- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.201
Doğum tarihlerimiz aynıMerhaba ben genelde yazanlari okuyan taraftim benmde Lina"m var 29 eylul doğumlu ondan firsat buldukca yazmaya calisicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum tarihlerimiz aynıMerhaba ben genelde yazanlari okuyan taraftim benmde Lina"m var 29 eylul doğumlu ondan firsat buldukca yazmaya calisicam
Aaa ne guzel normal doğum mu sezeryan mi sizinde mi prensesiniz varDoğum tarihlerimiz aynı
Benim ki de herseyi gosterip istiyor eline alip yere atiyor ya da parçalıyor koltuklara tutunup yurumeye calisiyo ama parmak ucunda basiyo genelde kucuk balerin baba bebe bak nene dede diyor yemek yese de mamasini içmeden uyumuyorSelam kizceler bu sıra çok aktifim ben dugun var kuzenin onun kosturmacasi bi de oğlumun dogum günü yaklasti 2 Eylül de ona planlar parti hazırlıkları düşünüyorum bu sıra isteklerini anlatmaya çalışıyor oğlum su içmek istediğinde sulugunu elime veriyor doldur diye parmakla istediği şeyleri işaret etmeye başladı. Sizde nasıl gelişmeler
Sezaryen canım oğlum var alerjik bir bebeğiz amaAaa ne guzel normal doğum mu sezeryan mi sizinde mi prensesiniz var
Aaa hayirli olsun korunmuyor muydunuzKızlar hamileyim
Birinci bebeğimiz ikinci aşılama ile dört sene sonra olmuştu o yüzden korunmuyordukAaa hayirli olsun korunmuyor muydunuz
Bende hamile kaldım canım hakkımda hayırlısıSelam kizlar, dogum gunleri yaklasti kuzularimizin. Aile arasinda bi organizyon yapacagim insallah.
Bebisim hala yemiyor, surekli hareket halinde. Masa sandalye altlarinda geziyor. Evin icinde deli dana gibi aramisligim var
Artik yurumeyi baya gelistirdi sokakta el ele yuruyoruz
Kilo iki aydir 9800 boyu 76 cm
Ben de inek sütüne baslayacagim su karistirip veririm.
Bakicimiz haftaya basliyor insallah iyi ilerler her sey
M Myssr Hayirli olsun arkadasim. Benim de 4 sene sonra oldu. Tedaviden sonra dogal yolla hamile kalan cok oldugu icin ben korkudan korunuyorum
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar hamileyim
Merhaba benim bebegimde de coklu gida alerjisi var. Emziriyorum 8 aydir diyetteyim sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Mamayi sadece meyve purelerinin icine katiyorum. O da toplasan gunluk 120 cc. Siz mama olarak ne kullaniyorsunuz. Neye.alerjiniz var. Nasil basa cikiyorsunuz ben cok yoruldum artik gercekten yildim.Sezaryen canım oğlum var alerjik bir bebeğiz ama
Ben de bazen yılip oturup ağlıyorum ancak öyle rahatliyorum biz en son dört aylıkken deri testi yaptırdık çıkmadı ama doktor bünyesi alerjik dedi, kollarda boyun altında egzamamiz vardı geçti şükür, pirinç bile dokunmuştu bir ara şimdi yiyebiliyor, herşeyi korkarak vermek etraftakilerin aman sende abartiyorsun demeleri insanı ne kadar yoruyor anlıyorum seni, birde anne sütü almadı hiç neredeyse, biz baştan beri hep mama verdik, dört aylıkken de alerji manasına başladık bazen tiksiniyor içmek istemiyor bazen içiyor bir şekilde ilerliyoruz neocate kullanıyoruzMerhaba benim bebegimde de coklu gida alerjisi var. Emziriyorum 8 aydir diyetteyim sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Mamayi sadece meyve purelerinin icine katiyorum. O da toplasan gunluk 120 cc. Siz mama olarak ne kullaniyorsunuz. Neye.alerjiniz var. Nasil basa cikiyorsunuz ben cok yoruldum artik gercekten yildim.
Anladim bizim kan ve deride de cikti butun alerjilerimiz peki doktor bebekte ne zaman bozacak diyeti herhangi bir sey soyledi mi ? Bizim 1 yasindan sonra denemeye baslayacagiz yavas yavas ama cok korkuyorum bir de 1 yas asisi ile ilgili bir sey soyluyor mu doktorunuz ?Ben de bazen yılip oturup ağlıyorum ancak öyle rahatliyorum biz en son dört aylıkken deri testi yaptırdık çıkmadı ama doktor bünyesi alerjik dedi, kollarda boyun altında egzamamiz vardı geçti şükür, pirinç bile dokunmuştu bir ara şimdi yiyebiliyor, herşeyi korkarak vermek etraftakilerin aman sende abartiyorsun demeleri insanı ne kadar yoruyor anlıyorum seni, birde anne sütü almadı hiç neredeyse, biz baştan beri hep mama verdik, dört aylıkken de alerji manasına başladık bazen tiksiniyor içmek istemiyor bazen içiyor bir şekilde ilerliyoruz neocate kullanıyoruz
Hayırlı olsun canımKızlar hamileyim
Canım inan takipli bir Dr umuz yok kaç Dr değiştirdik anlatamam, Konya dayım çok seçenekte yok, gidiyordum ek gıda döneminde de değildik o zaman eli boş dönüyorduk ağlayarak, ben kendim üç gündür sütlü kek yedirdim belirgin bir tepki gözlemedim ara sıra bir çay kaşığı yoğurt veriyordumAnladim bizim kan ve deride de cikti butun alerjilerimiz peki doktor bebekte ne zaman bozacak diyeti herhangi bir sey soyledi mi ? Bizim 1 yasindan sonra denemeye baslayacagiz yavas yavas ama cok korkuyorum bir de 1 yas asisi ile ilgili bir sey soyluyor mu doktorunuz ?
İstediği şeyi almak için elinden geleni yapıyor, ulaşamazsa ya vazgeçiyor ya da ağlayıp çığlık atıyorSelam kizceler bu sıra çok aktifim ben dugun var kuzenin onun kosturmacasi bi de oğlumun dogum günü yaklasti 2 Eylül de ona planlar parti hazırlıkları düşünüyorum bu sıra isteklerini anlatmaya çalışıyor oğlum su içmek istediğinde sulugunu elime veriyor doldur diye parmakla istediği şeyleri işaret etmeye başladı. Sizde nasıl gelişmeler
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinKızlar hamileyim
Allah bagislasin benimde sezaryen dis cikartirken 2 ay bişey yemedi bizimki de daha yeni 1 disimiz patladi yemeye basladi ama surekli kabizlik yaşıyoruz ne yedirecegimi sasirdim bendeSezaryen canım oğlum var alerjik bir bebeğiz ama
Ay hayırlı olsun ve Allah kolaylık versinKızlar hamileyim