• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kizlar ara ara bakiyorum yazdiklariniza, yazabilmek ne mumkun benim yaramazla.
Dogum gununu yaptik cok guzel ve ozel oldu bizim icin. Lakin dogum gunune gelen cocukların biri el ayak hastaligi geciriyormus bilememisler, birkac gun sonra bizimkinde de basladi dokuntuler. Yaklasik 1 hafta surdu. 1 gun hafif ates yapti. Cok etkilemedi cok sukur.

3 aydir hic kilo almiyor yavrum 9800 de kaldik. Surekli AMA surekli emme emmee diye dolasiyor, beni gordugu anda mizmizlanma moduna giriyor. Ortam fark etmeksizin memelerimi acmak istiyor:rolleyes:bu da yemesini etkiliyor tabi...yakindir memeden kesmem ama nasil basaracagiz bilmiyorum...
Benim icinse hayat yogun geciyor.. okul ev arasinda mekik dokuyorum.
Tum zorluklara ragmen en buyuk iyikim, evladim... :KK200:
hepinizi opuyoruz bal yanak oglumla:KK60:

Bnm esimde yok bn 7 24 bartuyla ilgileniyorum hani ona vereymde kendime zmn ayiraymda diyemiyorum

Ayni bnde uyurken giriyorm onda da ses mi geldi uyandi mi diye kulagm surekli disarda :KK70:

Ayy bnmde cumartesi gelck annem :KK70: yapcaz insallah sizinde bereketli olsn afiyetle yiyin😍
Annen yanına gelmiyor mu canım
Ben anneme bırakıyorum spora giderken bize geliyor 2 saat oyalıyor. Bana da vakit kalıyor öyle olunca

Selam kizlar ara ara bakiyorum yazdiklariniza, yazabilmek ne mumkun benim yaramazla.
Dogum gununu yaptik cok guzel ve ozel oldu bizim icin. Lakin dogum gunune gelen cocukların biri el ayak hastaligi geciriyormus bilememisler, birkac gun sonra bizimkinde de basladi dokuntuler. Yaklasik 1 hafta surdu. 1 gun hafif ates yapti. Cok etkilemedi cok sukur.

3 aydir hic kilo almiyor yavrum 9800 de kaldik. Surekli AMA surekli emme emmee diye dolasiyor, beni gordugu anda mizmizlanma moduna giriyor. Ortam fark etmeksizin memelerimi acmak istiyor:rolleyes:bu da yemesini etkiliyor tabi...yakindir memeden kesmem ama nasil basaracagiz bilmiyorum...
Geçmiş olsun sansliymissiniz ki hafif atlatmışsınız.
Ben belli saat aralıklarıyla emziriyorum uyandığında ve uyumadan önce yaklaşık 4 saatte bir oluyor gündüz ek gıda sayesinde daha kolay oluyor aralıkları uzatmak. Bende 18 ayı bir doldursun sonra bakicam duruma göre memeden kesmek için

Maşallqhhhhh bal yanak oğluna aldım öpücüğünü😘😘😘😘

İyiki hastalığı erken atlatmışsınız 👍👍

Benim kızım memeyi 8. Ayda bırakmasına rağmen 1 haftadır sürekli bir meme açma hastalığı başladı geliyor açıyor mıncıklıyor öpüyor ısırıyor ben kapatınca da ağlamaya başlıyor😭😭😭😭

Sağlıkları yerinde olsun da canım illaki kilo alır geçen ay benim kızım da almamıştı şimdi de yürüyorlar ya hiç almazlar artıkkkkk😩😩😩😩

Bebekleriniz kendi kendine oynamaya başladılar mi ?
Oğlumu bırakıyorum o oynuyor ben mutfaktaysam oraya gelip yanımda oynuyor bazen de beni bırakıp odasının kapısını kapatıp oynuyor 😀 bağımsızlığı keşfediyor sanırım bu sıra

Ya hiç sorma yaaaaa banyo tapmayı özledim valla,,, işin ilginç tarafı aklım kalıyor evde eşim de olsa büyük kız da baksa aklım kalıyorrrr yavrum uyuyunca bile özlüyorum yaaaaaaaaa❤❤❤❤

Sen annende kalmıyor musun canım arada değişiklik olur rahat edersin
Evet insanin akli kaliyo gozununn onunde olmadigi zaman ❤️ bnm esim bakarken banyonun kapisindn koyun gibi bakiyodular biraz uzatinca :D annesiiii seni ozlems diye :D

Cok gecmis olsun canim bu ara herkeste var sanirim cok duyuyorum bu hastaligi
Bizimde kilo almamis 1 yas asisinda tartildik ama cokta tskmiyorm hareketliler artik malum
Annen yanına gelmiyor mu canım
Ben anneme bırakıyorum spora giderken bize geliyor 2 saat oyalıyor. Bana da vakit kalıyor öyle olunca
Yok canim gelmiyolar ne annem ne kv alistmds zaten 3 ay kaldi eşim gelsin de duzene girer insallah

Oğlumu bırakıyorum o oynuyor ben mutfaktaysam oraya gelip yanımda oynuyor bazen de beni bırakıp odasının kapısını kapatıp oynuyor 😀 bağımsızlığı keşfediyor sanırım bu sıra
Benim kızım kendi kendine oyalanmıyor canım,,,, hatta ben bazen koltukta uzanıyorum oyuncağını alıp geliyor başımda bekliyor sarılıyor öpüyor bazen de saçımı yoluyor😳😳😳
Bana çok düşkün lavaboya gitsem kapıdan ayrılmıyor,,,
İlk kızımı park yatağa bırakır saatlerce iş yemek yapardım o kendi kendine oynar çoğu zaman da uyur kalırdı ama küçük çok cadı❤️❤️❤️❤️

Geçmiş olsun sansliymissiniz ki hafif atlatmışsınız.
Ben belli saat aralıklarıyla emziriyorum uyandığında ve uyumadan önce yaklaşık 4 saatte bir oluyor gündüz ek gıda sayesinde daha kolay oluyor aralıkları uzatmak. Bende 18 ayı bir doldursun sonra bakicam duruma göre memeden kesmek için
Tesekkur ederiz. O araliklara uyum sagliyorsa bebisin ne mutlu. Bizimki istiyorki meme açık dursun istedigi zaman gelip emsin... tika basa yedikten sonra bile, hatta yemekteyken bile etmek istiyor.o_O
Maşallqhhhhh bal yanak oğluna aldım öpücüğünü😘😘😘😘

İyiki hastalığı erken atlatmışsınız 👍👍

Benim kızım memeyi 8. Ayda bırakmasına rağmen 1 haftadır sürekli bir meme açma hastalığı başladı geliyor açıyor mıncıklıyor öpüyor ısırıyor ben kapatınca da ağlamaya başlıyor😭😭😭😭

Sağlıkları yerinde olsun da canım illaki kilo alır geçen ay benim kızım da almamıştı şimdi de yürüyorlar ya hiç almazlar artıkkkkk😩😩😩😩
Canim benim :KK16: meme onlar icin guven duygusu resmen. Orda oldugunu gorunce kahkalar atiyor bizimkisi. Evet cok hareketliler, resmen kosturuyor. Insallah bu ay toparlariz.
Cok gecmis olsun canim bu ara herkeste var sanirim cok duyuyorum bu hastaligi
Bizimde kilo almamis 1 yas asisinda tartildik ama cokta tskmiyorm hareketliler artik malum
Sagolasin canim, evet cok var ve cogu doktor da bilemiyor. Hatta bir arkadasimin cocuguna su cicegi demisler.
Olmayan hastaliklar türedi guzelim memleketim de ah ah... :sinirli:

Evet basladi ama oyuncaklarıyla değil. Cüzdan favorisi.. bir cüzdanla 10 dakika oyalandigini bilirim:KK48:
bir de cocuk şarkısı açınca baya oynuyor.. ellerimizle sap sap sap ayaklarimizla rap rap rap:KK9: hem oynayip hem soylemeye calisiyor yavrummm :emir_bebek::KK200:

Evet basladi ama oyuncaklarıyla değil. Cüzdan favorisi.. bir cüzdanla 10 dakika oyalandigini bilirim:KK48:
bir de cocuk şarkısı açınca baya oynuyor.. ellerimizle sap sap sap ayaklarimizla rap rap rap:KK9: hem oynayip hem soylemeye calisiyor yavrummm :emir_bebek::KK200:
Benimki de baby shark be wheels on the bus sarkilarinda hareketleri yapmaya çalışıyor. Yürüme arkadaşını kullaniyor otobüs hareketlerini yapmak icin 😀

Benim kızım kendi kendine oyalanmıyor canım,,,, hatta ben bazen koltukta uzanıyorum oyuncağını alıp geliyor başımda bekliyor sarılıyor öpüyor bazen de saçımı yoluyor😳😳😳
Bana çok düşkün lavaboya gitsem kapıdan ayrılmıyor,,,
İlk kızımı park yatağa bırakır saatlerce iş yemek yapardım o kendi kendine oynar çoğu zaman da uyur kalırdı ama küçük çok cadı❤❤❤❤
Ya benim oğlanda bu aralar aynen böyle kendi kendine oynuyor tuvaletegirince kapıya geliyor basıyor yaygarayı sürekli kucak ve beni istiyor hiç böyle yapamazdı inş geçici bir durumdur.zira çok yorucu

Biz de dün yaptık Doğum günü
Ben yurtdışında olunca aile arası bi pasta bir iki foto hatıra bu kadar bitiyoruz
Pastayı ben yapıyorum zaten
Parti yapsam çağıracak insan varda çok yorgun ve yoğunum
O işlere giremedim
Zaten hastaydı oğlum büyükte sağolsun hiç durmuyor
Benim ufaklık huy değiştirip duruyor bu aralar çok zorluyor beni
Ben de yürüyüşe başladım hem bana hem oğluna iyi geliyor
Bizim burda koca bi orman var içinde yürüme yolu olan baya güzel oluyor

Biz de dün yaptık Doğum günü
Ben yurtdışında olunca aile arası bi pasta bir iki foto hatıra bu kadar bitiyoruz
Pastayı ben yapıyorum zaten
Parti yapsam çağıracak insan varda çok yorgun ve yoğunum
O işlere giremedim
Zaten hastaydı oğlum büyükte sağolsun hiç durmuyor
Benim ufaklık huy değiştirip duruyor bu aralar çok zorluyor beni
Ben de yürüyüşe başladım hem bana hem oğluna iyi geliyor
Bizim burda koca bi orman var içinde yürüme yolu olan baya güzel oluyor
Nice mutlu yaşlara canımmmmmm❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕

Back