• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bizde emzik kullanıyoruz 1 ay önce filan bi bıraktırayım dedim gündüzü bir şekilde atlattık ama Allah ım gece mahvetti uyandı aralıksız bir saat ağladı benim kızım emziğe emine diyor başladı ağlamaya emineeeeeee emineeeeeeeel en son yüzü gözü şişti ağlamaktan mecbur verdim şimdi gözümde büyüyor bıraktırmak😥😥😥
Ben de biliyorum kendmi dayanamam o yüzden iyice hazır olmadn cesaret edemiyorım. Gece uyurken emmesine razıyım şuan için gündüzleri de ağzından düşürmek istemiyor benim kızçe 🤦🏻‍♀️
memmii memmiii diye dört dönüyor evin içinde bulamazsa.
biraz daha büyüyünce emziği kendi isteğiyle başka bir bebeğe falan hediye etme gibi bir yöntem varmış ama şuan imkansız böyle bir şey 😄

5 senedir İzmirdeydim geçen sene Balıkesir’e taşındık. Çocuk izmir doğumlu ama Balıkesir de büyümeye devam ediyor 😀 burasi da çok sıcak zaten hava olarak genelde izmirle aynı
O ne güzel izmir de balıkesir de çok güzel gitmek nasip olmadı âmâ gördüğüm kadarıyla :) burası bile çok sıcak 2 3 gündür yanıyor her yer

Emzik kullanan var mı?
Yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum ama ben bırakmasını isterken o daha da bağlanıyor gibi.
uyanır uyanmaz emziği alıp saklıyorum çok zorda kalmadıkça vermeyeyim diyorum ama ev emzik dükkanı gibi bizim.
Geçen parfümlerle oynarken emziğine parfüm bulaştırmış tadını alınca öyle ağladı ki çok üzüldüm 🤦🏻‍♀️
Canım 2 ay önce biraktrcam ben burda arkadaşa da demistim gittikçe zor olacak bırakır diye 2 ay oldu bizim çok şükür direk kaybettim ben ilk başta zorladı ama en sonunda unuttu sabır gerektiiryor ama zaman geçtikçe daha da zor olacak bence bırakır hemen

Canım bizde emzik kullanıyoruz 1 ay önce filan bi bıraktırayım dedim gündüzü bir şekilde atlattık ama Allah ım gece mahvetti uyandı aralıksız bir saat ağladı benim kızım emziğe emine diyor başladı ağlamaya emineeeeeee emineeeeeeeel en son yüzü gözü şişti ağlamaktan mecbur verdim şimdi gözümde büyüyor bıraktırmak😥😥😥
Canım demistim ben sana 2 ay oldu bak bizim bırakmalı rahat ettim valla biraz sabır sadece sonra elbet unutuyolar

Benim komşunun kızı 4 yaşında hala emzikli biraktiramiyor dişlerine zarar veriyor artık.
Çok zorr 🥺
Canım 2 ay önce biraktrcam ben burda arkadaşa da demistim gittikçe zor olacak bırakır diye 2 ay oldu bizim çok şükür direk kaybettim ben ilk başta zorladı ama en sonunda unuttu sabır gerektiiryor ama zaman geçtikçe daha da zor olacak bence bırakır hemen
Kendmi hazır hissetmiyorum galiba ben 🥺

Yaaaaaa ne güzel geceleri nasıl oldu ağladı mı çok
Gece uykuya geçerken zor oldu canım sonra da gece ara ara çığlık c9gliga uyandı depresyona girdi yani ama sabrettim vermedim şimdi daha zor olurdu ıyce bağlanmaya baslamisti çünkü ve artık herşeyin daha çok farkındalar ilk zmanalar agzinda varmış gnu ediyodu uyurken :)

Hisset canım daha da zor olur yoksa eşimde çok yardim etti bana karantina ona yaradı yani bizim
Eşim eskisinden de yoğun çalışıyor bu dönemde tek başıma ilgileniyor gibiyim sabrım yok şuan o emzik krizlerine. Emzik bıraktırayım derken hırpalamak da istemiyorum ben araştırmaya devam edeceğim. Kademeli olarak azaltarak bırakmayı düşünüyorum şimdilik.

Ben ne yapayim benim oglum da 82.5 olctu dr en son ama ben dikilip olcuyorum boy olcumuz var orada 81i ancak goruyor. Hicbir sey yemiyor goturmedigim dr kalmadi en son demir takviyesini degistirdik mide ilaci kullaniyor suanda cunku hep kusuyordu Allaha cok sukur yeni yeni duzeldi. Ikizi var kizim ondan uzun kizim 83 cm olcuyorum oglumu 81 yani kendi ikizinden bile kisa o kadar uzuluyorum ki anlatamam. Hasta oldum gunlerce bunun yuzunden kusuyordu iki lokma yese bile Allaha cok sukur kusmasi gecti ama hala yemiyor

Eşim eskisinden de yoğun çalışıyor bu dönemde tek başıma ilgileniyor gibiyim sabrım yok şuan o emzik krizlerine. Emzik bıraktırayım derken hırpalamak da istemiyorum ben araştırmaya devam edeceğim. Kademeli olarak azaltarak bırakmayı düşünüyorum şimdilik.
Canım benim.eşimde evde değil hastanede elektrikci oda çok y8gundu geceleri yardim etti yine de sen bilirsin tabi en iysini anne bilir

Ben ne yapayim benim oglum da 82.5 olctu dr en son ama ben dikilip olcuyorum boy olcumuz var orada 81i ancak goruyor. Hicbir sey yemiyor goturmedigim dr kalmadi en son demir takviyesini degistirdik mide ilaci kullaniyor suanda cunku hep kusuyordu Allaha cok sukur yeni yeni duzeldi. Ikizi var kizim ondan uzun kizim 83 cm olcuyorum oglumu 81 yani kendi ikizinden bile kisa o kadar uzuluyorum ki anlatamam. Hasta oldum gunlerce bunun yuzunden kusuyordu iki lokma yese bile Allaha cok sukur kusmasi gecti ama hala yemiyor
Aynıyla canım fark yok 83 bizimde

Kahvaltısını yapmadı yine 🤦🏻‍♀️
kaşar peynirini yıldız şeklinde kestim yıldııız diye diye onu yedi sadece 🤣
Bir de portakal suyu içti bir bardak.
Arada meyve püresi yaptım beğenmedi hanım😤
Uyumadan önce bir tane biber dolmasınjn içini be yoğurt yedi.

Back