- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.441
Canım boy uzun olduğundan hala zayıf gibi duruyorMaşallah kız oğlum.11 bile olmadı boyuda hep 80 ölçüyorlar bu çocuk hiç mi uzamıyor evet sur kansızlık yapıyomuş canım bnmkide sadece yoğurt yer
Evet doktorda söyledi süt verme diye ama biberonu gösterip gösterip koyyy diyor süt istiyor bakalım nasıl unutacak
Canım çok yemekle alakalı değildir bence genetik benim boyum 1.72 babanın boyu 1.80 13 yaşındaki kızım da 1.70 o yüzden kısa olmasını bekleyemezdikkkkMaşallah canım o boyu nasıl uzattın öyle ya ne yedirdin içirdim bizim iki aydır 81. Durmuyor hiç ölçemiyorlar mı anlamadım 80 cm olan altlar 12 18 artık bileklerinde kalıyor çünkü. Kilomuzda 12.5 civarı battaniyesini de bırakmadığı için onunla ve üzerinde badi kazakla tartılmıştı 12
900 çıkmıştı bir göbeğimiz bile var:)
ya kaşık çatala nasıl alıştıtırız bu bebeleri karşısında yiyerek mi çok acıktığında kaşık çatal vererek mi hiç tutma hevesi yok bir de yağlı şeyleri falan elleyemiyor pek önceden öyle değildi sigara böreği dün fırın patates yapmıştım tavukla fırın poşetinde elliyo parmaklarını ovuşturuyor titiz olacak galiba. Ama köfte pankek falan yiyor elinde
Benim kızım da herşeyi eliyle yemek istiyor çatal kaşık istiyor ama çatalı çok sert kullanıyor vermiyorum 2 yaşında filan ancak başlar bence tam anlamıyla kendileri yemeye