- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.881
Evet dikis atildiBen artık örümceğe bırakmıyorum canım kendini düşürmeye çalışıyor fotoyu gördüm çenesinde dikiş mi vardı sanki kuzum yaaaaa
Ben gunde 3 uyutuyorm sabah gec uyanirsak 2 de olabiliyo oyun bende bakiyorm ya cok hevesli biseylee yapmaya ama yaock sey yokMerhabalar
Günde 2 uyku uyuyor kIzım da. Sabah 10.30 veya 11.30da ilki diğerimde 15-16 arasında. Gündüz nasıl olursa olsun gece uykusuna geçişi uzun sürüyor. Genelde çılgınlar gibi oynamak istiyor beşiğine yatırınca.
Ek gıdada öyle çok sevip çok yemek istediği bir şey yok daha. İştahla yemeye başlasa bile birkaç lokmadan sonra sokulup oyun oynamak istiyor.
Aktivite konusunda ben de arayıştayım. Daha önce almış olduğumuz zeka kartları var bazen omların üzerindeki nesneleri söylüyorum ama eskisi gibi dinlemiyor daha çok alıp ağzına götürmek istiyor. Tekerleme ve çocuk şarkılarını çok seviyor, onları söyleyip hareketlerini yapıyoruz. Evin içinde saklambaç ve yakalamaca oynuyoruz.
İş bankası kültür yayınlarının hareketli kitapları var onları çok seviyor. Yeni yeni öğrendi içindeki aktiviteyi uzun süre ilgisini tutuyor.
Maalesef dört duvarın içine hapsettik biz de çocuğu. Dışarısı 50 derece oluyor, çıkaramıyorum. Evde de klimalı odada durabiliyor sadece.Ben gunde 3 uyutuyorm sabah gec uyanirsak 2 de olabiliyo oyun bende bakiyorm ya cok hevesli biseylee yapmaya ama yaock sey yok
Bizde sabah en gec 8 de ayaktayizMaalesef dört duvarın içine hapsettik biz de çocuğu. Dışarısı 50 derece oluyor, çıkaramıyorum. Evde de klimalı odada durabiliyor sadece.
Sabahları 9.30 da uyanıyordu yazdığım düzende. Birkaç gündür sabah beşte veya altıda başlıyor güne karıştı işler
Yaaaaa kuzum benim kıyamam çok geçmiş olsun,, örümcek tehlikeli ya benim kızım örümcekteysen eğilip yerden oyuncak alıyordu düşün yani 1.5 aydır katmıyorum artık örümceğe,,,, bizim yine diş çıkıyor heralde altt yanlar şişmiş hepEvet dikis atildibaya acildi cenesi dusunce bende artik bindirmiyorm 2. Cocuga da ck bindrmem akillandm artik bi kac ay yeterli 8. Aya kadar mesela. Cok korkunctu ya arkami döndm düsmüs aglamasina baktm dikis atilirkn fln cok korktu ben duramadm yaninda o icerde agladi ben disarda
Günde 3 defa nasıl uyuyor kızzzz akşam kaçta yatıyorsunuzBen gunde 3 uyutuyorm sabah gec uyanirsak 2 de olabiliyo oyun bende bakiyorm ya cok hevesli biseylee yapmaya ama yaock sey yok
Günde 3 nasılBen gunde 3 uyutuyorm sabah gec uyanirsak 2 de olabiliyo oyun bende bakiyorm ya cok hevesli biseylee yapmaya ama yaock sey yok
Dis zor dimi bizimde 2 tsne birden patladi hic uyku yok bu araYaaaaa kuzum benim kıyamam çok geçmiş olsun,, örümcek tehlikeli ya benim kızım örümcekteysen eğilip yerden oyuncak alıyordu düşün yani 1.5 aydır katmıyorum artık örümceğe,,,, bizim yine diş çıkıyor heralde altt yanlar şişmiş hep
3 saat arayla uyutuyorm ben kuzu aksam da 10 gibi uyuyoGünde 3 defa nasıl uyuyor kızzzz akşam kaçta yatıyorsunuz
Evet yaaa diş çok zorluyor ilk kızımda hiç bilmemiştim gerçi ilk kızımda hiç bişey bilmemişim yavrum kattığım yerde uyurdu bu küçük çok cadıDis zor dimi bizimde 2 tsne birden patladi hic uyku yok bu ara
Anladım canım biz 3 uykuyu çoktan kapattık hatta 2 gündür tek uyku yapıyor zorla3 saat arayla uyutuyorm ben kuzu aksam da 10 gibi uyuyo
Valal uyuyoGünde 3 nasılbiz gune 7 de başlıyoruz 2 uyku yetiyor hatta yeri geliyor tek uyku uyudugu zaman oluyor. Yaşını bi doldursun da ondan sonra tek uykuya düşürcem bende
Oh ne guzelSelâm kızlar hepimiz iyisinizdir umarım. Biz yarın tatile çıkıyoruz mayo havlu oyuncak derken 5 gün için koca bir valiz doldu...antalyaya gidiyoruz 39 derece imiş bu sicakta ne yapicam iyi mi ettik kötü mü bilemedim..çocuklar hasta olmazlar İnşAllah ben 2 dk denize girip çıksam yeter
Bn hic anlamiyorm dis patlarkn hep sonradn goruyormEvet yaaa diş çok zorluyor ilk kızımda hiç bilmemiştim gerçi ilk kızımda hiç bişey bilmemişim yavrum kattığım yerde uyurdu bu küçük çok cadı
Bende bi ara 2 kere uyutuyodm yetmedi huysuzlandi 3 r cikardm tekrar belli ediyo zatn uykusu geldiginde durmuyoAnladım canım biz 3 uykuyu çoktan kapattık hatta 2 gündür tek uyku yapıyor zorla
Evet dikis atildibaya acildi cenesi dusunce bende artik bindirmiyorm 2. Cocuga da ck bindrmem akillandm artik bi kac ay yeterli 8. Aya kadar mesela. Cok korkunctu ya arkami döndm düsmüs aglamasina baktm dikis atilirkn fln cok korktu ben duramadm yaninda o icerde agladi ben disarda
Çok geçmiş olsun
Bizimde ustte 4 altta 2 dis vrardi simdi alttn 2 dis daha cikiuo canim olur yani ard arda geliyo dislerOğlumun 2 gündür ateşi var.Üstten 4,Altan 2 dişi çıktı zaten.Başka dişler çıkar mı?Diş ateşi mi acaba diyorum?Başka dişleri çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?