- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.381
Dis çıkartacak olabilir miKizlae yaa ben ogluma hic bisey yediremiyorumne kahvalti ne aksam yemegi sabaha kadar emdigi icin sabah tok diyorm ama aksamda yemiyo oglen corba yogurt yerse o baska bisey almiyo agzina geri cikartiyo
Arja damaklar sisti ama on disler ciksrken hic boyle olmamisti disten midir acabaDis çıkartacak olabilir mi
Arka damaklar şiştiginde bizimde ayni olmustu. Diger disler cikarken iştahsızlık huysuzluk yapmamisti. Hatta biraz ishal de olmustu arkalar çıkarkenArja damaklar sisti ama on disler ciksrken hic boyle olmamisti disten midir acaba
Demek ki daha cok zorluyo arkalar bi cikaydi yaa bugun aksm zorla da olsa pilav yedirdim bide kendime tost yapmistm ona saldirdi ondn yedi bayaArka damaklar şiştiginde bizimde ayni olmustu. Diger disler cikarken iştahsızlık huysuzluk yapmamisti. Hatta biraz ishal de olmustu arkalar çıkarken
Kızzzzz diyetteyim canım tost istedi bakkkkk,,,, benim kızım da hamur işlerini börek tost bu tarz şeyleri çok seviyorDemek ki daha cok zorluyo arkalar bi cikaydi yaa bugun aksm zorla da olsa pilav yedirdim bide kendime tost yapmistm ona saldirdi ondn yedi baya
Bnm diyet bitti 53 e indimKızzzzz diyetteyim canım tost istedi bakkkkk,,,, benim kızım da hamur işlerini börek tost bu tarz şeyleri çok seviyor
Ooooooooo fit anneeeeeeBnm diyet bitti 53 e indimcuma mezun oldum
He sende iyi vermissin bu hafta ikimiz bireysel birincligi paylasiyoruzOoooooooo fit anneeeeee
İğne verdi ama ampulleri kırın içirin dedi yarısını. Ama nette zararlı yazmışlar şimdilik peynir, et, b12 içeren şeylere yüklenecepim ve başka doktora da götüreceğimBiz de yaptırdık kan tahlili demir az eksik çıktı o yuzden demir damlasına devam bi süre daha onun disinda değerleri normal. Peki bir şey önerdi mi b 12 için falan.
Aynen canım diyettaşım benimHe sende iyi vermissin bu hafta ikimiz bireysel birincligi paylasiyoruz
Ben buradayımSelam kızlar nasılsınızzzzz❤❤❤
Neden uğramıyorsunuz topiğeeeee
Gelin günlük sohbetlerimizi de yapalım burda❤❤❤❤❤❤
Zaten canım senle ben buranın müdavimiyizBen buradayımsabahtan yoğun oluyorum spora da vakit ayırınca
Aynen ben eskilerden beri severim kk yi guzel sohbetler oluyor. Diyet değil de spor direktZaten canım senle ben buranın müdavimiyiz
Ooooo diyete mi başlanmış bakalım
Benim oğlumda yemiyor.Park bahçe elimde yemek geziyorumKizlae yaa ben ogluma hic bisey yediremiyorumne kahvalti ne aksam yemegi sabaha kadar emdigi icin sabah tok diyorm ama aksamda yemiyo oglen corba yogurt yerse o baska bisey almiyo agzina geri cikartiyo
Bende katılıyorum sana gerçekten sohbet hoş oluyorrrrrrAynen ben eskilerden beri severim kk yi guzel sohbetler oluyor. Diyet değil de spor direktdiyet yapamam fazla emzirdigim için sütümü çok etkilesin istemiyorum. Onun yerine salona gidiyorum bi saat ter atıp geliyorum.
Bizimde el surekli agzinda bn baktm paladi patlicak ust damaktaki disler az da olsa rahat ederim ciksaBenim oğlumda yemiyor.Park bahçe elimde yemek geziyorumDiş çıkartıyor mu ağzını açmıyor ki bakayım Ama eli hep ağzında.Bu dişler ne zaman bitecek biz de rahata kavuşalım.
Salonda bulursun arkadaş yeni insanlarla sohbet güzel oluyor. Fit olmak lazım artık anne imajından çıkayım azıcıkBende katılıyorum sana gerçekten sohbet hoş oluyorrrrrrMaşallahhhhhh canım benim fitttttt olucam diyorsun yani ohhhh ne güzel valla bende hep spor salonuna yazılmak istiyorum ama tek başıma sıkılırım diyorum yanıma bi arkadaş olsun diyorum o da gelen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?