- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.321
Normal süt alaym ben kaynatiyosun dimi yoksa sadece isitiyo musunİlk 10 gün Pınar’ın 1 yaş sütünü verdim canım şimdi normal market sütü alıyorum,,,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal süt alaym ben kaynatiyosun dimi yoksa sadece isitiyo musunİlk 10 gün Pınar’ın 1 yaş sütünü verdim canım şimdi normal market sütü alıyorum,,,,,
Market sütünü ısıtıyorum canımNormal süt alaym ben kaynatiyosun dimi yoksa sadece isitiyo musun
Tm kuzum cok sagolMarket sütünü ısıtıyorum canım
MaşallhhhSelam anneler bizde doğum günü kutlamasını atlattık eğlenceli oldu.
Bugün de asilari oldu oğlum simdi ateş takibindeyim.
Yaşına girdiği için bal tattırdım oğluma sevdi artık arada yediririm. Baya baya yürüyor artık emeklemek son tercihi oluyor sehpa koltuk ne bulursa tırmanıyor gözüm sürekli üzerinde. Koltuktan inmeyi de ogrendi bu ara çıkıp inip duruyor yok yere kalori harcıyor
Masallah biz daha 10 kilo bile olamadik kıpır kıpır hemşire kili vermesin de önemli degil dedi. Haftaya doktora gidicez kontrole belki bi kan testi yapıp değerlerine bakarlarMaşallhhh
Benim kızım da 2 gündür bayağı adım atıyor artık
Ben denmedim daha balı
Bu arada Pazartesi günü tartıldık 11.100 kilo ve boyu da 80 cm diiiii
Biz bu ay hiç kilo almamışız canım hiç yerinde durmuyor ki sürekli hareket halindeMasallah biz daha 10 kilo bile olamadik kıpır kıpır hemşire kili vermesin de önemli degil dedi. Haftaya doktora gidicez kontrole belki bi kan testi yapıp değerlerine bakarlar
Bizde saat başı beslememe rağmen 200 gr almış oğlum artık yerlerinde durmuyorlar bu kis evde zor zapt ederim ben bu çocuğuBiz bu ay hiç kilo almamışız canım hiç yerinde durmuyor ki sürekli hareket halinde
Ayyy hiç sorma yaaaa bende düşünüyorum kılın nasıl yapıcam şimdi hergün parka gidiyoruz kışın güneşli havalarda öğle gideriz artıkBizde saat başı beslememe rağmen 200 gr almış oğlum artık yerlerinde durmuyorlar bu kis evde zor zapt ederim ben bu çocuğu
Pitircik biz daha koltuk kenarlarina tutunup yüruyoz bu gidisle kisa ancaSelam anneler bizde doğum günü kutlamasını atlattık eğlenceli oldu.
Yaşına girdiği için bal tattırdım oğluma sevdi artık arada yediririm. Baya baya yürüyor artık emeklemek son tercihi oluyor sehpa koltuk ne bulursa tırmanıyor gözüm sürekli üzerinde. Koltuktan inmeyi de ogrendi bu ara çıkıp inip duruyor yok yere kalori harcıyor
Olsun koltuk kenarına tutunmaya başladıysa 2 ay içinde büyük ihtimal yürürPitircik biz daha koltuk kenarlarina tutunup yüruyoz bu gidisle kisa anca
Acelemiz yok ya rabbim bize ömur versinde cok yürüyüp kostujlarini görelim insallahOlsun koltuk kenarına tutunmaya başladıysa 2 ay içinde büyük ihtimal yürür
Gözun aydin canim :) iyi doktor bulmakncok zor gercektnİyi akşamlar
Doktor kontrolümüz vardı bugün. Şırnaktan ayrılınca ilk iş kızımı doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna göstermek oldu.
9300gr olmuş. Kan tahlilleri yapıldı her şey yolunda çok şükür. D vitamini ve demiri bırakıp balık yağına başlattı.
Memleketin gözünü seveyim üç tüp kan bebeğin canını yakmadan saniyeler içinde alındı bitti işlem
Teşekkür ederimmm.Gözun aydin canim :) iyi doktor bulmakncok zor gercektn
Yildizlari uyusmus demek ki bizim duzenli gittigimiz bi doktor yok gerej duymadim nedenseTeşekkür ederimmm.
Gerçekten bir oh çektik :)
İçim daha rahat gideceğim artık kontrollere.
Kızım da sevdi doktorunu gözlerini ayıramadı kadından muayene olurken
Tercih meselesi tabiYildizlari uyusmus demek ki bizim duzenli gittigimiz bi doktor yok gerej duymadim nedense
Değerlerin normal olmasına sevindim. Bende haftaya goturucem doktoruna merak ediyorum ona göre bizdr bırakırız vitaminleri. Balik yağı şurubu 8. aydan beri kullanıyoruz krilom önermişti. Sizin surup mu tablet mi ?İyi akşamlar
Doktor kontrolümüz vardı bugün. Şırnaktan ayrılınca ilk iş kızımı doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna göstermek oldu.
9300gr olmuş. Kan tahlilleri yapıldı her şey yolunda çok şükür. D vitamini ve demiri bırakıp balık yağına başlattı.
Memleketin gözünü seveyim üç tüp kan bebeğin canını yakmadan saniyeler içinde alındı bitti işlem
Maşallah canım doğum gününüz kutlu olsun rabbim.nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin pasayaSelam anneler bizde doğum günü kutlamasını atlattık eğlenceli oldu.
Teşekkür ederimm.Değerlerin normal olmasına sevindim. Bende haftaya goturucem doktoruna merak ediyorum ona göre bizdr bırakırız vitaminleri. Balik yağı şurubu 8. aydan beri kullanıyoruz krilom önermişti. Sizin surup mu tablet mi ?