2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bendede var o hep aynı tarafa yattığımda feci kasık ve bacak ağrım oluyor

Evet sağda kasık ağrımvar ama normal tabi daha önce ki gebeligimde de oluyordu ayaklarınızı akşam 5 dk dahi olsa yüksekte tutun dinlenin.

Kızlar günaydın bende de bir halsizlik bir uyku hali yattığım tarafta da ağrıyla uyanıyorum çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmiyorum

Tm cnm

İnşaAllahhh cnmmmmm bnmmm Allah razı olsnnn

Canim gebeligin sonlarina dogru daha cok oluyor artik bi tarafa yatmaktan.
Benim ilk gebeligimde de cok olmustu.
Hatta kaldi :)
Bacak agrilari ve kramplari icin ilerleyen zamanda magnezyum onerebilir ama tuketebiliyorsan kabak cekirdegi gunluk ihtiyacin cogunu karsilar.Önceki kış gebeligiydi bnm kivi yerdim hep ama mevsim meyvesi degil suan.

Kızlar günaydın bende de bir halsizlik bir uyku hali yattığım tarafta da ağrıyla uyanıyorum çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmiyorum

Allah yardimcin olur insallah cok sikayetin olmaz canim.

Doktordan çıktık bebişimiz kalp atışlarını duyduk, hatta videoya çektik 1,5 cm 3 gün geriymiş, bi de kistim varmış haberim yokmuş şuan ağzım kulaklarımda

Çok şükür gözünüzaydınn❤

Benimde sol kasıktan bacağa vuruyo bi gün çok şiddetlendi doktora bile gittim normal dedi rahim büyüyo ya ondanmış rahatladım baya sonra eve geldim

Doktordan çıktık bebişimiz kalp atışlarını duyduk, hatta videoya çektik 1,5 cm 3 gün geriymiş, bi de kistim varmış haberim yokmuş şuan ağzım kulaklarımda
Canım hayırlı olsun çok sevindim kistini karından ultrasonlamı gördü bendede vardı hamilelikten önce de karından görünmüyo alttanda baktırmadım

Canm amenna ve sadaknee bnm Mucizelere inancm tam bana detaylı ankatrmsn vak mesela bnm ilk kanım 662.14 tü 1 hafta sonra gittik kese görülür diye 785 ti ve desi değerin hiç iyi degil saglılsz gebelik suan degerinin 5500 lerde olması lazmdı snra o hastaneden cıktık baska özel hastaneye oda dedi tam bişy diyemeyz ama degerin iyi degil denişti belki labaratuar hatasdr dedi bidaha kan verdim 664 e düşmüştü sence bir ümit var mı

Gözün aydın insallah en sağlıklı şekilde kucağına da alirsin :) darısı bizlere kalp atışı icin benim daha 10 günüm var

İnşaAllah cnmmm inşaAllah dualrnzla ayaktym

Canm Rabbimden umudumu yitrmeycm daha hala bi kanamam olmadı bilmyrm yaa birdaha anne olabilym de Rabbimn imtihanı başmn üstüne

Kızlar acayip hastayım burnum sürekli akıyor bir de ihlamur salep falan içiyorum bir şey dokundu herhalde dün aksamdan Beri ellerimde kaşintili garip şişlikler oluştu alerjik olduğunu düşünüyorum su an geçti gibi ama yine de panik yaptım biraz

Canım gözün aydın rahatlamışsındır artık maşallah canımm bende salı günü gidicem tekrar

çok fena ama dimi resmen bacağımı kıpırdatamıyorum.korktum bende aslında son aylarda oluyormuş bu ama vitamin eksikliği olabilirmiş
Canım bende de oluyor çok, doktorum siyatik olabilir bu haftalarda dedi. Fizyoterapist bir arkadaşım var, o bana yapmam için hareketler gönderecek. Çok sık rastlanıyormuş siyatiğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…