• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım saatlere takılma 3 te yedi bugün oğlum bide akşam yedrcem 7 8 gbi sabah 9 da kalktı 9mi30 ta sadece ekmek ve portakal suyu içti öğleye doğru 2 3 kaşık pilav yedi 3 te makarna yedi canım dünde 2 de yemişti hergun değişiyor yani
Sağolun kızlar, canım sen mamayı bıraktın mı, ben artık ya reflüden ya da demir eksikliğinden şüpheleniyorum bir çocuk bu kadar iştahsız olamaz diyorum, cumartesi Dr a götürüp kan tiroid baktırmayı düşünüyorum

Merhaba anneler bebeklerinize dis fircasi olarak ne kullaniyorsunuz? Rocs aldim ben ama fircalatmiyorlar kendileri yapacaklarmis demir ilacindan simsiyah oldu disleri

Bu parmaga takilanlardan oneren var mi marka olarakta isim yazarsaniz cok iyi olur kizlar

Merhaba anneler bebeklerinize dis fircasi olarak ne kullaniyorsunuz? Rocs aldim ben ama fircalatmiyorlar kendileri yapacaklarmis demir ilacindan simsiyah oldu disleri

Bu parmaga takilanlardan oneren var mi marka olarakta isim yazarsaniz cok iyi olur kizlar
Ben parmak fırça almıştım markasını unuttum şimdi önceden yazmıştım buraya. Onunla fırçalıyorum yemekten sonra ama macun kullanmıyorum daha.

Kızlar sabah kaçta uyanıyor minnaklar, benim oglum 8 9 da genelde, bugun 9 da uyandı çabuk mu uykusu geliyor sizce, 12 de belirtiyi veriyor, ben de öğle yemeğini yedikten sonra 2 gibi yatsın istiyorum ama olmuyor, baktım gözler gidecek birşey yedirmeden uyutayım dedim, siz öğle kaç gibi yediriyorsunuz, ben mi çok saatlere takıyorum zaten yemeyi hiç sevmeyen bir çocuk ☹ ara öğünümüz falan yok, ana öğünler de peşinde koşarak zorla
8.30-9 gibi uyanıyor oğlum kahvaltı meyve falan derken öğlen 1.30-2 ye dogru yatıyor. Ogle yemeği olarak uyandiktan sonra yani 3.30-4 gibi veriyorum akşam yemeği de 8 de yiyor.

Sağolun kızlar, canım sen mamayı bıraktın mı, ben artık ya reflüden ya da demir eksikliğinden şüpheleniyorum bir çocuk bu kadar iştahsız olamaz diyorum, cumartesi Dr a götürüp kan tiroid baktırmayı düşünüyorum
Bıraktım canım bi ise yaramıyor artık mama da bağımlılık yapıyor buyudukce biraktirmka daha zor olacak bende yaotrcam canik tahlil benim oğlum sadece belirli şeyler yiyor diğerlerini asla ağzına sokmuyor çok önyargılı ınslalah bisey çıkmaz sonuçlarda

Merhaba
Daha önce eczaneden bebekler için olan fırçalardan alıyordum. En son bimden küçük diş fırçası aldık😅
Bizden de görerek kendisi hevesle fırçalıyor. İşe yarıyor mudur? Emin değilim 🤭
Boy aynasının karşıısnda kendisi fırçalamaya çalışıyor.

Kızlar sabah kaçta uyanıyor minnaklar, benim oglum 8 9 da genelde, bugun 9 da uyandı çabuk mu uykusu geliyor sizce, 12 de belirtiyi veriyor, ben de öğle yemeğini yedikten sonra 2 gibi yatsın istiyorum ama olmuyor, baktım gözler gidecek birşey yedirmeden uyutayım dedim, siz öğle kaç gibi yediriyorsunuz, ben mi çok saatlere takıyorum zaten yemeyi hiç sevmeyen bir çocuk ☹ ara öğünümüz falan yok, ana öğünler de peşinde koşarak zorla
Fix 6,5🥶
Ama ben geçen 5,5da da kapı sesleri duydum galiba arada uyanıp geri yattığı da oluyor benimkinin😅
Gerisi spontane belli bir saatimiz yok. Kahvaltısı bazen sekiz bazen 10u buluyor.
Öğle yemeğini de bazen uyumadan önce bazen uyanınca yiyor. Kahvaltı saatine göre değişiyor.
Ara öğün iştahlı olmadığı günlerde acıksın diye vermemeye çalışıyorum ama iyi olduğu zaman ağzı hiç durmuyor. (Evde çilek ve kuruyemiş varsa sürekli istiyor)

Evde minik bir beşiktaş taraftarı var. Sürekli sşyaah beyaaz şampiyon beşiktaaaş marşı dilinde. Topunun ismi de quresma koymuşlr. Quaresma aşağı quaresma yukarı 😆
Oyuncaklarına isimler takmaya başladı galiba ayıcığına da bombo diyordu bugün.

Evde minik bir beşiktaş taraftarı var. Sürekli sşyaah beyaaz şampiyon beşiktaaaş marşı dilinde. Topunun ismi de quresma koymuşlr. Quaresma aşağı quaresma yukarı 😆
Oyuncaklarına isimler takmaya başladı galiba ayıcığına da bombo diyordu bugün.
Haha minik Q7 taraftarı 😀 benimki de oyuncak hayvanlara mama yediriyor 😀 geçen kopegi ve kutup ayısını almış kek uzatıyor ağızlarına bir de namm nammm diye ses çıkarıyor arada su veriyor onlara 😀 bir de artık kendi bardaktan içmeye başladı. Normal cam bardağa önce pipet koydum icti ama sonra çıkardı kendi icti üzerine dökmeden bizi baya izlemiş sanırım 😀

Haha minik Q7 taraftarı 😀 benimki de oyuncak hayvanlara mama yediriyor 😀 geçen kopegi ve kutup ayısını almış kek uzatıyor ağızlarına bir de namm nammm diye ses çıkarıyor arada su veriyor onlara 😀 bir de artık kendi bardaktan içmeye başladı. Normal cam bardağa önce pipet koydum icti ama sonra çıkardı kendi icti üzerine dökmeden bizi baya izlemiş sanırım 😀
ahhaha çpk iyi ya 😃
Sürekli çekmeceden bardak alıp damacanadan doldurmaya çalışıyor ama hiç kendi eliyle içmesine izin vermedim yavaştan deneyebilirim ben de o zaman belki😃 çok hevesli bu konuda
Ayyyy bu çocuklar çok fenaaaaa❤❤❤❤

Benim kızım da mutlu olduğu zamanlar

İyi ki doğdun Minaaaaaaaaa🥳🥳🥳🥳 diye şarkı söylüyor🤪🤪🤪🤪
Ahahaha efsane 😂😂

ahhaha çpk iyi ya 😃
Sürekli çekmeceden bardak alıp damacanadan doldurmaya çalışıyor ama hiç kendi eliyle içmesine izin vermedim yavaştan deneyebilirim ben de o zaman belki😃 çok hevesli bu konuda

Ahahaha efsane 😂😂
Aynen canım bi bırak bakalım bazı şeyleri bizim tahminimizden daha iyi yapıyorlar

Benim kız da bardaktan içiyor ama bitince atıyor 😱😱o yüzden ben tutuyorum👍👍
Benimki bi kere kırdı bardak korktu. Şimdi işi bitince sakin sakin koyuyor masaya. Artık kendi mama tabağını falan veriyorum eline taşıyor sorumluluk öğrensin. Hatta kendi bezini gidip çöpe atıyor 😀 pek titiz olacak heralde

Back