2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yumuşak yürüme ayakkabılarından aldım disarida elini tutup yürüyoruz birlikte. Bazen evde de elimi tutup gitmek istediği odaya sürüklüyor beni

evet zor ama alışıyorsun o duruma da
Sen büyüğü babasına alıştır biraz
Eşin yardı ederse yakında yardım edecek birileri varsa bi kaç yıl somra beraber oynarlar diyorlar
Malesef etrafta öyle yardımcı kimse yok ama eşim ev işlerinde yardımcı, bebeğe de yardım edecektir inşallah bakalım zamanla öğreneceğiz

Benim kızımda nerdeyse 2ay oldu yürümeye başlayalı ama o kadar hızlı ki her an düşme ve çarpma tehlikeleri atlatıyoruz ve elini asla tutturmuyor dışarda çık zor oluyor bnde kokopatik giydiriyorum daha ayağını daha diğerleri olmuyor bide küçük ayakları sanırım ölçüler tutmuyor ilk adım ayakkabıları için şuan sadece ev park avm gibi yumuşak zeminlerde yürütüyorum
Bayramdan sonda annemde kaldım su 1haftada o kadar değişti ki evde ikimiz kısır döngü yaşıyorduk burda gelişimi daha ilerledi ama hırçın maalesef nerden öğrendiyse vuruyor bide ah diyor biz cici dedikçe

Sosyalleşmek çok iyi geliyor. Son haftalarda 3 hafta okula birlikte gitmiştil biz kızımla o da o zaman ilerlemişti. Evde benden başka kimseyi görmüyor, dışrısı nerdeyse elli derece çıkmak imkansız hale geldi.
Söylediğin patik ve ayaklabılara bakacağım teşekkür ederim.

Isırma huyuyla başım cidden dertte, evin içinde sürekli beni kovalıyor yetiştiği yerde yapışıp ısırıyor

Beni de emzirirken ısırmaya başladı tam daldığım anlarda

Dün parti malzemeleri topladım oğluma pastayi karar veremedim hala katlı mi yaptırsam yoksa dikdörtgen mi o gün masadan uzak tutmam lazım benimkini yoksa misafirler gelmeden devirir her şeyi

Dün parti malzemeleri topladım oğluma pastayi karar veremedim hala katlı mi yaptırsam yoksa dikdörtgen mi o gün masadan uzak tutmam lazım benimkini yoksa misafirler gelmeden devirir her şeyi
canım bak benim masam bu sekildeydi fikir olur sana belki

Selam kızlar nasılsınız bizim 11. Diş de çıktı ya hepsi arka arkaya hiç ara vermiyoruz azı dişleri de şişmiş sanırım haftaya da onlar çıkar

Kızım biraz rahatsız öksürüyor burnu akıyor sanırım klimadan ama klima olmazsa da hiç yatmıyor çok sıcak çok terliyor neyse ilaç kullanıyoruz inşallah erken düzelir

Oh masallah dişleri çabuk çıktı. Klima kaç derecede açıyorsun bende arada sıcak olunca açıyorum klima ama 26 derece falan yapıyorum en dusuk

Oh masallah dişleri çabuk çıktı. Klima kaç derecede açıyorsun bende arada sıcak olunca açıyorum klima ama 26 derece falan yapıyorum en dusuk
Evet canım kışa kadar bütün dişler bitecek herhalde
Bende 26 yapıyorum bazen çok sıcak olunca 25 yapıyorum klima gelmiyor bile ona karnının üzerini örtüyorum onu bile istemiyor çok sıcaklıyor ya dışarı çıkacağımız zaman çorap ayakkabı giydiriyorum ona bile kıyameti koparıyor
Kışın napıcam bilmiyorum

Vallahi her yeni güne yeni dişle başlıyoruz 12. Diş de patlamış hem hastalık hem diş mahvoldu yavrum yaaaaa

Vallahi her yeni güne yeni dişle başlıyoruz 12. Diş de patlamış hem hastalık hem diş mahvoldu yavrum yaaaaa
Ah yavrum ya Allah yardımcısı olsun pek acelesi var seninkinin bizde bayramdan önce üst 4diş birden patladı şimdi minik minik gözüküyor ama neler çekiyor yavrular çıkarırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…