- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.361
Adidas aldım ben diğeri de slazenger tabanları yumuşak zorlamıyor. Onun disinda arada parka giderken falan giymek için patik gibi ebebekten aldığım ayakkabıları giyiyorAyakkabı hangi marka aldınız hanımlar biz uzun zamandır yürüyoruz ama hala kokopatik giyiyoruz erken yürüyünce ayakkabı bulamadım ayağına uygun ama artık ihtiyaç gibi
Merhaba Denizli miydi? Hangi doktor acaba ?Teşekkür ederimmm.
Gerçekten bir oh çektik :)
İçim daha rahat gideceğim artık kontrollere.
Kızım da sevdi doktorunu gözlerini ayıramadı kadından muayene olurken
Adidas aldık biz de. İlk adım ayakkabıları için büyümüş artık ayakları olmadı. Birkaç tane ayakkabı denedi, en rahat yürüdüĞünü aldıkAyakkabı hangi marka aldınız hanımlar biz uzun zamandır yürüyoruz ama hala kokopatik giyiyoruz erken yürüyünce ayakkabı bulamadım ayağına uygun ama artık ihtiyaç gibi
Merhaba, evet Denizl’de doktor. Özel Ege hastanesinde Beysun İstanbullu var ona gitmiştik.Merhaba Denizli miydi? Hangi doktor acaba ?
Hayırlı olsun dogum günü nice yaşlara hepimizin bebeklerineMerhaba kızlar .. doğumgünü yapanlar yapacak olanlar 1 senemiz geçti gitti bile nasıl geçecek dediğimiz o zorlu günler geride kaldı şimdi daha zorlu günler varAllah sağlıkla mutlulukla nice senelere erdirsin evlatlarımızla bizi. Zaman çabuk geçecek derlerdi de inanmazdım daha birkaç haftalık hamileyken buraya yazdığım zamanlar dün gibi hatırlıyorum.
Biz pazar günü doğumgünümüzü yaptık bir cafede yaptım eş dost akraba ile güzel oldu. Küçük prens konsepti ile yaptım kıyafetimiz dikildi pastamız süslemeler de ona göre yapıldı ama oğlum kalabalıktan hoşlanmadığı için malesef çok huysuzluk yaptı zaten aksi gibi o birkaç gün çok huysuz agresifti anlamadım birşey pek ama iyiydi. Pazartesi günü de 1 yaş aşılarımızı olduk ben öğlene kadar çalıştığımdan ve sınavlar vardı okulda gelmek zorundaydım annem bakıcımız eşim götürdüler yapılırken ağlamış ama susmuş hemen genel durumu gayet iyiydi ateşimiz de olmadı atlattık şok şükür. Menenjit aşımız 13. ayda tek doz yapılacak dr önerisiyle.
Ben baharda bir ayakkabı almıştım yürümüyordu ama dışarda falan ayağında ayakkabı olsun diye giymedi hiç hoşlanmadı daha yeni yeni tutuyor ayağında ama onlar yazlık. Kış için nasıl birşey alalım yani havalar soğuk olacak gerçi arabayla gidiyoruz gittiğimiz yere ama normal ayakkabı gibi mi olmalı yeni yeni yürüyecek ilk adım ayakkabısı ortopedik de olmalı kısa bot tarzı mı almalı normal ayakkabı mı, spor ayakkabı m bilemedim. Ev için kokopatik alıcam
Hayırlı olsun dogum günü nice yaşlara hepimizin bebeklerinemenenjit bizde 13. ayda olucaz hangi asiyi onerdi size doktor ?
Piyasada bi ara sıkıntı vardı ama şimdi nasıl bilmiyorum asi durumu. Bize 13. Ayda nimenrix onerdi tek doz bu. Sonrası için de bexero yazdı. Biri menenjit a biri de menejit b için sanırım ama kararsızım bende bexero 3 doz yapılıyorHiçbirşey demedi onunla alakalı oğlum da çok ağlayınca unuttum randevu aldığımız gün alabilir miyiz iğneyi acaba ki
Cok geçmiş olsun. Anımsadığım kadarıyla kendi kendine geçmesi bekleniyormuş. Çok zor bir süreç ya kıyamam hastaneye geri götürseniz belki sıvı kaybi için serum verirler çünkü bisiler içmesi lazım.Kizlar selam,
Kizim 6. Hastalik gecirmisti. Simdi ise el ayak agiz hastaligi geciriyor. Cok moralim bozuk bu 6. Hastalik gibi dgilmis berbat bisey havuzdan bulasti kizima sizlerde cok dikkat edin. Burada hastaligi geciren biri varsa hastaligin seyrini anlatabilir mi? 2 gundur su bile icmiyor memeyi gorunce agliyor tutmuyor cok moralim bozuk.
Tesekkurler, serum daha once denemistik yine boyle bir hasta oldugunda durdurmuyor sokmeye calisiyor avazi ciktigi kadar agliyor. Takilir takilmaz geri sokturmustuk o yuzden caresiz kaldimCok geçmiş olsun. Anımsadığım kadarıyla kendi kendine geçmesi bekleniyormuş. Çok zor bir süreç ya kıyamam hastaneye geri götürseniz belki sıvı kaybi için serum verirler çünkü bisiler içmesi lazım.
Çoook geçmiş olsun.Benim oğlum 2 yaşında falandı bu el ayak ağız hastalığını geçirmişti.once 2gun ateş oldu.sonra bacak arkasında poposuna yakın yerlerde sulu yaralar çıktı.hatta biz şu çiçeği sandık.dr ye gittik öyle öğrendik.adindan da anlaşılacağı gibi ağız içi eller ve ayaklarda yaralar olusuyor.kasinti ve acısını hafifletmek için ağız spreyi ve krem vermişti doktor.malesef ağızdaki yaralardan dolayı hiçbir şey yemek istemiyordu.aciyo diyordu.fisfis iyi gelmişti bize.iyilesmesi 1 hafta 10 günü bulabilir demişti doktor.insallah çabucak atlatırsınız.kıyamam kuzucuğa.Kizlar selam,
Kizim 6. Hastalik gecirmisti. Simdi ise el ayak agiz hastaligi geciriyor. Cok moralim bozuk bu 6. Hastalik gibi dgilmis berbat bisey havuzdan bulasti kizima sizlerde cok dikkat edin. Burada hastaligi geciren biri varsa hastaligin seyrini anlatabilir mi? 2 gundur su bile icmiyor memeyi gorunce agliyor tutmuyor cok moralim bozuk.
çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarımKizlar selam,
Biz ikisinide vyrduruyoruz. Nimenrix(tek doz) bu ayHayırlı olsun dogum günü nice yaşlara hepimizin bebeklerinemenenjit bizde 13. ayda olucaz hangi asiyi onerdi size doktor ?
Biz de yaptırdık kan tahlili demir az eksik çıktı o yuzden demir damlasına devam bi süre daha onun disinda değerleri normal. Peki bir şey önerdi mi b 12 için falan.Merhabalarrrr uzun zaman yoktum. Nasılsınız. Benim bebişe kan tahll yaptık bir yaş tahlilleri tsh yüksek, b 12 düşük çıktıSiz yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?