• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ediyorum canım İnan ki, her mesajını gördüğümde içim burkuldu. Çok üzgünüm. Kanaman gelse de sağlıklı şekilde atlatsan bu süreci keşke.:KK43:(
Sen hamilesn cnm bnm üzlme Rabbim seninkini kucagna sapa sağlim imanlı kuranlı Almanı nasıo etsn duan bana yeter

Sen hamilesn cnm bnm üzlme Rabbim seninkini kucagna sapa sağlim imanlı kuranlı Almanı nasıo etsn duan bana yeter
Benim de 12 haftalık ama gelişmemiş bi kayıp var doktor bana bi damla verdi kendi kendine düşmesi için biraz ağrılı oldu evde çok tavsiye etmem kürtajda bence uyutuluyor olabilir bişey hissetmiyorsun diye duydum kanamada az oluyor

Sirkeli su yada tuzku suyla burnuna cekip genzine gargara yapabilirsin canim..birde saracoglu tarif etmisti var nette papatya bugusu...ben hamile oldugumdan farenjit ve sinuzit perrisanligi yasarken antibiyotik kullanmadan bhcg yaptirinca ogrendim..bu metotlara ek kemik suyu corbalar bol karabiberli sarimsaklki soganli corbalarla istirahatle atlattim...ancak uzun surdu ama agri kesici bile kullanmadan basardim sukur! dene bence rahatlarsin
Bu söylediklerinin hepsini yaptım canım. Daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum zor uyuyorum. Dayanmaya çalışıyorum inşallah atlatıcam:dua: senin ne kadar sürmüştü? Benim 10 gün oldu ama son üç gündür çok kötüyüm:eek:

O zaman doktorun verdiği ilacı kullanayım ben bi zararı olmaz inşallah ☺️
Tirot ilacının hiç bir zararj yok olsa zaten kadın doğumcular bu kadar üstüne düşmez. Esas kullanmazsan bebeğe çok büyük zararı bir araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.

Allah senden razı olsn cnm bnm bu bilgiye o kadar ihtycm vardı ki cnm inşaAllah kendiliğinden gider dış gebelikten çok korktm bn ama alttan muayenede az çok az bi kese gördüğünü söyledi dedi bunu dış gebelikte taklit edeblr bn artk hayrlısından baska bişy beklmyrm cnm :KK43:
Canım eğer değerin sıfırlanırsa işlem yapılmaz. Dış gebelikte bhcg orantısız bir şekilde artmaya devam ediyor ve kese tüplere yerleşip orda büyümeye devam ediyor. Öyle bir şey yoksa dış gebelik değildir. Senin adına çok üzüldüm inşallaj rabbim en kısa zamanda yüzünü tekrar güldürür:dua::KK200:

Allah senden razı olsn cnm bnm bu bilgiye o kadar ihtycm vardı ki cnm inşaAllah kendiliğinden gider dış gebelikten çok korktm bn ama alttan muayenede az çok az bi kese gördüğünü söyledi dedi bunu dış gebelikte taklit edeblr bn artk hayrlısından baska bişy beklmyrm cnm :KK43:
oncelikl 700 lü değerlerde kese görülmez 1000 1500 lerde olması lazım diye biliyorum.. ben bu gebeligimde ilk kan verdim 49bin lerde çıktı çok şaşırdık sonra iki gün sonra gene beta hcg vedik 4170 cıktı değer 10 kat düşmüştü doktorum tel de boş gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir yarın gel dedi gittim keseyi gorduk bebeği gördük sonraki hafta kalp atışını duyduk yani hemen ümidinizi kaybetmeyin "kün fe yekün"

oncelikl 700 lü değerlerde kese görülmez 1000 1500 lerde olması lazım diye biliyorum.. ben bu gebeligimde ilk kan verdim 49bin lerde çıktı çok şaşırdık sonra iki gün sonra gene beta hcg vedik 4170 cıktı değer 10 kat düşmüştü doktorum tel de boş gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir yarın gel dedi gittim keseyi gorduk bebeği gördük sonraki hafta kalp atışını duyduk yani hemen ümidinizi kaybetmeyin "kün fe yekün"
canım bi labaratuvar hatasıdır benimde 1371 çıktı ama karindan kesem görünüyor bu degerlerle vajinal görünür normalde

Kızlar günaydınn nasılsınız neler yapıyosunuz? 7+4 olsun bugün kalp atışını dinleyen var mı nasılsınız mideler ne alemde..
Ben kırmızı et türü hiçbir şey yiyemez oldum köfte vs oldu mu Mutfağa falan giremiyorum.
Doktora salı günü gidicem heyecandan ölüyorum

1
Bu söylediklerinin hepsini yaptım canım. Daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum zor uyuyorum. Dayanmaya çalışıyorum inşallah atlatıcam:dua: senin ne kadar sürmüştü? Benim 10 gün oldu ama son üç gündür çok kötüyüm:eek:
15 günü buldu canım benimde ama papatya buğusunu birkaç defa yapıyorsun her akşam yaptıkça rahatladım ben.istersen dr a git enfeksiyonda riskli bir durum

Tirot ilacının hiç bir zararj yok olsa zaten kadın doğumcular bu kadar üstüne düşmez. Esas kullanmazsan bebeğe çok büyük zararı bir araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.
Kullanmazsan düşük yada bebekte zeka geriliği yapıyor kullanmak çok önemli

Günaydın iyi hafta sonları kızlar. Gerçektende dün doktor akşam 6 da aradı beni. Kanama lekelenme yoksa bel ağrısı olabilir kas spazmı olmuştur belki bol bol dinlen sıcak tuluk koy beline dedi. Bebeğe zararı olabilirmi bel ağrısının korkuyorum tutunamazsa bana düşerse diye dedim oda korkma annesi o artık tutundu sıkıca dedi içim rahatladı

1

15 günü buldu canım benimde ama papatya buğusunu birkaç defa yapıyorsun her akşam yaptıkça rahatladım ben.istersen dr a git enfeksiyonda riskli bir durum
Ya iştw antibiyotik içmek istemiyorum. İlk 3 ayda çok risklş diyorlar. Napsam bilemiyorum. Ne zormuş çok arada kaldım:KK57:

Bana tek tek umut oldnz Rabbim bebgini sana bağşlasn inşaAllahta öle olr bnm kese görnmedi bilmyrm alttan baklncada az bily dedi dış geblik tehlikeli diyorlar anında müdahale olmasa tüüplrr patlar diyolar korkyorm kürtaj zor mu cnmmm :KK43: Allah sendrn Razı olsnnnnn
Hiç bişey anlamıyosun canım komple uyuyosun zaten bide artık vakumlu kürtaj yapıyolae hiç bir zarar verilmiyor rahmine ve daha kolay hamile kalıyosun inşallah dış gebelik değildir canım rabbim sabır versin ve tekrar hayırlı sağlıklı bebeğin olsun en kısa zamanda inşallah

Ö

Öyle yapyrm cnmm sana ne demişlerdi ve ne zamn kanaman başlafı bnm daha başlamadı :KK43:
Tatlım ılkınde hep lekelenmem vardı zaten kese kucuktu emrıyo gerıden gelıyodu 8 haftaya kadar bekledik ama bebek 6. Haftadaydı derken bıran kahve kırmıxıya donunce umut yok deyıp kürtaj oldum ıkıncı 14 hafta kontrolu gıttıgımızde kalp atısı yoktu bı agrı kanama yasamadım yanı

Kızlar günaydınn nasılsınız neler yapıyosunuz? 7+4 olsun bugün kalp atışını dinleyen var mı nasılsınız mideler ne alemde..
Ben kırmızı et türü hiçbir şey yiyemez oldum köfte vs oldu mu Mutfağa falan giremiyorum.
Doktora salı günü gidicem heyecandan ölüyorum
7+1 de dinledim kalp atışını mide bulantım yok çok şükür ama yemek kokusu beni vuruyo ve o yemeği yiyemiyorum salça dışında pek bişeyden tiskinmedim bende aksine et yemeyen insan etden tiskinmiyorum :kahve:

İnsallah canim dualarimiz o yönde :) sende başka ne belirtiler var . ben belirtilerin arada azaldığını hissediyorum
Canım bende sürekli halsizlik var. 3 haftadır yatıyorum sürekli. Kalkasım gelmiyor. Bi de göğüslerimde ağrılar var arada sızlıyor. Bazen de geceleri sol tarafımda seyirmeler, bacağa doğru inen ağrılarım oluyor. Son günlerde fazla olmuyor ama:110: Arada adet ağrıları gaz sancısı son 2-3 gündür çok fazla olmaya başladı. Bunlar dışında belirtim yok :KK64:

Kızlar Günaydın. Ya birkaç gecedir sol tarafıma yattığımda bir süre sonra eğer uzun süre de öyle uyursam kalçamfan bacağıma şiddetli ağrıyla uyanıyorum baya acıyor ve kasılmış oluyor öbür tarafıma döndüğümde bir 15 20 dk geçmiyor acısı bacağımın yarısına kadar oluyor zaten benim ağrılarım hep solda heralde bebek sola yerleşti ama bu kalçadan başlayıp bacağa kadar sancı olan var mı

Kızlar Günaydın. Ya birkaç gecedir sol tarafıma yattığımda bir süre sonra eğer uzun süre de öyle uyursam kalçamfan bacağıma şiddetli ağrıyla uyanıyorum baya acıyor ve kasılmış oluyor öbür tarafıma döndüğümde bir 15 20 dk geçmiyor acısı bacağımın yarısına kadar oluyor zaten benim ağrılarım hep solda heralde bebek sola yerleşti ama bu kalçadan başlayıp bacağa kadar sancı olan var mı
Ben :duduk:hem de bazen iki bacağımda bile oluyor :bicak:

Cnm oyle agrım yok benım ama hepımız farklı yasıyoruz benımde adet agrılarım kabusum oldu

Back