• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar gündür oğlumun yemekler bogazinda ksloyor dun bulgur bugn patates yemeği kaldı çok korktum küçük parçada veriyorum ama niye bole oldu anlamadım sizlerde de oluyor mu ara sıra bide ne gbi oyunlar oynuyorsunuz dil gelişimi için neler yapıyorsunuz birbirimize yardımcı olsak :) yemek işi hala sıkıntı bizde bi türlü oturmadı düzenli hergun veremiyorum istediğim gBı olmuyir bi turlu yardim kızlar sizler neler yediriyirsunuz büyüklük olarak ne kadar veriyorsunuz bizde nimenrix yaptırdık 2 doz şeklinde
Ben baya büyük parçalar veriyorum alıştı artık oyle yemeye ama dis cikaracagi zaman zor yemek istiyor.

merhaba kızlar :) oğlum da bugün bir yaş aşısını oldu :( yemek olayı son bir aydır daha iyi. yoğurt ve meyve favorileri. en sevdiği sebze taze fasulye :) hâlâ bağımsız yürümüyor parmağımı tutup öyle gidiyor bir yerlere 🤷🏻‍♀️ bu aralar dişler fena her yerimi ısırdı 😬 ben de spora başlayayım diyorum ama çok üşeniyorum 😅

Salonda bulursun arkadaş yeni insanlarla sohbet güzel oluyor. Fit olmak lazım artık anne imajından çıkayım azıcık 😀 5 gündür gidiyorum şimdiden sıkılaşmaya başladım 3 er cm gitmiş bölgelerden 😀 4-5 ay gitsem tamam bu iş 😀
Ayyy özendim yaa ama eşik izin vermiyo burda degil cunku tek olmaz diyo gekse de bizde gitsek 💃💃

merhaba kızlar :) oğlum da bugün bir yaş aşısını oldu :KK43: yemek olayı son bir aydır daha iyi. yoğurt ve meyve favorileri. en sevdiği sebze taze fasulye :) hâlâ bağımsız yürümüyor parmağımı tutup öyle gidiyor bir yerlere 🤷🏻‍♀️ bu aralar dişler fena her yerimi ısırdı 😬 ben de spora başlayayım diyorum ama çok üşeniyorum 😅
Aşida cok agladi mi bizimki yikti ortaligi ya hic bu kadar aglamamisti valla 3. De artik butun saglik ocagi inledi odadan ciktigimzda herkes bize bakiyodu :D

Salonda bulursun arkadaş yeni insanlarla sohbet güzel oluyor. Fit olmak lazım artık anne imajından çıkayım azıcık 😀 5 gündür gidiyorum şimdiden sıkılaşmaya başladım 3 er cm gitmiş bölgelerden 😀 4-5 ay gitsem tamam bu iş 😀
Yaaaa ne güzel ne sporuna gidiyorsun belli bir bölümü var mı yoksa hoca eşliğinde mi yapıyorsun,,,, kaç kilosun kız merak ettim:KK53:
Ayyy özendim yaa ama eşik izin vermiyo burda degil cunku tek olmaz diyo gekse de bizde gitsek 💃💃
Bizim evin çok yakınında var aslında spor salonu yazılsam mı bilemedim bak şimdi:KK51:

Yaaaa ne güzel ne sporuna gidiyorsun belli bir bölümü var mı yoksa hoca eşliğinde mi yapıyorsun,,,, kaç kilosun kız merak ettim:KK53:

Bizim evin çok yakınında var aslında spor salonu yazılsam mı bilemedim bak şimdi:KK51:
Yazil kuzum nefes almis olursn senin kz baksr minige nasilsa eminim cok iyi gelir kendine ayirdigin 1 saat

Yazil kuzum nefes almis olursn senin kz baksr minige nasilsa eminim cok iyi gelir kendine ayirdigin 1 saat
Annem yakın canım anneme bırakırım aslında👍👍
Gidip bir konuşmam lazım bu ay lazere de başlicam yılbaşında da ehliyete yazılayım diyorum çok mu masraflı oluyorum ne😳😳

Ben de yoğunum okul açıldı ev işi yürüyüş ufaklık abi
Vakit buldukça İngilizce izliyorum okuyorum falan
Böyle geçiyor günler
Oğlumun ağız suyu durmadan akıyor
Önü hep ıslak:(
Çok yorucu iki de bir değiştirmek

Benim eşim basla hadi diye diye zorla yazdirdi 😀 iyi ki de yazdırmış bi rahatladım yoksa evde cocukla vakit geçirip duruyordum arada yürüyüş yapıyordum o kadar

İnan daha tartılmadım salondaki analiz makinesi bozulmuş yenisi gelcek dediler bende sadece vücut ölçülerimi aldım ona göre sıkılaşmayı takip ediyorum şimdilik. Doğumdan sonra az kilo verdim ama sıkılaşma daha önemli benim için. Hoca eşliğinde çalışıyorum bir ay kardiyo ağırlıklı gidicem sonrasında sıkılaşma. Yılbaşına kadar baya bi toparlamış olurum.
Bende anneme bırakıyorum zaten en fazla 2 saat sürüyor eve gidip gelmem. Spor bi rahatlatıyor insanı

Bu arada benim bebek çok hayvansever sizinkilerde durum nasıl
Dün alışverişe çıktık arabada çok durmuyor yürümek istiyor hep elinden tuttum yürüyoruz kedi görüyor seviyor kuş görüyor yakalicam diye peşinden köpek görüyor seviyor hiç korkusu yok 😀 disarida hep kedi kovalıyoruz 😀

merhaba kızlar :) oğlum da bugün bir yaş aşısını oldu :KK43: yemek olayı son bir aydır daha iyi. yoğurt ve meyve favorileri. en sevdiği sebze taze fasulye :) hâlâ bağımsız yürümüyor parmağımı tutup öyle gidiyor bir yerlere 🤷🏻‍♀️ bu aralar dişler fena her yerimi ısırdı 😬 ben de spora başlayayım diyorum ama çok üşeniyorum 😅
Hiç üşenme 😀 ben üşenip durdum başlayınca rahatladım bi kendime geldim. Eşim gitti zorla yazdirdi beni ama iyi ki de yapmış öyle yoksa ben yaza dogru anca giderdim salona

Benim eşim basla hadi diye diye zorla yazdirdi 😀 iyi ki de yazdırmış bi rahatladım yoksa evde cocukla vakit geçirip duruyordum arada yürüyüş yapıyordum o kadar

İnan daha tartılmadım salondaki analiz makinesi bozulmuş yenisi gelcek dediler bende sadece vücut ölçülerimi aldım ona göre sıkılaşmayı takip ediyorum şimdilik. Doğumdan sonra az kilo verdim ama sıkılaşma daha önemli benim için. Hoca eşliğinde çalışıyorum bir ay kardiyo ağırlıklı gidicem sonrasında sıkılaşma. Yılbaşına kadar baya bi toparlamış olurum.
Bende anneme bırakıyorum zaten en fazla 2 saat sürüyor eve gidip gelmem. Spor bi rahatlatıyor insanı
Bu arada benim bebek çok hayvansever sizinkilerde durum nasıl
Dün alışverişe çıktık arabada çok durmuyor yürümek istiyor hep elinden tuttum yürüyoruz kedi görüyor seviyor kuş görüyor yakalicam diye peşinden köpek görüyor seviyor hiç korkusu yok 😀 disarida hep kedi kovalıyoruz 😀
Bence de sıkılaşma çok önemli kız burda yazıştık ya rüyamda inceltici krem alıyordum spora başlıyorum diyordum😁😁😁

Benim kızımda çok seviyor hayvanları kuş kedi köpek yolda görünce nasıl heyecanlanıyor onlarla konuşuyor kendince bişeyler anlatıyor çok tatlı oluyorlar yaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️

Back