• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kizlar, eskileri okumadan direkt yaziyorum kusuruma bakmayin, oldukca sinirliyim.

Size anlatmak istiyorum.
Kayinvalideme geldik, torunu icin mevlut okuttu. Allah kabul etsin. Bir suru gelen oldu evi temizle, Millete sofra koy bir yandan da cocuga bak helak oldum. Oglum içindi severek yaptim.

Geleyim asil mevzuya. Misafirlemiz gitti bir suru hediye ve para toplandi ve kayinvalidem "ee ben gittim tabi onlar da gelecek, getirecek" dedi. Ben olmadan paketleri acmayin kim ne getirmis bakicam dedi. Tabi beb safe idrak edemedim plays. Hediyeleri aciyoruz aaa ne guzelmis falan dedim begendiysen al demez mi:rolleyes: Ben şokkk, hemen biraktim elimdekini. Kendi acmaya devam ediyor tabi. Megerse gelen hediyeler torununa degil ona gelmis. Ben begenirsem alacakmisim icinden. Ben de hicbirini ben goturmedim sana geldi onlar dedim. Ve asla bir tanesini almayacagimi,oglumun ihtiyaci olmadigini soyledim. Misafirlerden bazilari para verdi onu da cuzdanina koydum dedim.

Benim annem de mevlut okuttu ama ne gelen hediye ne paraya bakti. Biz de boyle olunca kayinvalidemin yaptigi gorgusuzluk gibi geldi.

Ve 5 yilin birikimi ilk defa icinden ne geldiyse soyledim. Konusmuyoruz birbirimizle. Esim uzuluyor sadece ona kiyamiyorum.
Hediye gelen seyler bebek hediyelikleri degilmi bari onlari verseymis cok sacma torun icin okutuyosa torunu icindir o hediyeler

Bizde iki ailede de olmaz böyle şeyler sasırdım okuyunca. Bu davranışın başka bi sebebi mi var acaba
Görgüsüzlük baska bir sey degil maalesef :(

Hediye gelen seyler bebek hediyelikleri degilmi bari onlari verseymis cok sacma torun icin okutuyosa torunu icindir o hediyeler
Aynen öyle, artik küçülüp giyer herhalde :)

Selam kizlar, eskileri okumadan direkt yaziyorum kusuruma bakmayin, oldukca sinirliyim.

Size anlatmak istiyorum.
Kayinvalideme geldik, torunu icin mevlut okuttu. Allah kabul etsin. Bir suru gelen oldu evi temizle, Millete sofra koy bir yandan da cocuga bak helak oldum. Oglum içindi severek yaptim.

Geleyim asil mevzuya. Misafirlemiz gitti bir suru hediye ve para toplandi ve kayinvalidem "ee ben gittim tabi onlar da gelecek, getirecek" dedi. Ben olmadan paketleri acmayin kim ne getirmis bakicam dedi. Tabi beb safe idrak edemedim plays. Hediyeleri aciyoruz aaa ne guzelmis falan dedim begendiysen al demez mi:rolleyes: Ben şokkk, hemen biraktim elimdekini. Kendi acmaya devam ediyor tabi. Megerse gelen hediyeler torununa degil ona gelmis. Ben begenirsem alacakmisim icinden. Ben de hicbirini ben goturmedim sana geldi onlar dedim. Ve asla bir tanesini almayacagimi,oglumun ihtiyaci olmadigini soyledim. Misafirlerden bazilari para verdi onu da cuzdanina koydum dedim.

Benim annem de mevlut okuttu ama ne gelen hediye ne paraya bakti. Biz de boyle olunca kayinvalidemin yaptigi gorgusuzluk gibi geldi.

Ve 5 yilin birikimi ilk defa icinden ne geldiyse soyledim. Konusmuyoruz birbirimizle. Esim uzuluyor sadece ona kiyamiyorum.
İlginç ama var böyle tipler boşver kendini üremeye değmez canım benim .

İyi geceler nasılsınız?

Biz doktor kontrolüne götürdük kızımı iki aydın hiç kilo almamış ama doktor bunu bir sorun olarak görmedi. Standart ölçülerde bir Bebek dedi boyu ve kilosu için. Baş çevresinin biraz küçük olduğunu söyledi ama bunun için de endişelenmemize gerek yokmuş.
Bu aralar yürümeye çok istekli, tutunarak kendisi gidiyordu zaten bir yerlere artık elimden tutuyor tur atıyor evin içinde. Cesaret edebilirse tutunmayı bırakıp minik adımlar atıyor kendi başına 🥰

Yaa okumayın sohbet edelim sadece bebeklerimizi değil günlük hayatttan da konuşabilşriz🥰🥰🥰🥰
Ay seni mi kıracağım dostum
Bu aralar bdv ye takılıyorum
Dertleri okuyorum :işsiz:
iki oğlanla boğuşuyorum Benim büyük anaokulunda ama şimdi okul
Tatil olunca tabi iki çocuk baya zorlanıyorum
Büyük oğlumda kaşıkta iltihap çıktı
Aksıyor dinlensin dedi doktor parka çıkarmıyorum
Geçrn hafta arabayla şöyle bir Almanya'ya doğru gittik
Avusturya İsviçre Fransa sınırlarından geçtik yol üzerindeki şehirleri gezdik
Almanya'da arkadaş ziyareti yaptık baya iyi geldi
şimdi Ağustos'ta eşimin tatili bitecek
Evde bazı işler var kış hazırlığı
bu arada küçük oğlumda çok çok tatlı oldu büyüğe göre çok çabuk sürünmeden emeklemeye geçti ayağa tutup kalkma oturma sıralama hece çıkarma maşallahı var
Kilo alımızda iyi ilkine göre
Ama biraz fazla mızmız bu ara dişten
İkinciler hakkaten hızlı büyüyormuş
benden böyle
Yazmadım yazmadım şimdi al sana destan
Noktalamaya çok üşeniyorum
inşaallah anlarsınız kızlar
Ha bide spiral mevzusu var onu yazayım bi ara
Kullanan var mı kızlar

İyi geceler nasılsınız?

Biz doktor kontrolüne götürdük kızımı iki aydın hiç kilo almamış ama doktor bunu bir sorun olarak görmedi. Standart ölçülerde bir Bebek dedi boyu ve kilosu için. Baş çevresinin biraz küçük olduğunu söyledi ama bunun için de endişelenmemize gerek yokmuş.
Bu aralar yürümeye çok istekli, tutunarak kendisi gidiyordu zaten bir yerlere artık elimden tutuyor tur atıyor evin içinde. Cesaret edebilirse tutunmayı bırakıp minik adımlar atıyor kendi başına 🥰
Kaç kilo oldunuz canım biz de iki aydır hiç kilo alamadık bizim kilo yüzde 10 a denk geliyor 🤔 9. ayda 7800 du bu ay aldı mı bilmiyorum

Geldim canım net paketim bitti de az önce yüklendi çok sağol beni unutmadığın için❤ sen nasılsın kızcen ne yapıyor☺
Merak ettim canım ne zamandır girmiyorsun diye iyi sevindim bi sıkıntı olmadığına,,,, Kızçemle sabah sabah üzüm yiyoruz çok cadı bir kızım var ya anlatamam tutunup adım atmaya başladı saniye yerinde durmuyor sürekli yanındayım bi de yerde ne bulsa ağzına atıyor ,,, senin tospiğin nasıl 🤪🤪🤪🤪
Ay seni mi kıracağım dostum
Bu aralar bdv ye takılıyorum
Dertleri okuyorum :işsiz:
iki oğlanla boğuşuyorum Benim büyük anaokulunda ama şimdi okul
Tatil olunca tabi iki çocuk baya zorlanıyorum
Büyük oğlumda kaşıkta iltihap çıktı
Aksıyor dinlensin dedi doktor parka çıkarmıyorum
Geçrn hafta arabayla şöyle bir Almanya'ya doğru gittik
Avusturya İsviçre Fransa sınırlarından geçtik yol üzerindeki şehirleri gezdik
Almanya'da arkadaş ziyareti yaptık baya iyi geldi
şimdi Ağustos'ta eşimin tatili bitecek
Evde bazı işler var kış hazırlığı
bu arada küçük oğlumda çok çok tatlı oldu büyüğe göre çok çabuk sürünmeden emeklemeye geçti ayağa tutup kalkma oturma sıralama hece çıkarma maşallahı var
Kilo alımızda iyi ilkine göre
Ama biraz fazla mızmız bu ara dişten
İkinciler hakkaten hızlı büyüyormuş
benden böyle
Yazmadım yazmadım şimdi al sana destan
Noktalamaya çok üşeniyorum
inşaallah anlarsınız kızlar
Ha bide spiral mevzusu var onu yazayım bi ara
Kullanan var mı kızlar
Gel tatlım buraya gel bdv yiokuyup içini niye karartıyorsun 😱😱
Ohhhh ne güzel tatil de yapılmış bizde tatilimizi yaptık ama ayarlayabilirsek birkaç gün daha düşünüyoruz,,,, aslında ilk bebeklerde acemi oluyoruz ikincilerin her anını daha güzel yaşıyoruz bence👍👍👍
Oğlişe geçmiş olsun umarım hemen atlatır🙏🙏🙏🙏
Ben Doğum kontrol hapı kullanıyorum canım

Merak ettim canım ne zamandır girmiyorsun diye iyi sevindim bi sıkıntı olmadığına,,,, Kızçemle sabah sabah üzüm yiyoruz çok cadı bir kızım var ya anlatamam tutunup adım atmaya başladı saniye yerinde durmuyor sürekli yanındayım bi de yerde ne bulsa ağzına atıyor ,,, senin tospiğin nasıl 🤪🤪🤪🤪

Gel tatlım buraya gel bdv yiokuyup içini niye karartıyorsun 😱😱
Ohhhh ne güzel tatil de yapılmış bizde tatilimizi yaptık ama ayarlayabilirsek birkaç gün daha düşünüyoruz,,,, aslında ilk bebeklerde acemi oluyoruz ikincilerin her anını daha güzel yaşıyoruz bence👍👍👍
Oğlişe geçmiş olsun umarım hemen atlatır🙏🙏🙏🙏
Ben Doğum kontrol hapı kullanıyorum canım
Aynı durumdayız benim kızce de öyle 2 haftadır sıralıyor 1 haftadır da tek elini tutup yürütüyorum ilk çok hevesliydi sonra 3 4 adım atıp totisini yere bırakıyor :D gündüz zaten çok hareketli gece de aynı uykusunun için de fıldır fıldır dönüyor üstü hep açık kalıyor :( ilk kızım çok sakindi de ikinci kızım fişek gibi valla :D benim kız da aynı süpürge gibi yerde ne bulsa ağzına atıyor çok sıkıntılı bir durum bu Allah muhafaza zararlı şeyler de yutabilir :/ önce ki gün karınca gördü yer de baktım bitanesini yakaladı atıyordu ağzına hemen yakaladım elini bi de bana kızıyor aldım diye :)

Aynı durumdayız benim kızce de öyle 2 haftadır sıralıyor 1 haftadır da tek elini tutup yürütüyorum ilk çok hevesliydi sonra 3 4 adım atıp totisini yere bırakıyor :KK70: gündüz zaten çok hareketli gece de aynı uykusunun için de fıldır fıldır dönüyor üstü hep açık kalıyor :KK43: ilk kızım çok sakindi de ikinci kızım fişek gibi valla :KK70: benim kız da aynı süpürge gibi yerde ne bulsa ağzına atıyor çok sıkıntılı bir durum bu Allah muhafaza zararlı şeyler de yutabilir :/ önce ki gün karınca gördü yer de baktım bitanesini yakaladı atıyordu ağzına hemen yakaladım elini bi de bana kızıyor aldım diye :)
Hep derler ya birinci çocuk akıllıysa ikinci yaramaz olur diye doğruymuş valla benim kızımda çok çok fenaaaa,,, oo karınca mevzusunu biz sinek olarak yaşadık tam ağzına götürüyordu ki son anda yakaladım,,,,benim kızımda sürekli adım atmak istiyor çok mutlu oluyorrrr🥰🥰
Ama yürüse varya peşinde koşmaktan derbeder olucam herhalde 👍👍👍

Aynı durumdayız benim kızce de öyle 2 haftadır sıralıyor 1 haftadır da tek elini tutup yürütüyorum ilk çok hevesliydi sonra 3 4 adım atıp totisini yere bırakıyor :KK70: gündüz zaten çok hareketli gece de aynı uykusunun için de fıldır fıldır dönüyor üstü hep açık kalıyor :KK43: ilk kızım çok sakindi de ikinci kızım fişek gibi valla :KK70: benim kız da aynı süpürge gibi yerde ne bulsa ağzına atıyor çok sıkıntılı bir durum bu Allah muhafaza zararlı şeyler de yutabilir :/ önce ki gün karınca gördü yer de baktım bitanesini yakaladı atıyordu ağzına hemen yakaladım elini bi de bana kızıyor aldım diye :)
Ay yalnız değilmişiz. Bir tane karınca görüyor yerde yakalamaya vurmaya çalışıyor ona 🤭 o kadar minik bir şeyi oyun oynarken nasıl farkediyorsun sen bakim 🤷🏻‍♀️

Ay yalnız değilmişiz. Bir tane karınca görüyor yerde yakalamaya vurmaya çalışıyor ona 🤭 o kadar minik bir şeyi oyun oynarken nasıl farkediyorsun sen bakim 🤷🏻‍♀️
Ya sorma balkonda görmüş karınca ben de çamaşır asıyordum bir baktım 2 parmağıyla kıstırmış ağzına götürüyordu ki ben yakaladım :D

Back