- 28 Ağustos 2018
- 1.273
- 1.335
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.421
ben birkaç kere denedim ama çok korkuyorum ya huBenim de ehliyet var ama pratiğim yok direksiyon dersi almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben birkaç kere denedim ama çok korkuyorum ya huBenim de ehliyet var ama pratiğim yok direksiyon dersi almak istiyorum
benim de 2 kilo verip sıkılaşmam lazım yavaştan başlayayım en iyisi :)Hiç üşenme ben üşenip durdum başlayınca rahatladım bi kendime geldim. Eşim gitti zorla yazdirdi beni ama iyi ki de yapmış öyle yoksa ben yaza dogru anca giderdim salona
Haha rüyan iyiymiş eski fit hallerimize dönelim hedefim hot mamaBence de sıkılaşma çok önemli kız burda yazıştık ya rüyamda inceltici krem alıyordum spora başlıyorum diyordum
Benim kızımda çok seviyor hayvanları kuş kedi köpek yolda görünce nasıl heyecanlanıyor onlarla konuşuyor kendince bişeyler anlatıyor çok tatlı oluyorlar yaaaaa❤❤❤❤❤
2 kilo nedir kızzzzzzbenim de 2 kilo verip sıkılaşmam lazım yavaştan başlayayım en iyisi :)
Lazere bende istiyorum ya bakalm borclar bitsine baslicm zaten cok tüyluydm dogumdn sonra daha cok olmaya basladi basa cikamicm yani bide bnm cenemde de cikmaya basladiLazerle ehliyet kesin canım
Ama başka masraflara eşim ne der bilemem
Ah ne guzel esinde destek olmus arada nefes almk kendimiz icin biseyler yaomamiz gerkiyo bncedeBenim eşim basla hadi diye diye zorla yazdirdi iyi ki de yazdırmış bi rahatladım yoksa evde cocukla vakit geçirip duruyordum arada yürüyüş yapıyordum o kadar
İnan daha tartılmadım salondaki analiz makinesi bozulmuş yenisi gelcek dediler bende sadece vücut ölçülerimi aldım ona göre sıkılaşmayı takip ediyorum şimdilik. Doğumdan sonra az kilo verdim ama sıkılaşma daha önemli benim için. Hoca eşliğinde çalışıyorum bir ay kardiyo ağırlıklı gidicem sonrasında sıkılaşma. Yılbaşına kadar baya bi toparlamış olurum.
Bende anneme bırakıyorum zaten en fazla 2 saat sürüyor eve gidip gelmem. Spor bi rahatlatıyor insanı
Kesinlikle öyle doğumdan sonra kendime zaman ayırmaya az vaktim kalmıştı ama su an spor ilaç gibi geldi sosyalleşme olarakta güzelAh ne guzel esinde destek olmus ❤ arada nefes almk kendimiz icin biseyler yaomamiz gerkiyo bncede
Benim çok çıkmıyor canım aslında küçük kızıma hamile kalmadan önce istiyordum bazen hormonlar tekrardan çıkarabilir diye gitmedim şimdi başlicam yaaa çeneye filan da yapıyorlar git canım valla kolaylık olur zaten kızımı doğum yqptığımdan beri İnan ki banyoya 2 dk girip çıkabiliyorum fırsat olmuyorLazere bende istiyorum ya bakalm borclar bitsine baslicm zaten cok tüyluydm dogumdn sonra daha cok olmaya basladi basa cikamicm yani bide bnm cenemde de cikmaya basladi
Bence de başla azalmışken daha çabuk biterBu arada lazer demissiniz benim hamileyken baya azaldi dogumdan sonra da seyrek cikmaya başladı benim işime geldi. Ama yine az çıkan bolgeler için kışın bende gidicem lazere
Canım aylık. Mı yazıldın paket olarak mı aldın sporuKesinlikle öyle doğumdan sonra kendime zaman ayırmaya az vaktim kalmıştı ama su an spor ilaç gibi geldi sosyalleşme olarakta güzel
Aylık yazıldım ilk belki salonu sevmem diye ama temiz hoşuma gitti bu ay bitince 3 aylık paket yazilcamCanım aylık. Mı yazıldın paket olarak mı aldın sporu
Ay bende anneme yaptiricam kornison tursu bi de karışık biber falan haftaya pazardan alirim malzemeleri kışın güzel yeniyor turşuKızımı uyuttum annem geliyor turşu yapıcazzzzzz
Ohhhhhh kurduk hazır valla turşularım ben çok seviyorum turşuyu tabak tabak yiyorum,,, küçük kızım da bayılıyorrrrAy bende anneme yaptiricam kornison tursu bi de karışık biber falan haftaya pazardan alirim malzemeleri kışın güzel yeniyor turşu
:)) hamilelik öncesine ulaşmak için 2 :)) ama sıkılaşmak şart. sadece koşuyla olur mu acaba2 kilo nedir kızzzzzz
Ama benim de sıkılaşmaya ihtiyacım var çok bi kilom yok ama eski halimle düşününce sıkılaşmak gerekiyor
Olur canım yaaa evde koşu bandın varsa kullanabilirsin ama vücudum şekil alsın dersen bi hocayla çalışmak gerekir herhalde:)) hamilelik öncesine ulaşmak için 2 :)) ama sıkılaşmak şart. sadece koşuyla olur mu acaba
evet var önce onunla deneyeyimOlur canım yaaa evde koşu bandın varsa kullanabilirsin ama vücudum şekil alsın dersen bi hocayla çalışmak gerekir herhalde
Bnm esimde yok bn 7 24 bartuyla ilgileniyorum hani ona vereymde kendime zmn ayiraymda diyemiyorumKesinlikle öyle doğumdan sonra kendime zaman ayırmaya az vaktim kalmıştı ama su an spor ilaç gibi geldi sosyalleşme olarakta güzel
Ayni bnde uyurken giriyorm onda da ses mi geldi uyandi mi diye kulagm surekli disardaBenim çok çıkmıyor canım aslında küçük kızıma hamile kalmadan önce istiyordum bazen hormonlar tekrardan çıkarabilir diye gitmedim şimdi başlicam yaaa çeneye filan da yapıyorlar git canım valla kolaylık olur zaten kızımı doğum yqptığımdan beri İnan ki banyoya 2 dk girip çıkabiliyorum fırsat olmuyor
Bence de başla azalmışken daha çabuk biter
Ayy bnmde cumartesi gelck annem yapcaz insallah sizinde bereketli olsn afiyetle yiyinKızımı uyuttum annem geliyor turşu yapıcazzzzzz
Ya hiç sorma yaaaaa banyo tapmayı özledim valla,,, işin ilginç tarafı aklım kalıyor evde eşim de olsa büyük kız da baksa aklım kalıyorrrr yavrum uyuyunca bile özlüyorum yaaaaaaaaaBnm esimde yok bn 7 24 bartuyla ilgileniyorum hani ona vereymde kendime zmn ayiraymda diyemiyorum
Ayni bnde uyurken giriyorm onda da ses mi geldi uyandi mi diye kulagm surekli disarda
Ayy bnmde cumartesi gelck annem yapcaz insallah sizinde bereketli olsn afiyetle yiyin