2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maasallah doğum günü gelmiş sayilir nice guzel yaslari olsun meleklerimizin

Benimde eşim diyordu ama ben normal olduğunu düşündüğüm için hiç sormak gelmedi aklıma
Memleket yetim şimdi dönünce 12 ay kontrolü var o zaman sorarım artık
Bi yerde okumuştum İngilizceydi bir yaşından önce yemek eğlencedir

Selam kızlar oğlum dünden beri huysuz ateş var burun akıntısı başladı sanırım hava değişimi carpti. Gündüz çok sıcak gece rüzgârlı etkiledi. Gece uyuyamadi burun akıntısından

İnşallah düşündüğümüz gibi normaldir de

Bu arada bacak çarpıklığı icin normal diyor doktorlar kaslar gelişime açık olduğu icin bu şekilde duruyormuş doğrusu yurumeye geçiş evresinde çarpık durmasiymis

Selam kızlar oğlum dünden beri huysuz ateş var burun akıntısı başladı sanırım hava değişimi carpti. Gündüz çok sıcak gece rüzgârlı etkiledi. Gece uyuyamadi burun akıntısından
Geçmiş olsun canım benim kızım da hasta burnu akıyor ilaç kullanıyorum ama bi işe yaramadı birazdan tekrar doktora götürecem

Bu arada bacak çarpıklığı icin normal diyor doktorlar kaslar gelişime açık olduğu icin bu şekilde duruyormuş doğrusu yurumeye geçiş evresinde çarpık durmasiymis
Sağol canım bende normal diye düşünüyorum ama işte insanın içine kurt düşürüyor memlekette herkesin. Bir yorumu var sağolsunlar

Memlekete gitme zamanın yaklaşıyor. Dedeleri sabırsızlıkla bekliyor. Torunları gezmelere, parka, markete gideceklermiş
Bugün ayakkabı denemesi yaptık. Kesinlikle istemedi, ayakkabı ile yürümeyi reddediyor. Merakı baskın gelip yürümek istediğinde de düştü. Burkuluyor gibi oldu, korkup çıkardık.
Nasıl alışacak ayakkabıya

Canım nasıl bir ayakkabı kullanıyorsun ben uzun süredir kokopatik kullanıyorum dışarısı için şimdi de deri makosen şipariş ettim bakalım onunla daha rahat edecek mi ama kokopatikten memnunum çok hafif ayağında yok gibi
Biz memleketteyiz hergün ananesi dedesiyle parkta bahçede kedi peşinde çok eğleniyorlar

Canım ya benim kızım da hiç sevmiyor ayakkabıyı sürekli ağlıyor çıkarmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…