• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabalar
Kış için buzluğa mevsim meyvelerinden atıyor musunuz?
Benim kızçe çilek düşkünü biraz buzluğa da atmayı düşündüm ama sonrasında şuan olduğu gibi yiyemez sanırım. Meyveli yoğurt, milkshake vs yapabilirim onlarla anladığım kadarıyla.
İnstagramda görmüştüm bir de buz küpü poşetlerine domates, kapya biber püreleri, kavun, erik vs püreleri koymuştu bir anne.
bir yanım da aman boşver her şeyi mevsiminde tüketsin diyor 😃
Benimki de çilek hastası ama ben buzluk için ayırmayacağım. Doktor ek gıdaya geçtiğimiz zaman mevsiminde olan şeyleri yesin demişti. O yüzden buzluktan mecbur kalmadıkça sebze falan yapmadım. En fazla bezelye barbunya koyuyorum.

Ben tabağına karışık yapıyorum canı hangisinden isterse yiyor. Her gün yumurta yemiyor mesela bazen hazırladığım boşa gidiyor ama olsun. Tabağına omlet salatalık domates zeytin peynir koyuyorum gerisine karışmıyorum kendi istediğini yiyor. Yumurta yememiş olursa ekmek reçel ilave ediyorum önüne ondan bandırarak yiyor
Bende kahvaltı tabağı hazırlıyorum canım sadece ekmek yiyor hiç birine dokunmuyor hergun ısrarla koyuyorum ama yok

Benimki de çilek hastası ama ben buzluk için ayırmayacağım. Doktor ek gıdaya geçtiğimiz zaman mevsiminde olan şeyleri yesin demişti. O yüzden buzluktan mecbur kalmadıkça sebze falan yapmadım. En fazla bezelye barbunya koyuyorum.
Teşekkür ederim. 😀

Kızlar bir akıl verin bana ya, dokuza dogru kalktı mama vermedim, kahvaltı hazırladım, insan birinin bile tadına bakmaz mı yemiyor, kararlıyım aç bırakıcam mama da yapmıcam, arada böyle olsa anlıcam her günümüz böyle

Arkadaşlar merhaba. Benim oglumbugun ilk defa sacimı çekti 🤔 hiç şiddete eğilimli degil ama istedigini yapmadım diye çekti valla. Sonra ne yapiyorsun diye kizdim. Bu sefer de başını koltuga vurdu. Ay bu normal mı ? Normalsa yandık 😂

Kızlar bir akıl verin bana ya, dokuza dogru kalktı mama vermedim, kahvaltı hazırladım, insan birinin bile tadına bakmaz mı yemiyor, kararlıyım aç bırakıcam mama da yapmıcam, arada böyle olsa anlıcam her günümüz böyle
Yapmıyor canım ben mamayı bırakmalı 10 gün oldu sadece ekmek yiyor kahvaltısı bu bide portakal.suyu kendi doktoru da ayrılmış kime gidicem bilmiyorum.cok sınır oldum köye gitmiştim haftasonu abur cuburuda sardı tam oldu sirkeli ağlama kriz geçiriyor hep mutsuz:(

Arkadaşlar merhaba. Benim oglumbugun ilk defa sacimı çekti 🤔 hiç şiddete eğilimli degil ama istedigini yapmadım diye çekti valla. Sonra ne yapiyorsun diye kizdim. Bu sefer de başını koltuga vurdu. Ay bu normal mı ? Normalsa yandık 😂
Normal geliyor bana kendilerini konuşarak da ifade edemiyorlar ki sinirlenince napsınlar :D
Vurmaya ısırmaya kalkıyor benimki de bazen 🤭
Genel tepkisi kendini yere atmak.

Yapmıyor canım ben mamayı bırakmalı 10 gün oldu sadece ekmek yiyor kahvaltısı bu bide portakal.suyu kendi doktoru da ayrılmış kime gidicem bilmiyorum.cok sınır oldum köye gitmiştim haftasonu abur cuburuda sardı tam oldu sirkeli ağlama kriz geçiriyor hep mutsuz:(
Aynı canım değişen bişey olmadı, tam gidelim dedim vaka sayıları artınca pandemi hastanesi olmuş hepsi insan korkuyor, 1 2 hafta denemek için demir ilacı aldım ben, doğru değil aslında tahlil yapılmadan ama ☹️

Kızlar benim oğlan da kaka yaptıktan sonra söylemeye başladı 3 gündür 😀 yapıyor altını değiştireyim diye söylüyor bende mi eğitime başlasam bilemedim

Kızlar benim oğlan da kaka yaptıktan sonra söylemeye başladı 3 gündür 😀 yapıyor altını değiştireyim diye söylüyor bende mi eğitime başlasam bilemedim
Dene canım benimkide ara ara çiş yada ee deyip söylüyor ama ben 2 yaşı beklicem yine de tam konuşması yok diye

Başla canım yavaş yavaşşşşş

Ahahahahhah dün parka gittik bezsiz kabız olmuştu bende ilaç verdim unuttum gittik parkta tuvalet geldi dedi bir yere yaptırmaya giderken çocuğun kafasına taş attılar o da korkudan altına yaptı😱😱😱😱

Allah ım rezillikti arabası üstü başı heryerimiz b,, k oldu var yaaaaa banyoya kendimizi zor attık🤣🤣🤣🤣

Back