- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.461
Herseyi kendi yapmak isteği uzun zamandır bizde de var artık büyüyorlar birey olduklarının farkındalar sanırım bu durum uzun bir zaman daha devam edecekSelam kızlar bizimki 2 yaş sendromuna mi bağladı nedir sürekli bir atarlanma yapamayınca sinirlenme evde bol bol çığlık varbu sıra çok bağımsız takılmaya başladı her şeyi kendi yapmak istiyor. Alt değiştirirken agliyor baya gözyaşı döküyor Bir de çok meraklıydı zaten daha da meraklı oldu parmağıyla gösterip ne olduğunu soruyor. Hayvan seslerini taklit etmeyi ogrendi. Kedi köpek aslan tavuk kuş sesi yapıyor.
Natsume geçmiş olsun. Nasıl oldu bebeğin?
Bizde de böyle canım hele 3 gündür sürekli bir ağlama hali eli sürekli ağzında diş mi çıkaracak bilmiyorum 16 tane var dişimizSelam kızlar bizimki 2 yaş sendromuna mi bağladı nedir sürekli bir atarlanma yapamayınca sinirlenme evde bol bol çığlık varbu sıra çok bağımsız takılmaya başladı her şeyi kendi yapmak istiyor. Alt değiştirirken agliyor baya gözyaşı döküyor Bir de çok meraklıydı zaten daha da meraklı oldu parmağıyla gösterip ne olduğunu soruyor. Hayvan seslerini taklit etmeyi ogrendi. Kedi köpek aslan tavuk kuş sesi yapıyor.
Canım nasıl oldu bebeğin
İkinize de çok teşekkür ederimm.Selam kızlar bizimki 2 yaş sendromuna mi bağladı nedir sürekli bir atarlanma yapamayınca sinirlenme evde bol bol çığlık varbu sıra çok bağımsız takılmaya başladı her şeyi kendi yapmak istiyor. Alt değiştirirken agliyor baya gözyaşı döküyor Bir de çok meraklıydı zaten daha da meraklı oldu parmağıyla gösterip ne olduğunu soruyor. Hayvan seslerini taklit etmeyi ogrendi. Kedi köpek aslan tavuk kuş sesi yapıyor.
Sevindim canım iyileşmesine şimdi de benim kızın burnu akıyor ıhlamur buhar filan geçirmeye çalışıyorum inşallah daha fazla ilerlemezTeşekkür ederimm. Dün kontrolü vardı düzelmeye başlamış ilaçları azaltarak iki güne bırakacağız. Zamanla geçecekmiş tamamen.
sedulu bizde de aynı durumlar
Her şeyi kendisi yapmak istiyor yapamadığında yardım etmemize kızıyor
benim oyuncaklarla başım dertte.Çekmeceli bir plastik dolaba koymuştum ama şuan o bomboş duruyor çünkü içinde ne var ne yoksa çıkarıyor sürekli. Günde on defa ev toplayıp süpürmekten biraz bezmiş olabilirimsizde durumlar nasıl?
Biz oyuncakları beraber toplaya toplaya ogrendi artık yerine koy deyince topluyor oyuncakları. Bir çok şeyi aldığı yerine koyma huyu var sanırım düzenli olacak.İkinize de çok teşekkür ederimm.Dün kontrolü vardı düzelmeye başlamış ilaçları azaltarak iki güne bırakacağız. Zamanla geçecekmiş tamamen.
sedulu bizde de aynı durumlar
Her şeyi kendisi yapmak istiyor yapamadığında yardım etmemize kızıyor
benim oyuncaklarla başım dertte.Çekmeceli bir plastik dolaba koymuştum ama şuan o bomboş duruyor çünkü içinde ne var ne yoksa çıkarıyor sürekli. Günde on defa ev toplayıp süpürmekten biraz bezmiş olabilirimsizde durumlar nasıl?
Ayyyy bizde 2 gündür nırmal sandalyede yiyoruz ve çok mutlu oluyor tabağına koyuyorum kendisi eliyle alıp yiyorBiz oyuncakları beraber toplaya toplaya ogrendi artık yerine koy deyince topluyor oyuncakları. Bir çok şeyi aldığı yerine koyma huyu var sanırım düzenli olacak.
Bu sıra mama sandalyesi yerine normal sandalyede oturup yemek istiyor bağımsız takilmak hoşuna gidiyor sanırım
Lip balm deyince aklıma geldi benim oğlan 2 hafta önce benim ruju bul çantada mama sanıp ısırmış tadını da beğenmemiş geri kapatmış koymuşSevindim canım iyileşmesine şimdi de benim kızın burnu akıyor ıhlamur buhar filan geçirmeye çalışıyorum inşallah daha fazla ilerlemez
Ay canım o dağılma durumunu hiç söyleme biraz önce her yeri topladım ama şimdi gel gör bütün pedler kilotlar sütyenler hepsi ortada hepsini kafasına geçirip dolaşıyor evde
Büyük kızımın dudak koruyucu lipi vardı onu almış kırmış kırılan yerin içine kalem sokup öyle çıkartıyor onu da dudağına sürüyor çok fenalar çokkkkkkk
Ayyyyy çok fenalar yaaaaaa biz 3 gündür de kalem ve defterlerle zaman geçiriyoruz öyle keçeli kalem filan da istemiyor kurşun kalem olacak illa ki be nde korkuyorum bir yerine batar diye ama kıyameti koparıyorLip balm deyince aklıma geldi benim oğlan 2 hafta önce benim ruju bul çantada mama sanıp ısırmış tadını da beğenmemiş geri kapatmış koymuşbende mutfaktaydım bi baktım dudaklar kirmizi hemen agzinda parça aradım neyse ki yoktu rujda da eksik parça yoktu kontrol edip rahatladım. Şimdi cantalarimi ulaşamayacağı yere asiyorum
Vallahi kızım üzerine oturuyor bende çeke çeke süpürüyorum çok mutlu oluyorNatsume bir de ben evi supurme işini dikey süpürge aldım şarjlı onunla çözdüm. Süpürge yapmak iskence olmaktan cikti artık
Ben hem sihirli kitap almıştım kalemi suyla doldurunca boyuyor. Bir de boya kalemleri aldım carioca nin silince falan rahat çıkıyor leke tutmuyor kıyafetlerinde falan. Onlarla boyama yapıyoruz biz 2 aydir falan hoşuna gidiyor karalamak. Renkleri de söylüyorum yavaş yavaş ayırt etmeye başladıAyyyyy çok fenalar yaaaaaa biz 3 gündür de kalem ve defterlerle zaman geçiriyoruz öyle keçeli kalem filan da istemiyor kurşun kalem olacak illa ki be nde korkuyorum bir yerine batar diye ama kıyameti koparıyor
Ya ben her gün silip süpürdüğüm için büyük süpürgeyi açmıyorum artık. Bu dikeyde baya toz cekiyor benim hatta eski süpürgeden daha iyi cekiyor. Otekiyle günde 10 defa yok fişe tak taşı falan eziyet çekiyormusum. Şimdi rahatladımVallahi kızım üzerine oturuyor bende çeke çeke süpürüyorum çok mutlu oluyorgünlük dikey kullanıyorum bende
Aynen canım dikeyler çok rahat ben haftada 2 kez büyükle süpürüyorum genel temizlikte günlük de de dikey kullanıyorum eeeee malum bebiler çok döküyor günde 3 kez süpürdüğümde oluyorYa ben her gün silip süpürdüğüm için büyük süpürgeyi açmıyorum artık. Bu dikeyde baya toz cekiyor benim hatta eski süpürgeden daha iyi cekiyor. Otekiyle günde 10 defa yok fişe tak taşı falan eziyet çekiyormusum. Şimdi rahatladım
Dökmeden olur mu hiçAynen canım dikeyler çok rahat ben haftada 2 kez büyükle süpürüyorum genel temizlikte günlük de de dikey kullanıyorum eeeee malum bebiler çok döküyor günde 3 kez süpürdüğümde oluyor
Ahahahahhhh senin ki de fena kızzzzzz maşallahhDökmeden olur mu hiçbenimki her saat bir şey yedigi için mecbur günde 5-6 yi buluyor benim süpürge işi
Her gün durulacağını umarak geçiriyorum günümüAhahahahhhh senin ki de fena kızzzzzz maşallahh
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez zor oluyor bebeklerin hastalığı daSevindim canım iyileşmesine şimdi de benim kızın burnu akıyor ıhlamur buhar filan geçirmeye çalışıyorum inşallah daha fazla ilerlemez
Ay canım o dağılma durumunu hiç söyleme biraz önce her yeri topladım ama şimdi gel gör bütün pedler kilotlar sütyenler hepsi ortada hepsini kafasına geçirip dolaşıyor evde
Büyük kızımın dudak koruyucu lipi vardı onu almış kırmış kırılan yerin içine kalem sokup öyle çıkartıyor onu da dudağına sürüyor çok fenalar çokkkkkkk
Bakıcı ve babasını bazen dinliyor ama beni hiç dinlemiyorBiz oyuncakları beraber toplaya toplaya ogrendi artık yerine koy deyince topluyor oyuncakları. Bir çok şeyi aldığı yerine koyma huyu var sanırım düzenli olacak.
Bu sıra mama sandalyesi yerine normal sandalyede oturup yemek istiyor bağımsız takilmak hoşuna gidiyor sanırım
Kapatıp geri koymasuna bayıldımmLip balm deyince aklıma geldi benim oğlan 2 hafta önce benim ruju bul çantada mama sanıp ısırmış tadını da beğenmemiş geri kapatmış koymuşbende mutfaktaydım bi baktım dudaklar kirmizi hemen agzinda parça aradım neyse ki yoktu rujda da eksik parça yoktu kontrol edip rahatladım. Şimdi cantalarimi ulaşamayacağı yere asiyorum
Natsume bir de ben evi supurme işini dikey süpürge aldım şarjlı onunla çözdüm. Süpürge yapmak iskence olmaktan cikti artık
Vallahi kızım üzerine oturuyor bende çeke çeke süpürüyorum çok mutlu oluyorgünlük dikey kullanıyorum bende
Carioca kalemlerden ben de alacağım sizde hangisi var.Ben hem sihirli kitap almıştım kalemi suyla doldurunca boyuyor. Bir de boya kalemleri aldım carioca nin silince falan rahat çıkıyor leke tutmuyor kıyafetlerinde falan. Onlarla boyama yapıyoruz biz 2 aydir falan hoşuna gidiyor karalamak. Renkleri de söylüyorum yavaş yavaş ayırt etmeye başladı
Teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?