- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.281
Canım ya benim kızım da hiç sevmiyor ayakkabıyı sürekli ağlıyor çıkarmam için
Alışacaklar elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya benim kızım da hiç sevmiyor ayakkabıyı sürekli ağlıyor çıkarmam için
Her gün bende pişirmiyorum hemen hemen 2 günde bir yiyor. Bi gün sebze yapiyorsam diğer gün et sonra baklagil derken böyle değişiyor.Kızlar yaaaaa hergün bebekleriniz sebze yiyor mu bizde hergün sebze pişmiyor da
Ard arda çıkaracak herhalde seninkiArkadaşlar benim oğlumun daha hiç dişi yok sabirsizlikla bekliyoruz
Her gün yediği hiçbir şey yokKızlar yaaaaa hergün bebekleriniz sebze yiyor mu bizde hergün sebze pişmiyor da
Ya acaba bende yedirmiyorum diye mi suçladım kendim bazen haftada 2. Yada 3 yiyor o da çok azHer gün bende pişirmiyorum hemen hemen 2 günde bir yiyor. Bi gün sebze yapiyorsam diğer gün et sonra baklagil derken böyle değişiyor.
Yumurta yoğurt çorba bunlar hergün mutlaka yeniyor ama sebzeyi çok yapmıyorum yaptığım zamanda fazla yemiyor zatenHer gün yediği hiçbir şey yok
Her gün yumurta koyuyorum ama canı isterse yiyor çoğu zaman yemiyor.
Artık biz ne yersek ondan yiyor (tabi tuz ve baharatlarını ona göre ayarlıyorum)
Bulunduğum yerde sebze çeşitliliği de çok kısıtlı olunca dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapıyoruz.
ÖgelHer gün bende pişirmiyorum hemen hemen 2 günde bir yiyor. Bi gün sebze yapiyorsam diğer gün et sonra baklagil derken böyle değişiyor.
Canım bugün neler yedi mesela yazar mısın?Ya acaba bende yedirmiyorum diye mi suçladım kendim bazen haftada 2. Yada 3 yiyor o da çok az
Yumurta yoğurt çorba bunlar hergün mutlaka yeniyor ama sebzeyi çok yapmıyorum yaptığım zamanda fazla yemiyor zaten
Sabah 1 yumurta tavada 2 dilim kaşar peyniri az biraz közlenmiş biberÖgel
Canım bugün neler yedi mesela yazar mısın?
İyi canim biz dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz her gün aynı sebze püresini yapıyorum kabak balkabağı patates havuç kuzu kıyma fasulye, çorbadan katı oluyor, yarısını öğlen yarısını akşam veriyorum kahvaltımizda salatalık rendesi, mor erik, zeytin, ekmek veriyorum, diyet açmayı denedim canım, sütlü kek, yoğurt çorbası denedim hafif döküntü oldu yoğurt denediğim gün çok huzursuz oldu ama gece sabaha kadar kivrandi bir sağa bir sola, ara verdim az az vermeyi düşünüyorum tekrarT tuanadereli senin bebeğin neler yiyor canım alerjiyi biraz atlatabildiniz mi
Benim kızım sebze püresi filan hiç sevmiyor,,,, aslında sende artık sebzeleri ayrı ayrı mı versen damak tadı gelişirdi ben ilk kızımda herşeyi karıştırıp veriyordum şimdi hiç sebze filan sevmiyor,,,,, az daha dayan canım inşallah en kısa sürede atlatırsınız alerjiyiİyi canim biz dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz ☹ her gün aynı sebze püresini yapıyorum kabak balkabağı patates havuç kuzu kıyma fasulye, çorbadan katı oluyor, yarısını öğlen yarısını akşam veriyorum kahvaltımizda salatalık rendesi, mor erik, zeytin, ekmek veriyorum, diyet açmayı denedim canım, sütlü kek, yoğurt çorbası denedim hafif döküntü oldu yoğurt denediğim gün çok huzursuz oldu ama gece sabaha kadar kivrandi bir sağa bir sola, ara verdim az az vermeyi düşünüyorum tekrar
İnşallah canım sağolasın, bugün sabah patates başladım ezdim az nane attım onu yedirdim mesela, aslında yemek istiyor ama sınırlı sayıda işte yedikleri kilo alımı yok birde ne zaman çocuk Dr görse zayıf diyor, on bir aylık tam 8200 ancak varız boy da 80 cmBenim kızım sebze püresi filan hiç sevmiyor,,,, aslında sende artık sebzeleri ayrı ayrı mı versen damak tadı gelişirdi ben ilk kızımda herşeyi karıştırıp veriyordum şimdi hiç sebze filan sevmiyor,,,,, az daha dayan canım inşallah en kısa sürede atlatırsınız alerjiyi
Canım boyu güzel boşver kiloyu ilerde illa ki alırİnşallah canım sağolasın, bugün sabah patates başladım ezdim az nane attım onu yedirdim mesela, aslında yemek istiyor ama sınırlı sayıda işte yedikleri kilo alımı yok birde ne zaman çocuk Dr görse zayıf diyor, on bir aylık tam 8200 ancak varız boy da 80 cm
Yaaaaa tatlım çok teşekkür ederşmmmmmmEvettt vee eylül anneleri 1 yılını doldurdu elhamdülillah çok şükür
Bu ay sırasıyla bebeklerimiz yaşlarını dolduracak verene Hamd olsun
Sanirim bugün hande Mina nin doğum günü ilk bebeğimiz nice yılları olsun sağlıkla huzurla büyüsün doğum gününuz kutlu olsun
Kmsl Hnd
Doğum Günü kutladınizmiYaaaaa tatlım çok teşekkür ederşmmmmmm❤❤❤❤
Hepimizin bebeklerine mutlu sağlıklı yıllar inşallahhhhh