- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.901
Cok tesekkur ederim canm bugun mesela daha cok emekledi ve siraladi cok sevindim .Benimkide kalkamıyordu şu iki haftadır yattığı yerden kalkabiliyor. Yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor 15 Eylül doğumlu. Sen kimseye aldırma. Benimki de 8600 müydü neydi zayıfladı dişlerden. Her çocuk farklıdır canım sen kendi çocuğun neler yapıyor onların keyfini çıkar mutlu ol. Yoksa etraftakiler söylicek birşey her zaman bulurlar. Sen takma bebişin le güzel vakitler geçir sohbet et şarkılar söyle bu günler bir daha gelmeyecek anı yaşasen endişe etme. Biraz içini rahatlatmak istedim baya uzun oldu kusura bakma
Csnim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini ve soylenenleri takma. Bnmkine de tembel diyolarKizlar bebeklerimiz buyuyo negibi aktivite yapiyosunuz .oglum yattigi yerden oturamiyo kendi tutunup kalkamiyo surunuyo bikac adim emekliyo sonra birakiyo biras zayif bebegim 8.800 kilosu 75cm boy sak8n duruyo herkes bana nie boyle gibi soruyo kafama takmaya basladim artik
Yaa dun cok durgundu uykusu vardi .bugun cok hareketliydi siralama emekleme yapti yurume icinde elini birakiyo bikac saniye oyle duruyo .karsilikli oyuncakla oynayamiyo kendi oynuyo geneldeCsnim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini ve soylenenleri takma. Bnmkine de tembel diyolarcunku hareket etmeyi pek sevmiyoz daha bugun yeni eşikten gecmeyi ogrendi butun odalari gezdi megersem korkusundan hareket etmiyoms
Masalllahhh bence gayet iyi bnmkinde hic hareket yok tek basina da oynsmaz beraber oynuyoz kendi oynasa keske de bende islerimi halletsemYaa dun cok durgundu uykusu vardi .bugun cok hareketliydi siralama emekleme yapti yurume icinde elini birakiyo bikac saniye oyle duruyo .karsilikli oyuncakla oynayamiyo kendi oynuyo genelde
Demek ki Bartu beyi çok huysuzlandırmıyor yoksa anlardınBn hic anlamiyorm dis patlarkn hep sonradn goruyorm
Çıkar canım bizim toplamda 8 dişimiz çıktı,,, alt yanlarda beyazlaşmış ve şişmiş onlarda çıkacak herhaldeOğlumun 2 gündür ateşi var.Üstten 4,Altan 2 dişi çıktı zaten.Başka dişler çıkar mı?Diş ateşi mi acaba diyorum?Başka dişleri çıkan var mı?
Cok sukur kuzu masallah diyeyim huysuzulk yapmiyo ama uykusuzlk yapiyoDemek ki Bartu beyi çok huysuzlandırmıyor yoksa anlardın
Benimki tadına da bakıyor dişlerini kaşıyor kaşıyor ve yere atıyorÖrümcege bindirirken bnmmide ortuleri tutup cekiyodu
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. bende benim yatağa yatırmuştım yüksek bizim yatak ordan düştüğünde çok ağladımEvet dikis atildibaya acildi cenesi dusunce bende artik bindirmiyorm 2. Cocuga da ck bindrmem akillandm artik bi kac ay yeterli 8. Aya kadar mesela. Cok korkunctu ya arkami döndm düsmüs aglamasina baktm dikis atilirkn fln cok korktu ben duramadm yaninda o icerde agladi ben disarda
Benimki de bu aralar hep dışarıda vakit geçirmek istiyor biri dışarı çıksa hemen kapıya emekleyip şirinlik yapıyorMerhabalar
Günde 2 uyku uyuyor kIzım da. Sabah 10.30 veya 11.30da ilki diğerimde 15-16 arasında. Gündüz nasıl olursa olsun gece uykusuna geçişi uzun sürüyor. Genelde çılgınlar gibi oynamak istiyor beşiğine yatırınca.
Ek gıdada öyle çok sevip çok yemek istediği bir şey yok daha. İştahla yemeye başlasa bile birkaç lokmadan sonra sokulup oyun oynamak istiyor.
Aktivite konusunda ben de arayıştayım. Daha önce almış olduğumuz zeka kartları var bazen omların üzerindeki nesneleri söylüyorum ama eskisi gibi dinlemiyor daha çok alıp ağzına götürmek istiyor. Tekerleme ve çocuk şarkılarını çok seviyor, onları söyleyip hareketlerini yapıyoruz. Evin içinde saklambaç ve yakalamaca oynuyoruz.
İş bankası kültür yayınlarının hareketli kitapları var onları çok seviyor. Yeni yeni öğrendi içindeki aktiviteyi uzun süre ilgisini tutuyor.
Yapar yapar annesi sadece biraz zamanı var bizimkilerin de. Odaları gezecek daha emekleyerek arkandan gelecek pıtır pıtır her günleri ayrı bir mucize maşallahCok tesekkur ederim canm bugun mesela daha cok emekledi ve siraladi cok sevindim .
Canlari sagolsunBenimki tadına da bakıyor dişlerini kaşıyor kaşıyor ve yere atıyor
Yataktn bizde dustk ama besikle yatak arasina dusms bisey olmadi gulmstm oyle gorunceÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. bende benim yatağa yatırmuştım yüksek bizim yatak ordan düştüğünde çok ağladım
Ayyy çok güldüm sen sevdiklerinle yaşa emiCanlari sagolsunben aynaya ciksrttigi el izini silmeye kiyamazdm ilk zamanlar simdi soylene soylene siliyom
Amin canim hepimiz insallahAyyy çok güldüm sen sevdiklerinle yaşa emi
Allah korusun hep meleklerimiziYataktn bizde dustk ama besikle yatak arasina dusms bisey olmadi gulmstm oyle goruncesesi geldi kostm diher tarafa baktm yok sonra besigin raya bi baktm ordan bana bakiuo allahtn park besik sert degildi
Benimki de bu aralar hep dışarıda vakit geçirmek istiyor biri dışarı çıksa hemen kapıya emekleyip şirinlik yapıyorkitaplar dikkatini fazla çekmiyor artık
Dışarıyı pek bilmediği için evde oyalanmak zorundaKızlar bugün yerde birşey gördü ağzına aldı(zaten ellerini yerde gezdiriyor eline birşey takılsında ağzına atsın hemen, ya da annesi yeri iyi temizlemiş mi diye kalite kontrol yapıyor heralde) bende kızdım pis alınmaz dedim dilimle cık cık cık cık yaptım. Kendi de aynısını yaptı deminden beri diliyle cık cık cık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?