
Banyo yaptırmak istemiyorum çünkü sudan ayrılınca yarım saat ağlıyor
Su kuşu oldu çıktı, dışarı çıkar çıkmaz avuçlarını çakıl taşları ile dolduruyor. Su birikintisi bulup atıyoruz onları.
köyde bol bol hayvanlarla vakit geçirdi.
Eskiden kendi beşiği dışında bir yerde uyumadığı için her yere park beşiğini taşırdık bu sefer uyku konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Evdeki saatlerine uygun olarak gittiğimiz yerde de yatak yadırgamadan uyuyabildi.

Oh ne güzel canım bol bol tadını çıkarın bizim öle bi imkanımız yok malesef havalar sıcak evde de vakit zor geçiyor artık
Eşimin tatili olmasa bizde zor giderdik ama baya iyi geldi. Bayramda tekrar gezeceğiz. Şimdi eve geldik biraz temizlikle uğraşıyorum

Hijyenik oteller var onları bir araştır istersen canım. Biz kuzenlerin yanına gittik denizde falan uzak mesafeli yerlerde oturduk. Benim oglan su kusu olduğu icin tüm gün denizde geçirdi zor çıkardık.

Geçen sene bende park yatak taşıyordum bu sene almadım uyudu hep saatinde. Köy havası ortamı çok iyi geliyor ya çocuklara bizimki de sürekli bahçede takıldı tarladan meyve sebze toplayıp yedi

Geçen sene bende park yatak taşıyordum bu sene almadım uyudu hep saatinde. Köy havası ortamı çok iyi geliyor ya çocuklara bizimki de sürekli bahçede takıldı tarladan meyve sebze toplayıp yedi
Evet harikaydı bu sefer
Bir de bizi istemedi bile yanında uykuya dalarken. Dedesi uyuttu hep onlarda kaldığımız süre boyunca.
İki günlük misafirlik çok mutlu olan çocuk nedeniyle bir haftaya uzadı
Yemek konusunda zorlandık ama, normalde yediği şeyleri bile yemedi. Büyükler sürekli abur cubur tutuşturmuş eline

Merhaba kızlar nasılsınız, zayıfız kabullendim artık ama hiç mi kilo almayız, az da olsa yiyoruz, aşırı hareketli aylardır aynı kilodayız ☹
Canım çok hareketliler o yüzden almayabiliyorlar benim kızda 14 kiloydu 1 aydır tartmadım bilmiyorum şuanda ne kadar

1

4 kilo mu maşallah canım biz hala 11 de takılı kaldik
Evet siz bayağıdır 11 de takıldınız benim kızım kilolu değil boyu uzun olduğu için ağır çıkıyor sizde boy uzaması olmuyor mu takip ediyor musun

Amannn sağlıklı olsunlar da kilo da çok önemli değil

Boyu uzuyor canım hatta hemşire uzun boylu olcak demişti şuan kaç bilmiyorum en son 84 gelmişti bayadır olcmedik

Kizlar ben bebeleri memeden kesmek istiyorum yarin ua da oburgun. Aci biber tursusu surecegim. Ama nasil aciklama yapmak gerekiyor. Deneyimi olanlar yazabilir mi?

Kizlar ben bebeleri memeden kesmek istiyorum yarin ua da oburgun. Aci biber tursusu surecegim. Ama nasil aciklama yapmak gerekiyor. Deneyimi olanlar yazabilir mi?
Aci biber turşusu yakabilir sirkeyle deniyorlar genelde. Ben azaltarak bırakma yöntemi uyguladım çok kolay bıraktı.

Selam kızlar bayram bitmeden yetiştim herkese iyi bayramlar

Bayramın ilk günü kurbanımıızı kesip akşamına 2 günlük tatile çıktık çok güzel ve bir o kadar da yorucu geçti minnoş kızım çok mutlu oldu denizi de çok sevdi

Allah ım bugünlerde öyle çok konuşmaya başladı ki papağan gibi herşeyi tekrar ediyor biz ne söylersek dışardan ne duyarsa hep tekrarlıyor

Sizin bebişleriniz nasıl neler yapıyorlar bakalım

İyi bayramlar canım. Bende telef oldum bu bayram. Bizde önce köye gittik ardından yazlığa geçtik. Benimki de deniz hastası tüm gün yüzdü kum oynadı geceleri de enerjisi bitik şekilde yattı. Ama tüm yorgunluğa değdi çok mutlu oldu oğlum bize de iyi geldi. Haftaya yine ufak bir izin var onu da güzel değerlendirelim diyoruz.
Bizde de hem konuşmayı tekrar etme hem de hareketleri taklit etme var. Hemen hemen tüm akraba isimlerini ogrendi dayı,teyze,dede,nine,abi falan söylüyor. İsteklerini daha güzel anlatıyor. Anlatamadığını hareketlerle gösteriyor. Tam cimcime oldular.

Evet ya çok fena oldular

Bi de kızım saç çekmeyi öğrenmiş ablasının benim saçlarımı yoluyor o da sinirli filan değilken yani oyun yapıyor kendince bugün yine aynısını yaptı kızdım bende koltuktan kalkamayacaksın dedim ve orda uyuyup kaldı ben şokk ilk defa kendiliğinden uyudu

Bi de dinlediği şarkıları da unutmuyor tatilden gelirken araba -gidek gidek adanaya gidek— şarkısını dinledi 2 gündür dilinden düşmüyor hem söylüyor hem gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…