- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.241
Aynen canım çok aceleci bi de yürüse 3 adım atıyor düşüyorAh yavrum ya Allah yardımcısı olsun pek acelesi var seninkinin bizde bayramdan önce üst 4diş birden patladı şimdi minik minik gözüküyor ama neler çekiyor yavrular çıkarırken
Ay canım nasıl zor geçiyordur şimdi ama bu yandanda çabuk kurtulacak diş sıkıntısındanVallahi her yeni güne yeni dişle başlıyoruz 12. Diş de patlamış hem hastalık hem diş mahvoldu yavrum yaaaaa
Çok zor canım yaaa saatlerdir ağladı zor uyuttumAy canım nasıl zor geçiyordur şimdi ama bu yandanda çabuk kurtulacak diş sıkıntısından
İnci gibi dişleri olsun
kıyamam ya bundan sonrası rahat geçer inş. çok geçmiş olsunVallahi her yeni güne yeni dişle başlıyoruz 12. Diş de patlamış hem hastalık hem diş mahvoldu yavrum yaaaaa
İniallah canım yaaaaa asıl köpek dişleri çok zor bakalım nasıl olacak onlarda biraz şişlik varkıyamam ya bundan sonrası rahat geçer inş. çok geçmiş olsun
Canım benim kızım da kalabalığı hiç sevmiyor bence ailelerin de anlayışla karşılaması lazım zaten yeteri kadar yoruluyoruzKizlar nasilsiniz bebisler nasil? Lina 3 4 gündür cok huysuz . Kayinvalidem ve gorumcem geldi cocuk cildirdi yabanci seçiyor ve surekli bacagima yapisik gezmeye çalışıyor cok yoruluyorum 1 dk beni gormeden yapamiyokaynanamlarda burdayken her agladiginda cocuga agri kesici vermeye calistilar bende o kalabaligi sevmiyor o yuzden agliyo agrisindan degil dedim surat yaptilar biz gideriz çocuk rahat etsin o zaman dediler .... bende bisey demedim zaten yorulmuşum kimsenin tribini çekecek durumda degilim
Kesinlike ama anlayış lazim işte kendileri 4 5 cocuk büyütmüş 30 kisi ağırlamış yorulmazmis... oyy oyyyCanım benim kızım da kalabalığı hiç sevmiyor bence ailelerin de anlayışla karşılaması lazım zaten yeteri kadar yoruluyoruz
Öfffffff klasik laflar yaaaaa o zaman içlerinden saydırdıklarını da söylüyorlar mı acabaKesinlike ama anlayış lazim işte kendileri 4 5 cocuk büyütmüş 30 kisi ağırlamış yorulmazmis... oyy oyyy
Yok canim onlar melekÖfffffff klasik laflar yaaaaa o zaman içlerinden saydırdıklarını da söylüyorlar mı acaba
Canım Hande Mina 1 Eylül doğumlu,,, bizde koltuklara duvara oyuncağa tutunup yürüyoruz ama desteksiz en fazla 4 adım atıyor sonra düşüyor,,,, canım şimdiki bebeler çok hareketli maşallah benim büyük kızımın çok yardımı oluyor ama okullar açılınca çok zor olacakYok canim onlar meleksenin kizin ne kadarlık lina 29 eylul dogumlu emekliyo koltuklara tutunup geziyo simdilik tek buyutuyorum kizimi o yuzden baya zorlanıyorum. Sende durumlar nasil canim
Biz kullanıyoruz canımAvent biberon kullanan var mı aranızda?
Maşaallah bizde 6 diş var şimdilik çok şükür diş konusunda skıntı çekmedik diğerleri nasıl gelir bilemiyorum 2 aydır yürüyor ve hiç durmuyor kendim bakarken çok zordu şimdi annemin yanına geldik hergün kedi Peşinde bahçede köpekten korkuyor burası ona iyi geldi kalabalık içinde daha da sosyalleşti evin merdivenlerine tırmanıyor ama daha koltuk kanepe yok bizde7. Diş de kendimi gösterdi dün itibariyle
8.nin eli kulağında sanırım parmakları hep aynı yerde çünkü.
Sizde durumlar nasıl, nasıl gidiyor?
Emeklemeyi tamamen bıraktı, çok yorgun ve aceleci değilse düşmeden yürüyerek gidebiliyor her yere. Kanepelerin üstüne tırmanıyor bir süredir.
Hayvan fotoğraflarını çok seviyor ama canlılarından korkuyor
Muhabbet kuşumuzu görünce sevinç çığlıkları atıp kafesi kurcalamak istiyor ama kuş kafesin dışına çıktığında ağlıyor
Ek gıda konusunda ilerleme katedemiyoruz oyuncak olarak görüyor ne versem. Meyveleri bütün olarak ve gezerek yemek istiyor. Böyle olunca da evin hali ortada
Sadece masada bir şeyler yesin istiyordum ama başaramayınca izin vermeye başladım gezerek bir şeyler kemirmesine.
Gündüzleri tek uyku uyumaya başladı. Uykusu geldiğinde beşiğine bırakıyorum ama beş dk uzanıp enerji topluyor ve oyun oynuyor sonrasında
Yeni yürümeye başladıklarında oluyor öyle sanırım benim kızımın da var biraz eşimin dikkatini çekti. Burda gittiğimiz doktor normal bir sorun yok dedi ama. Yine de bir doktora göstermekte fayda var canımMaşaallah bizde 6 diş var şimdilik çok şükür diş konusunda skıntı çekmedik diğerleri nasıl gelir bilemiyorum 2 aydır yürüyor ve hiç durmuyor kendim bakarken çok zordu şimdi annemin yanına geldik hergün kedi Peşinde bahçede köpekten korkuyor burası ona iyi geldi kalabalık içinde daha da sosyalleşti evin merdivenlerine tırmanıyor ama daha koltuk kanepe yok bizde
Ek gıda konusu farklı değiliz kendisi elinde ve gezerek yemek istiyor Mama sandalyesi sıkıyor çok bişy yemiyor zaten emiyor hala uyku konusu Düzenimiz değiştiği için farklılık gösteriyor
Bu arada bugün bi yerde bacakları çarpık dediler yürürken ona aklım takıldı bu konuda bilgisi olan var mı bn normal diye düşünüyordum hep
Kaç numarayı kullanıyorsun canım biz iki numarayı iki delikli, esime üç numara al demiştim onda da iki delik var anlamadımBiz kullanıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?