• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam anneler bizde doğum günü kutlamasını atlattık eğlenceli oldu.
Bugün de asilari oldu oğlum simdi ateş takibindeyim.
Yaşına girdiği için bal tattırdım oğluma sevdi 😀 artık arada yediririm. Baya baya yürüyor artık emeklemek son tercihi oluyor sehpa koltuk ne bulursa tırmanıyor gözüm sürekli üzerinde. Koltuktan inmeyi de ogrendi bu ara çıkıp inip duruyor yok yere kalori harcıyor 😀

Yaşına girdiği için bal tattırdım oğluma sevdi 😀 artık arada yediririm. Baya baya yürüyor artık emeklemek son tercihi oluyor sehpa koltuk ne bulursa tırmanıyor gözüm sürekli üzerinde. Koltuktan inmeyi de ogrendi bu ara çıkıp inip duruyor yok yere kalori harcıyor 😀
Maşallhhh🙏🙏
Benim kızım da 2 gündür bayağı adım atıyor artık
Ben denmedim daha balı

Bu arada Pazartesi günü tartıldık 11.100 kilo ve boyu da 80 cm diiiii

Maşallhhh🙏🙏
Benim kızım da 2 gündür bayağı adım atıyor artık
Ben denmedim daha balı

Bu arada Pazartesi günü tartıldık 11.100 kilo ve boyu da 80 cm diiiii
Masallah biz daha 10 kilo bile olamadik 😀 kıpır kıpır hemşire kili vermesin de önemli degil dedi. Haftaya doktora gidicez kontrole belki bi kan testi yapıp değerlerine bakarlar

Masallah biz daha 10 kilo bile olamadik 😀 kıpır kıpır hemşire kili vermesin de önemli degil dedi. Haftaya doktora gidicez kontrole belki bi kan testi yapıp değerlerine bakarlar
Biz bu ay hiç kilo almamışız canım hiç yerinde durmuyor ki sürekli hareket halinde😀😀

Bizde saat başı beslememe rağmen 200 gr almış oğlum 😀 artık yerlerinde durmuyorlar bu kis evde zor zapt ederim ben bu çocuğu 😀
Ayyy hiç sorma yaaaa bende düşünüyorum kılın nasıl yapıcam şimdi hergün parka gidiyoruz kışın güneşli havalarda öğle gideriz artık

Pitircik😍 biz daha koltuk kenarlarina tutunup yüruyoz bu gidisle kisa anca :D

İyi akşamlar

Doktor kontrolümüz vardı bugün. Şırnaktan ayrılınca ilk iş kızımı doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna göstermek oldu.
9300gr olmuş. Kan tahlilleri yapıldı her şey yolunda çok şükür. D vitamini ve demiri bırakıp balık yağına başlattı.

Memleketin gözünü seveyim üç tüp kan bebeğin canını yakmadan saniyeler içinde alındı bitti işlem 🙊

İyi akşamlar

Doktor kontrolümüz vardı bugün. Şırnaktan ayrılınca ilk iş kızımı doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna göstermek oldu.
9300gr olmuş. Kan tahlilleri yapıldı her şey yolunda çok şükür. D vitamini ve demiri bırakıp balık yağına başlattı.

Memleketin gözünü seveyim üç tüp kan bebeğin canını yakmadan saniyeler içinde alındı bitti işlem 🙊
Gözun aydin canim :) iyi doktor bulmakncok zor gercektn

Teşekkür ederimmm.
Gerçekten bir oh çektik :)
İçim daha rahat gideceğim artık kontrollere.
Kızım da sevdi doktorunu gözlerini ayıramadı kadından muayene olurken 😄
Yildizlari uyusmus demek ki 😁 bizim duzenli gittigimiz bi doktor yok gerej duymadim nedense

İyi akşamlar

Değerlerin normal olmasına sevindim. Bende haftaya goturucem doktoruna merak ediyorum ona göre bizdr bırakırız vitaminleri. Balik yağı şurubu 8. aydan beri kullanıyoruz krilom önermişti. Sizin surup mu tablet mi ?

Maşallah canım doğum gününüz kutlu olsun rabbim.nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin pasaya🥰

Değerlerin normal olmasına sevindim. Bende haftaya goturucem doktoruna merak ediyorum ona göre bizdr bırakırız vitaminleri. Balik yağı şurubu 8. aydan beri kullanıyoruz krilom önermişti. Sizin surup mu tablet mi ?
Teşekkür ederimm.
Şurup şeklinde verdi balık yağını günde bir çay kaşığı verilecekmiş. Kış gelince dönüşümlü olarak balık yağı ve d vitamini kullanacakmışız.

Back