2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba nasılsınız?

Taşınmaya çalışıyoruz bir süredir az çok yerleştik yeni evimize.
Geçen gün kızımın bir yaş aşılarını yaptırıdk. Yok böyle bir ağlama, feryat figan..
Yeni bir bakıcı bulduk iki gün önce başldık birlikte çalışmaya. Umarım her şey yolunda gider eşim iki ay iş nedeniyle yanımızda olamayacak.

Hayvanlara bayılıyor kızım. Sevdikten sonra yanından uzaklaşan hayvanların arkasından ağlıyormuş. Evde de dışarda da sürekli miyavlıyor

Merhabalar, yarın kızımın doğum günü var, konseptli bir doğum günü olacak. Ancak pasta hariç ikramlıklar neler olabilir, fazla kalabalık olmayacak, belki 6-7 kişi olacağız.

Neler ikram edebiliriz?

Tavsiye/ önerilerinizi bekliyorum

Tuzlu hazırlayabilirsiniz börek yada poğaça. Ben börek ve sarma koymuştum tuzlu olarak. Çikolata toplari yaptık bide süsledik kürdanlara batırıp. Zaten pasta da oluyor yeterli geldi bize hatta artti bile yaptıklarımız.

Evet benim de aklıma şey geldi, poğaça türü, sarma, kısır ve rus salatası falan. Yanına da kurabiye, çerez, pasta ve içecekler. Standart herhalde bu tarz

Evet benim de aklıma şey geldi, poğaça türü, sarma, kısır ve rus salatası falan. Yanına da kurabiye, çerez, pasta ve içecekler. Standart herhalde bu tarz
Ya zaten pasta tatlı oluyor en azından tuzlu da olsun ki dengelesin ben bi de o gün baya acıkmıştım pastadan ziyade böreklere gömüldüm

Ah ah getirenler sagolsun

Mutlu yıllara canım

Mutlu yıllara canım❤❤❤❤❤❤
Teşekkürler.. Ya doğum gününde hastanelik olduk, saat 12den beri buradayız, serum verdiler kan aldılar. Enfeksiyon falan yokmuş şükür, ama dünden bu yana kadar 7 kez kustu, ateşlendi falan. Neyse ki şimdi uyuyor, serumun bitmesini bekliyoruz.

Oyyyyy kuzum benim yaaaaaa
Acaba yediği bişey mi dokundu bi de bu aralar salgın varmış dikkatli olun geçmiş olsunn

Geçmiş olsun salgına mi yakalandı acaba mevsim değişimlerinden bebeklere daha fena etki ediyor. Umarım toparlar serumdan sonra

Kızlar merhaba,
Bebeklerinizde yemek durumları nasıl?
Benimki 1 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordu. 1 haftadır sadece ekmek makarna hamurlu şeyler istiyor. Başka yemek yemiyor hep tükürüyor. Diş de gelecek olabilir ama, böyle bir isteksizlik gibi geçiş dönemi var mı acaba? Eskiye dönecekmiyiz? yemeyen çocuk ne zormuş (

Oğlum dis çıkarırken öyle oluyor bi hafta falan iştahsızlık sonra normale dönüyor.
Ağız suyu falan akıyor mu yada hafif ishal durumu varsa genelde dis belirtisi oluyor.

Çok geçmiş olsun sonra yaparsınız inşaallah

Benimki de oluyor ara ara bazende beğenmediyse hiç almıyor bişey

Geçmiş olsun salgına mi yakalandı acaba mevsim değişimlerinden bebeklere daha fena etki ediyor. Umarım toparlar serumdan sonra
Şükür toparladı kendini, serum iyi geldi, ilaçlarını falan da aldım, az birşey yemek de yedi, kendine geldi denilebilir. Dün mumu üfleyince, bardaktan pipetle su içince iyice keyiflendi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…