2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cok tesekkur ederim canm bugun mesela daha cok emekledi ve siraladi cok sevindim .

Csnim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini ve soylenenleri takma. Bnmkine de tembel diyolar cunku hareket etmeyi pek sevmiyoz daha bugun yeni eşikten gecmeyi ogrendi butun odalari gezdi megersem korkusundan hareket etmiyoms

Csnim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini ve soylenenleri takma. Bnmkine de tembel diyolar cunku hareket etmeyi pek sevmiyoz daha bugun yeni eşikten gecmeyi ogrendi butun odalari gezdi megersem korkusundan hareket etmiyoms
Yaa dun cok durgundu uykusu vardi .bugun cok hareketliydi siralama emekleme yapti yurume icinde elini birakiyo bikac saniye oyle duruyo .karsilikli oyuncakla oynayamiyo kendi oynuyo genelde

Yaa dun cok durgundu uykusu vardi .bugun cok hareketliydi siralama emekleme yapti yurume icinde elini birakiyo bikac saniye oyle duruyo .karsilikli oyuncakla oynayamiyo kendi oynuyo genelde
Masalllahhh bence gayet iyi bnmkinde hic hareket yok tek basina da oynsmaz beraber oynuyoz kendi oynasa keske de bende islerimi halletsem

Oğlumun 2 gündür ateşi var.Üstten 4,Altan 2 dişi çıktı zaten.Başka dişler çıkar mı?Diş ateşi mi acaba diyorum?Başka dişleri çıkan var mı?
Çıkar canım bizim toplamda 8 dişimiz çıktı,,, alt yanlarda beyazlaşmış ve şişmiş onlarda çıkacak herhalde

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. bende benim yatağa yatırmuştım yüksek bizim yatak ordan düştüğünde çok ağladım

Benimki de bu aralar hep dışarıda vakit geçirmek istiyor biri dışarı çıksa hemen kapıya emekleyip şirinlik yapıyor kitaplar dikkatini fazla çekmiyor artık

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. bende benim yatağa yatırmuştım yüksek bizim yatak ordan düştüğünde çok ağladım
Yataktn bizde dustk ama besikle yatak arasina dusms bisey olmadi gulmstm oyle gorunce sesi geldi kostm diher tarafa baktm yok sonra besigin raya bi baktm ordan bana bakiuo allahtn park besik sert degildi

Kızlar bugün yerde birşey gördü ağzına aldı(zaten ellerini yerde gezdiriyor eline birşey takılsında ağzına atsın hemen, ya da annesi yeri iyi temizlemiş mi diye kalite kontrol yapıyor heralde) bende kızdım pis alınmaz dedim dilimle cık cık cık cık yaptım. Kendi de aynısını yaptı deminden beri diliyle cık cık cık yapıyor

Benimki de bu aralar hep dışarıda vakit geçirmek istiyor biri dışarı çıksa hemen kapıya emekleyip şirinlik yapıyor kitaplar dikkatini fazla çekmiyor artık
Dışarıyı pek bilmediği için evde oyalanmak zorunda

Hemen kapıyorlar di mi her şeyi

merhaba kızlarr:) biz de oğlumla 2 hafta tatil yaptık geldik azı dişleri çıkıyor geldiğimizden beri hiçbir şey yemiyor nerdeyse sadece emmek istiyor ve aşşıırı sinirli ama her gün yeni bir şey yapıyor daha fazla tutunup kalkıyor ayakta durmayı seviyor kızınca yüzüstü yatıyor gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum komik her günleri ayrı zor ama çok güzel

Benimki artik mama istemeyi ogrendi karni acıkınca ya da yemek yerken ona vermezsem mamamama diye sesleniyor ilk basta öylesine söylüyordur dedim ama anlamış ne zaman yemek yerse o zaman soyluyor mamayi bi saat sonra parka cikma saatimiz. Kum banyosu yapiyor her gün eline alip alip atıyor kumları sapsik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…