- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.801
Çok iyi canım seninki daha küçük bide benimkine gore bende öle yapayım biraz cesaretlendim sayende:)meyveleri hic pisirerek vermedim.ilk aylar cam rendeden pure yapip veriyordum.9 aylik oldugundan beri dilimleyip onune koyuyorum.mandalinayi da biz nasil yiyorsak oyle tane tane onune koyuyorum.kati olan herseyi eline alabilecegi boyutta onune tepsiye koyuyorum.corba ve yogurdu kasikla ben yediriyorum.2 dis var bu arada 2 ekim dogumlu.korkma canim verdikce alisir.
Teşekkür ederim canım ara ara yazmaya çalışıyorum fırsat buldukça yaramazımdan:)Ne koruyun be bi varım galiba grupta cesaretsiz herkes genelde veriyor herşeyi bende denicem canım çok sagol:)Rica ederim tatlım buraya yaz ak bana çok iyi geliyor sizde yazın istiyorum❤❤❤
Ayyy koltukları sorma ya çıkıp üzerinde zıplıyor bugün tam düşecekken yakaladım allah ım bi gülüyor ki oyun sanıyor yaaaa
Canım artık elime versen yesin daha boğazına yapışmaz gözünün önünde olsun ver eline benim kızım herşeyi kendi yiyor ben yedirdiğim zaman istemiyor belki senin oğlumda kendi yemekten zevk alacak
İnşallah canım❤❤❤
Ayyy. Benim kızım da dönmeyi çok seviyor
Teşekkür ederimm ismi markası nedir çadırın pekiAy yazmadan yollamisim ya
Ben oturma odasinin bir kosesini boyle yaptim cok rahat ettim ben uzanirken bile oynuyor bazen. Mutfak hemen odanin yaninda olunca gozum ustunde oluyor, arada yanima geliyor. Biz rahat ettik bu duzende
Sen bilirsin canım ben de zor başladım hala da korka korka takip ediyorum bazı şeyleri yerkenNe güzel canım ben cesaret edemiyorum haka kati diye
Çok teşekkür ederim bakacağım buna daNatsume bizde de oyun cadiri var.seviyor bir kapisindan girip oburunden cikiyor. kapisinin bezini kapatip acip ce eee yapiyor.bazi oyuncaklarini icine goturup geri cikariyor.internetten almistik.
Ah evet tutmak zorlaştı, oyun bir de onlar için her şey kovaladıkça kaçıyorlarÇok geçmiş olsun. Kıpır kıpır yakalaması zor oluyor artık. Benim oğlan da koşturuyor ama bizim evde eşik yok. Eşik olan yerleri düzleme imkanın varsa yap sünger desteğiyle falan en azindan biraz daha için rahat eder.
Meyve pişirmiyorum hiç. Elma armut murdum eriği dilimleyip veriyorum eline. Mandalina daha denemedim ama tatması için limon verdim yedi.
Gerçi şöylede bi durum var. Düşerek ezberliyorlar. Benim annemlerde eşik vardı bi kac kere takıldı tökezledi sonra ne zaman anneme gitsem oradan ayağını kaldırarak geçiyor ogrendi yere bakıyor artıkTeşekkür ederimm ismi markası nedir çadırın peki
Sen bilirsin canım ben de zor başladım hala da korka korka takip ediyorum bazı şeyleri yerken
Çok teşekkür ederim bakacağım buna da
Umarım benim minnak cadı da sefer, bezdim çocuğu sürekli masa sehpa sandalye altlarından toplamaktan
Ah evet tutmak zorlaştı, oyun bir de onlar için her şey kovaladıkça kaçıyorlar
Evin hiçbir yerinde eşik yok başka sadece balkonların kapılarında var kapıların özelliğnden o da. Bir hal çaresine bakacağız umarım, eşikte takılıp duvara toslamasına çare düşünemiyorum ama
18 aya kadar yürümeme normal karşılanıyor hiç telaş yapma. Sıralıyorsa devamı gelir. Ellerinden tutarak yürüme egzersizleri yaptırabilirsiniz yürüme arkadaşı yoksa alabilirsiniz baya etkisi oluyor.Kizlar bebegi hala yurumryen varmi .oglum yerlerde yada biseylere tutunarak hareket ediyo oda skildi artik .burda herkesin bebegi yurumus masallah.12 eylul dogumlu buaradanasil yurucek bilmiyorum bekliyoruz
Benim kızım da 1 Eylül doğumlu 2 aydır yürüyor,,, canım 18 aya kadar normal,,, mesela ablamın kızı 16 aylıkken yürüdü hiç düşmedi herşeyin bilincindeydi o yğzden ailede geç yürüyen biri var sa da olabilir ablam 18 aylık yürümüştüKizlar bebegi hala yurumryen varmi .oglum yerlerde yada biseylere tutunarak hareket ediyo oda skildi artik .burda herkesin bebegi yurumus masallah.12 eylul dogumlu buaradanasil yurucek bilmiyorum bekliyoruz
Benim büyük oğlum 14 aylık yürüdüKizlar bebegi hala yurumryen varmi .oglum yerlerde yada biseylere tutunarak hareket ediyo oda skildi artik .burda herkesin bebegi yurumus masallah.12 eylul dogumlu buaradanasil yurucek bilmiyorum bekliyoruz
Geçmiş olsun. Bi kaç ay önce oğlumun burnu akıyor diye doktora gitmiştik bi şurup verdi ama huysuzluk yaptı şurup. Yan etkilerinde varmış bende sadece iki defa içirip bıraktım. Bir de öksürük için şimdi reklamlarda çok dönen bi şurup var bir yaştan sonra kullanılıyormuş doğalmış falan. Denediniz mi ya da içerik temiz mi bilmiyorum bi araştırın istersenizmerhaba kızlarbenim oğlum da yürümede epey ustalaştı artık :) hiç yerinde durmuyor dün gece öksürmeye başladı bugün doktora gittik antibiyotik verdi ama içirmiyorum iki kere denedim ikisini de kustu nasıl olacak bilemiyorum
çok teşekkür ederim. evet gördüm onu eşim de alalım dedi ama güvenemedim pek. bir bakayım onaGeçmiş olsun. Bi kaç ay önce oğlumun burnu akıyor diye doktora gitmiştik bi şurup verdi ama huysuzluk yaptı şurup. Yan etkilerinde varmış bende sadece iki defa içirip bıraktım. Bir de öksürük için şimdi reklamlarda çok dönen bi şurup var bir yaştan sonra kullanılıyormuş doğalmış falan. Denediniz mi ya da içerik temiz mi bilmiyorum bi araştırın isterseniz
İcerik doğal falan deyince dikkatimi cekti ama arastirmak lazim instamom lar kullanmaya başlamışçok teşekkür ederim. evet gördüm onu eşim de alalım dedi ama güvenemedim pek. bir bakayım ona
İltihap duymadım hiç ama azılar baya zor çıkıyor. Oğlumun bir azı dişi 2 haftayı geçmişti çıkarken. Diğer dişlerden daha uzun sürede ve daha agrili geliyor genelde azılarıSelam kızlar benim oğlumun alt azı dişi baya şişdi balon gibi duruyor açınca dr normal demişti bi kaç hafta önce ama hala diş yok
Acaba iltihap gibi durumlar olur mı
Hiç bu kadar şişmiyordu
Hadi inşallahGerçi şöylede bi durum var. Düşerek ezberliyorlar. Benim annemlerde eşik vardı bi kac kere takıldı tökezledi sonra ne zaman anneme gitsem oradan ayağını kaldırarak geçiyor ogrendi yere bakıyor artık
Azi disi çıkarken oğlum neredeyse saat başı uyandi. Daha 2 gün önce patladı da rahatladım biraz 2 gündürMerhabalar, nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Azı dişi çıkarmaya çalışıyor kızım bir süredir gece uykuları bozuldu. Sık sık uyanır oldu.
Ya bizimki ağzını zor açıyor dişlerini göremiyorum çok ancak gülerken bakmaya çalışıyorum ustte ve altta birer azi var sanirim daha ama yine de emin değilimKızlar bizim azı dişlerinizüstte 2 tane altta 2 tane çıktı çok oldu çıkalı ama çok huysuzdu o zamanlar şimdi köpek dişleri 1 Aydan fazla şişti alttakiler ama bi türlü çıkamadı en zoru köpek dişiymiş
Benim kızım da açmıyor ancak oyunla filan görüyorumYa bizimki ağzını zor açıyor dişlerini göremiyorum çok ancak gülerken bakmaya çalışıyorum ustte ve altta birer azi var sanirim daha ama yine de emin değilimçok kıymetli dişleri göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?