- 4 Ocak 2020
- 2.206
- 5.982
- 158
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.321
Çok bağımlı ama az önce en son kızdım gidip gelip emmek istiyo surekli gözü orda çok yoruldum bnde artık gece uyku yok gündüz bişey yemiyomerhaba
Ben iki çocuğunda da gündüz hiç vermedim ilk günler gece bir iki kere emzirdim gögsüm ağrımasın diye oyalayın dikkatini dağıtın gün için de hiç vermeyin gece uyuyunca ilk bir kaç gün verin süt çekiliyor zaten gün gectikce ondan sonra gecede vermeyin biz zorlanmadık kolay bıraktılar
kilosu nasıl boyu nasıl eylül doğumlu muÇok bağımlı ama az önce en son kızdım gidip gelip emmek istiyo surekli gözü orda çok yoruldum bnde artık gece uyku yok gündüz bişey yemiyo
Ağustos 29 doğumlu kilosu boyu iyi tam bilmiyorum en son yaşında aşıya gittigimde 10 kiloydukilosu nasıl boyu nasıl eylül doğumlu mu
kilosu iyi ise emzirmeyi bırakmayın benim kızım zayıf 9 kilo oda memeye çok düşkün ama anne sütü ilaç koruyucu onlar için 2 yaşına kadar mahrum etmeyin biz anneyiz fedakar olmak zorundayızAğustos 29 doğumlu kilosu boyu iyi tam bilmiyorum en son yaşında aşıya gittigimde 10 kiloydu
Artık o kadar bunalttı ki emiyo kapatıyorum 2 dk sonra yine geliyo biseyler yesin diyorun yok yemiyo
Canım bende istemiyorum ama gogsum kan topladı on dişi kırıldı o yüzden ilk kırıldığında deldi kanattı dayandım ama bu sefer çok acitiyo emziremiyorum daha acısı geçmeden tekrar istiyo stres olmaya başladım istemeden sinirleniyorum da ben ilk dogdugunda da çok çektim emzirme konusunda yine aynı şeyler oluyo psikolojim bozuldukilosu iyi ise emzirmeyi bırakmayın benim kızım zayıf 9 kilo oda memeye çok düşkün ama anne sütü ilaç koruyucu onlar için 2 yaşına kadar mahrum etmeyin biz anneyiz fedakar olmak zorundayız
dişi mi kırıldı ısırdığı içinCanım bende istemiyorum ama gogsum kan topladı on dişi kırıldı o yüzden ilk kırıldığında deldi kanattı dayandım ama bu sefer çok acitiyo emziremiyorum daha acısı geçmeden tekrar istiyo stres olmaya başladım istemeden sinirleniyorum da ben ilk dogdugunda da çok çektim emzirme konusunda yine aynı şeyler oluyo psikolojim bozuldu
Yok hayır düştü o yüzden kırıldı dişi ana zaten isiriyo vazgeciremedim o huyundan bide kırık olunca iyice can yakiyo tam alıştım derken şimdide kan topladı naptiysa artık emerkendişi mi kırıldı ısırdığı için
DiyToy’un üç kart kutusu var (birçoğu artık kayboldu 2 aylıkken almıştık) ( dokun hisset, ilk 50 sözcük) bunlar kalın kartonda daha dayanıklı renkli kartlarHamgi kitap ve kartlar canim bende alcam ama karar veremedim bi türlü
Ben dolap yatak takım almıştım ama yine dar geliyor 70x130 du yatak şimdilik park yatakta yatırıyorum normal yataktan düşer diye. 2 yaşından sonra montessori yatak düşünüyorum ölçüleri daha geniş oluyor nette ozel nevresim diken yerler var yatagin ölçüsüne göre öyle yerlerden sipariş verirseniz sorun olmaz.kızlar günaydın, çok sık takip edemiyorum artık işe başlayınca, süt izinleri de bitti malum. Biz hala beşikte yanımızda yatırıyoruz oda ayırma işi de yaza kaldı gibi. Odasını yapmamıştım. Kendi odasına geçince yaparım diyordum ama artık eşyaları bizim dolaba sığmıyor. dolap şart oldu. Şimdi de almışken takım alayım diyorum. Yatak için de 120*100 geniş alayım uzun süreli kullanır diyorum ama bebek takımlarında o ölçü yok. Yatak-bazayı ayrı mı alsam acaba dolap-şifonyer ayrı takım mı alsam kullanan arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim? çilek ve kids&teens e baktım bu arada modellere. teşekkürler şimdiden
Canım önce bi doktora görün. Göğsüne bi baksın. Birden kesmek yerine azaltarak bıraktırmayı denesen daha sağlıklı olur sonradan kist olmaması açısından sütün yavaş yavaş çekilmesi daha iyi bence.Kizlaarr acil bi sorum olcak emzirmeyi nasıl biraktirabilirim ben gogsum kan topladı resmen emip duruyo sürekli yemekte yediremiyorm biraktircm kesin karar verdim
Sağol canim bunlardan bende alcam artık inşallah ise yararDiyToy’un üç kart kutusu var (birçoğu artık kayboldu 2 aylıkken almıştık) ( dokun hisset, ilk 50 sözcük) bunlar kalın kartonda daha dayanıklı renkli kartlar
Sevgili Bebek’in kartları var bir de (görselleri çok güzel ebat olarak da büyük ama normal karton benim kızım yırtmaya başladı.)
Geçen haftalarda bime Haydi Anlat kartları gelmişti onları da aldık. En küçükleri bunlar elinden düşürmüyor. Ters kapatıp hadi arıyı bul falan diye soruyorum bulup gösteriyor.
Kitap olarak Türkiye İş Bankası Kültür Yayınlarının hareketli kitapları var benimki bunlara bayılıyor. (Hareketli Liman, hareketli su parkı, hareketli şehir vs ) aynı yayınevinin Zıtlıkkarla Dünyamız diye bir kirabı var sayfalarda saklanmış resimler var kartonu kaldırıp buluyor bunu da çok sevdi.
Çakıl Gülen Yüz’ün Bu Nedir? Bitkiler ve Bu Nedir? Hayvanlar adlı kitapları, 1001 çiçek’in Kediciğin Uyku Vakti kitabı en sevilenler.
A101e falan gelen kitaplardan da aldık rengarenk bir sürü
Paylaşmak yasak mı Bilmşyorum ama A101 de bebek kitap ve kartlarda indirim varmış yine instagramda paylaşmışlar. Bir bak istersen sen de. Sayfaları kalın mukavva olanları kolay kolay yırtamıyorlar ama ilgisini çekmesi için bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Benimki oldum olası çok seviyor. Kitabını alır gelir bizim kucağımıza yerleşir öyle okuruzSağol canim bunlardan bende alcam artık inşallah ise yararoğlum genelde hep yırtıyor kitapları hiç ilgisini çekmiyor
Meyvelerde deneyip de sevmediği yok galiba benimkinin. Evde ne bulursam veriyorum artık.Kızlar 1 haftada hangi meyve ve sebzeleri veriyorsunuz fikir alabilirmiyim
Sebzeleri çorba yada köfte yapıp veriyorum canım ben sen nasip yapiyosun ben mandalina ve portakalı.korkuyorum hala vermeye yiyemicek diye portakal suyu veriyorum kivi denedim.pek sevmediPaylaşmak yasak mı Bilmşyorum ama A101 de bebek kitap ve kartlarda indirim varmış yine instagramda paylaşmışlar. Bir bak istersen sen de. Sayfaları kalın mukavva olanları kolay kolay yırtamıyorlar ama ilgisini çekmesi için bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Benimki oldum olası çok seviyor. Kitabını alır gelir bizim kucağımıza yerleşir öyle okuruz
Meyvelerde deneyip de sevmediği yok galiba benimkinin. Evde ne bulursam veriyorum artık.
Portakal, mandalina, muz, armut, elma, cennet hurması, kırmızı erik, çilek, kivi, hurma, gün kurusu
Aklıma bunlar geldi. Bazen birkaçını robotta püre haline getirip veriyorum içine ceviz falan koyup.
Ayva deneyeceğim bu hafta ama nasıl versem diye düşünüyorum ben de.
sebzelerde iş biraz değişiyor bakıcısı ne verirse itirazsız yiyor ama bize gelince genel olarak düzgün yemek yemiyor.
Brokoli, karnabahar, kereviz, pırasa, kabak, patates, havuç fix her hafta. Geçen hafta ıspanak denedik ilk defa.
Meyve hemen hemen hepsini yiyor. Elma ayva armut kuru kayısı muz kivi her hafta pazardan sabit aldıklarımız. Sebze olarak brokoli ıspanak kabak havuç patates her hafta aldıklarımız. Yemek bize ne yaparsam onu yiyor sadece öğleden sonra uyanınca ona ayrıca bir şeyler pişiriyorum.Kızlar 1 haftada hangi meyve ve sebzeleri veriyorsunuz fikir alabilirmiyim
Benim kızımda hemen hemen bütün meyveleri severek yiyor hergün kivi veriyorum bu ara ç vitamini zengin diye elma Armut nar mandalina portakal seviyor ama mandalina zararını sevmiyor suyunu emip çıkarıyorKızlar 1 haftada hangi meyve ve sebzeleri veriyorsunuz fikir alabilirmiyim
Brokoli ve karnabahar yedirmekte zorlanıyordum ( bakıcısıyla bayıla bayıla yiyor haşlanmış sade halini bile ama) geçen köfte şeklinde yaptım üç tane yediSebzeleri çorba yada köfte yapıp veriyorum canım ben sen nasip yapiyosun ben mandalina ve portakalı.korkuyorum hala vermeye yiyemicek diye portakal suyu veriyorum kivi denedim.pek sevmedi
Kilo 10.300 boy 83 canım yanlış ölçmediysem sizinkiKızlar boy ve kiloları nasıl bebeklerin
biz miniğiz 9.200 kg 76 cm boyKilo 10.300 boy 83 canım yanlış ölçmediysem sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?