- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.421
Hahaha görev almaya başladılar artık evdeBenimki bi kere kırdı bardak korktu. Şimdi işi bitince sakin sakin koyuyor masaya. Artık kendi mama tabağını falan veriyorum eline taşıyor sorumluluk öğrensin. Hatta kendi bezini gidip çöpe atıyorpek titiz olacak heralde
Benimki de uyuyor şimdi uyanınca ciğer ve makarna yiyecek.Bugün neler yiyecek minikler
Öğle yemeğine ne yapsam diye düşünüyorm. Şuan uyuyor uyanınca yiyecek.
Sabah ekmek dilimlerinin üzerine yuumrta, peynir, sebze karışımı sürüp fırınladık. İdare edecek kadar onlardan yedi.
Başak burçları titiz olurBenimki bi kere kırdı bardak korktu. Şimdi işi bitince sakin sakin koyuyor masaya. Artık kendi mama tabağını falan veriyorum eline taşıyor sorumluluk öğrensin. Hatta kendi bezini gidip çöpe atıyorpek titiz olacak heralde
sabah azıcık yumurta 2 dilim peynir yediBugün neler yiyecek minikler
Öğle yemeğine ne yapsam diye düşünüyorm. Şuan uyuyor uyanınca yiyecek.
Sabah ekmek dilimlerinin üzerine yuumrta, peynir, sebze karışımı sürüp fırınladık. İdare edecek kadar onlardan yedi.
Ciğer çok faydalı ama ben yediremiyorum onu da. Nasıl pişiriyorsun? Tekrar deneyeceğim yakında belki değişmiştir fikri.Benimki de uyuyor şimdi uyanınca ciğer ve makarna yiyecek.
İnşallah yer köfteleriBaşak burçları titiz olur
Benim kız ayağına bişey değdimi bağırıyor pisssss diye
sabah azıcık yumurta 2 dilim peynir yedi
Şimdi kabak çorbası yapmıştım tabiki yemedi
Uyanınca ızgara köfte yicek inşallahhhh
Canım önce az zeytinyağında mühürlüyorum sonra üzerini kapatacak kadar suyla haşlıyorum öyle yumuşak oluyor sertleşmiyor. 10-15 dk içinde hazır oluyor. İlkten yemek istemezse çatala minik bi ciğer batır sonra üzerine bi makarna ciğer gözükmeyecek şekilde öyle ver. Ben baştan öyle yaptım tadını öğrendi simdi cips gibi yiyorCiğer çok faydalı ama ben yediremiyorum onu da. Nasıl pişiriyorsun? Tekrar deneyeceğim yakında belki değişmiştir fikri.
İnşallah yer köfteleri
Benimkide yemez oldu canım n3 ciğeri yapıysoun sen peki yumurta peynir tavuk et yok hiç bi lahmacun yiyor bole gıdasını nasıl alacak bilmiyorum dün akşam yoğurt çorbasına kattım bnde yumurtayı öle bari alsın gidasinindye allahtan içti yemek işi çok sıkıntı benim sabah sadece ekmek yiyor şaka gbiCanım önce az zeytinyağında mühürlüyorum sonra üzerini kapatacak kadar suyla haşlıyorum öyle yumuşak oluyor sertleşmiyor. 10-15 dk içinde hazır oluyor. İlkten yemek istemezse çatala minik bi ciğer batır sonra üzerine bi makarna ciğer gözükmeyecek şekilde öyle ver. Ben baştan öyle yaptım tadını öğrendi simdi cips gibi yiyor
Kuzu ciğeri yapıyorum canım demir en çok onda var. Demir eksikliği olmasın diye haftada 2-3 defa yapıyorum doktor gelişim sürecinde demiri ihmal etmeyin demişti. Sen bi kan tahlili yaptırsana bir an önce belki demir eksikliği vardır ya da başka bir şey en azından ne olduğu bilinir ona göre takviye edilir.Benimkide yemez oldu canım n3 ciğeri yapıysoun sen peki yumurta peynir tavuk et yok hiç bi lahmacun yiyor bole gıdasını nasıl alacak bilmiyorum dün akşam yoğurt çorbasına kattım bnde yumurtayı öle bari alsın gidasinindye allahtan içti yemek işi çok sıkıntı benim sabah sadece ekmek yiyor şaka gbi
Teşekkür ediyorum bir de böyle deneyeyimCanım önce az zeytinyağında mühürlüyorum sonra üzerini kapatacak kadar suyla haşlıyorum öyle yumuşak oluyor sertleşmiyor. 10-15 dk içinde hazır oluyor. İlkten yemek istemezse çatala minik bi ciğer batır sonra üzerine bi makarna ciğer gözükmeyecek şekilde öyle ver. Ben baştan öyle yaptım tadını öğrendi simdi cips gibi yiyor
Ben bi ara başlamıştım güzel de gidiyorduOtuz milyon kelime kitabını okuyan var mi ? Sipariş verdim dün gelecek yorumlar çok iyi yazılmış. Bebek beyin gelişimi ile ilgili
Ben de anca uyuyunca okuyorum. Yoksa benimki de el koyarTeşekkür ediyorum bir de böyle deneyeyim
Ben bi ara başlamıştım güzel de gidiyordu
Çocukların zihinsel gelişiminde onlarla iletişim kurulurken kullanılan sözcük sayısı ve bu sözcüklerin niteliklerinin önemini ortaya koyan araştırmaları anlatıyordu başlarda. Devam edemedim, aynı anda birkaç kitap birden okumaya çalışırken arada kaynadı şuan yerini de bilmiyorum
Kızçe el koyuyor Kitaplarıma da
O seti de bekliyorum hala. İçeriğine youtubedan baktım çok hoşuma gitti benim deBen de anca uyuyunca okuyorum. Yoksa benimki de el koyarkitap kurdu hele bu dikkati güçlendirme setlerine bayılıyor gözünü açar açmaz onu anlatalım istiyor. Bakalım gelsin kitap boştayım şimdi okuyacağım kitap kalmadı hızlıca başlarım diye planladım
Canım grupta ikimizin çocuğu aynı, Dr a gidersek ve bir sonuc alırsam sana yazarım mutlaka, öyle yoruldum ki seni çok iyi anlıyorum, bugün sabah zorla kahvaltı yaptık, kahvaltıdan sonra akşam saat 7 buçuğa kadar agzına birşey sürmedi çorba yogurt haşlanmış patates makarna hepsini denedım agzını açmadı, o kadar yıldım kiBıraktım canım bi ise yaramıyor artık mama da bağımlılık yapıyor buyudukce biraktirmka daha zor olacak bende yaotrcam canik tahlil benim oğlum sadece belirli şeyler yiyor diğerlerini asla ağzına sokmuyor çok önyargılı ınslalah bisey çıkmaz sonuçlarda
Aynen canım sadece ikimiizn var zaten zor bebek ne yedircez nasıl yedircez diye düşünmekten harap olduk ıkimizde ıyce sınırlı biri oldum bu yemek işi yüzünden sabah kahvaltı da yapmıyor benimki canım mamayı bıraktığımız halde sadce ekmek yiyor peynir zeytin salatalık dometes koyuyorum yok yumurta teklif etmiyorum bile kızmasın diye o kadar yoruldum ki artık bende eşime dcem doktora götürelim diye oda pek yanaşmıyor virüsten dolay ama ıyce zorlaştı abur cubur sarmaya başladı nde benimki orda gore burda gore derken yemeye başladı şimdi tutturuyor vermeyinceCanım grupta ikimizin çocuğu aynı, Dr a gidersek ve bir sonuc alırsam sana yazarım mutlaka, öyle yoruldum ki seni çok iyi anlıyorum, bugün sabah zorla kahvaltı yaptık, kahvaltıdan sonra akşam saat 7 buçuğa kadar agzına birşey sürmedi çorba yogurt haşlanmış patates makarna hepsini denedım agzını açmadı, o kadar yıldım ki☹
Canım tavuk ciğerini sevmişti onu yapıyorum ben sonra onu da yemez oldu dana ciğeri sevmedi kzuü hiç denemedim bide onu deneyelim daha görür görmez yemeği ağzına sokmuyor sabah kahvaltıyı nasıl sevdirelim sadece ekmek yiyor ondan da bıktı bi kaç gündür onu da yemiyor makarna pilav arada çorba cani isterse o kadar zorki çok yoruldum bndeKuzu ciğeri yapıyorum canım demir en çok onda var. Demir eksikliği olmasın diye haftada 2-3 defa yapıyorum doktor gelişim sürecinde demiri ihmal etmeyin demişti. Sen bi kan tahlili yaptırsana bir an önce belki demir eksikliği vardır ya da başka bir şey en azından ne olduğu bilinir ona göre takviye edilir.
Ben tabağına karışık yapıyorum canı hangisinden isterse yiyor. Her gün yumurta yemiyor mesela bazen hazırladığım boşa gidiyor ama olsun. Tabağına omlet salatalık domates zeytin peynir koyuyorum gerisine karışmıyorum kendi istediğini yiyor. Yumurta yememiş olursa ekmek reçel ilave ediyorum önüne ondan bandırarak yiyorCanım tavuk ciğerini sevmişti onu yapıyorum ben sonra onu da yemez oldu dana ciğeri sevmedi kzuü hiç denemedim bide onu deneyelim daha görür görmez yemeği ağzına sokmuyor sabah kahvaltıyı nasıl sevdirelim sadece ekmek yiyor ondan da bıktı bi kaç gündür onu da yemiyor makarna pilav arada çorba cani isterse o kadar zorki çok yoruldum bnde
Canım tavuk ciğerinde hiç bir yarar yok ki bence vermeCanım tavuk ciğerini sevmişti onu yapıyorum ben sonra onu da yemez oldu dana ciğeri sevmedi kzuü hiç denemedim bide onu deneyelim daha görür görmez yemeği ağzına sokmuyor sabah kahvaltıyı nasıl sevdirelim sadece ekmek yiyor ondan da bıktı bi kaç gündür onu da yemiyor makarna pilav arada çorba cani isterse o kadar zorki çok yoruldum bnde
Bence de az biraz bırakabilirsin arada değişiklik olurMerhabalar
Kış için buzluğa mevsim meyvelerinden atıyor musunuz?
Benim kızçe çilek düşkünü biraz buzluğa da atmayı düşündüm ama sonrasında şuan olduğu gibi yiyemez sanırım. Meyveli yoğurt, milkshake vs yapabilirim onlarla anladığım kadarıyla.
İnstagramda görmüştüm bir de buz küpü poşetlerine domates, kapya biber püreleri, kavun, erik vs püreleri koymuştu bir anne.
bir yanım da aman boşver her şeyi mevsiminde tüketsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?