- 18 Eylül 2018
- 34
- 69
- 18
- 28
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.261
Maasallah doğum günü gelmiş sayilirCanım Hande Mina 1 Eylül doğumlu,,, bizde koltuklara duvara oyuncağa tutunup yürüyoruz ama desteksiz en fazla 4 adım atıyor sonra düşüyor,,,, canım şimdiki bebeler çok hareketli maşallah benim büyük kızımın çok yardımı oluyor ama okullar açılınca çok zor olacak
Benimde eşim diyordu ama ben normal olduğunu düşündüğüm için hiç sormak gelmedi aklımaYeni yürümeye başladıklarında oluyor öyle sanırım benim kızımın da var biraz eşimin dikkatini çekti. Burda gittiğimiz doktor normal bir sorun yok dedi ama. Yine de bir doktora göstermekte fayda var canım ☺
Mama sandalyeisne bir şeyler getirdiğimi görünce daha ben kapıdan girerken sevinç çığlııkları atıyor ama yemiyor oyun bu
Sağol. Canım hepimizin inşallahMaasallah doğum günü gelmiş sayilirnice guzel yaslari olsun meleklerimizin
Dört delikliyi kullanıyoruz biz uzun zamandır canım.Kaç numarayı kullanıyorsun canım biz iki numarayı iki delikli, esime üç numara al demiştim onda da iki delik var anlamadım
İnşallah düşündüğümüz gibi normaldir deBenimde eşim diyordu ama ben normal olduğunu düşündüğüm için hiç sormak gelmedi aklıma
Memleket yetim şimdi dönünce 12 ay kontrolü var o zaman sorarım artık
Bi yerde okumuştum İngilizceydi bir yaşından önce yemek eğlencedir ☺☺
Çok geçmiş olsunSelam kızlar oğlum dünden beri huysuz ateş var burun akıntısı başladı sanırım hava değişimi carpti. Gündüz çok sıcak gece rüzgârlı etkiledi. Gece uyuyamadi burun akıntısından
Geçmiş olsun canım benim kızım da hasta burnu akıyor ilaç kullanıyorum ama bi işe yaramadı birazdan tekrar doktora götürecemSelam kızlar oğlum dünden beri huysuz ateş var burun akıntısı başladı sanırım hava değişimi carpti. Gündüz çok sıcak gece rüzgârlı etkiledi. Gece uyuyamadi burun akıntısından
Şurup verdi bizde de ama çok huysuzluk yapti bıraktım kullanmayiGeçmiş olsun canım benim kızım da hasta burnu akıyor ilaç kullanıyorum ama bi işe yaramadı birazdan tekrar doktora götürecem
Canım yani dört numara değil mi avent değişiklik mi yaptı anlamadım sonra değiştirip dört numara aldırdım ama üç delik varDört delikliyi kullanıyoruz biz uzun zamandır canım.
Dört numara ve dört delik var canım bizdekilerde. Biberon emziğinde de 4 yazıyor.Canım yani dört numara değil mi avent değişiklik mi yaptı anlamadım sonra değiştirip dört numara aldırdım ama üç delik var
Bende almıştım 3 numara avent 3 tane delik varCanım yani dört numara değil mi avent değişiklik mi yaptı anlamadım sonra değiştirip dört numara aldırdım ama üç delik var
Sağol canım bende normal diye düşünüyorum ama işte insanın içine kurt düşürüyor memlekette herkesin. Bir yorumu var sağolsunlarBu arada bacak çarpıklığı icin normal diyor doktorlar kaslar gelişime açık olduğu icin bu şekilde duruyormuş doğrusu yurumeye geçiş evresinde çarpık durmasiymis
O yorumlar hiç bitmez kiSağol canım bende normal diye düşünüyorum ama işte insanın içine kurt düşürüyor memlekette herkesin. Bir yorumu var sağolsunlar
Canım nasıl bir ayakkabı kullanıyorsun ben uzun süredir kokopatik kullanıyorum dışarısı için şimdi de deri makosen şipariş ettim bakalım onunla daha rahat edecek mi ama kokopatikten memnunum çok hafif ayağında yok gibiMemlekete gitme zamanın yaklaşıyor. Dedeleri sabırsızlıkla bekliyor. Torunları gezmelere, parka, markete gideceklermiş
Bugün ayakkabı denemesi yaptık. Kesinlikle istemedi, ayakkabı ile yürümeyi reddediyor. Merakı baskın gelip yürümek istediğinde de düştü. Burkuluyor gibi oldu, korkup çıkardık.
Nasıl alışacak ayakkabıya
Canım bi bayadır 4 delikli kullanıyoruzKaç numarayı kullanıyorsun canım biz iki numarayı iki delikli, esime üç numara al demiştim onda da iki delik var anlamadım
Canım ya benim kızım da hiç sevmiyor ayakkabıyı sürekli ağlıyor çıkarmam içinMemlekete gitme zamanın yaklaşıyor. Dedeleri sabırsızlıkla bekliyor. Torunları gezmelere, parka, markete gideceklermiş
Bugün ayakkabı denemesi yaptık. Kesinlikle istemedi, ayakkabı ile yürümeyi reddediyor. Merakı baskın gelip yürümek istediğinde de düştü. Burkuluyor gibi oldu, korkup çıkardık.
Nasıl alışacak ayakkabıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?