- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.921
Aynen hemen kapıyorlar hakkatenDışarıyı pek bilmediği için evde oyalanmak zorunda
Hemen kapıyorlar di mi her şeyi
Canım benim kızom da bayağıdır acıkınca mama emzik isteyince meme diyorBenimki artik mama istemeyi ogrendi karni acıkınca ya da yemek yerken ona vermezsem mamamama diye sesleniyorilk basta öylesine söylüyordur dedim ama anlamış ne zaman yemek yerse o zaman soyluyor mamayi bi saat sonra parka cikma saatimiz. Kum banyosu yapiyor her gün eline alip alip atıyor kumları sapsik
Bizde cis yapiyozKızlar bugün yerde birşey gördü ağzına aldı(zaten ellerini yerde gezdiriyor eline birşey takılsında ağzına atsın hemen, ya da annesi yeri iyi temizlemiş mi diye kalite kontrol yapıyor heralde) bende kızdım pis alınmaz dedim dilimle cık cık cık cık yaptım. Kendi de aynısını yaptı deminden beri diliyle cık cık cık yapıyor
Su gorunce oyle bartu da bruuu brruuu diye bagiriyoBenimki artik mama istemeyi ogrendi karni acıkınca ya da yemek yerken ona vermezsem mamamama diye sesleniyorilk basta öylesine söylüyordur dedim ama anlamış ne zaman yemek yerse o zaman soyluyor mamayi bi saat sonra parka cikma saatimiz. Kum banyosu yapiyor her gün eline alip alip atıyor kumları sapsik
Bende ağzına götürür diye tereddüt ettim ama hiç öyle olmadi eline alip alip yere atıyor tekrar hoşuna gidiyor elinden kayıp gitmesiCanım benim kızom da bayağıdır acıkınca mama emzik isteyince meme diyor
Ya parkta nasıl kumla oynuyor benim cadı herşeyi ağzına götürüyor yere indiremiyorum parkta
Her gün gidiyoruz sitenin önünde park var zemini kumlu orada kumla oynamayi seviyor sonra az ileri de bi park daha var orada da kaymayı seviyor paşaSu gorunce oyle bartu da bruuu brruuu diye bagiriyohergn mu cikiyosnz parka canim bixim burda bi tane park var ona da bi kere gittim pislk bi yerdi goturmuyorm artik
Ben ezmeden veriyorum kendi çiğniyor blendir bi tek çorba yaparken kullandım. Taze fasulye falan ufak parcalara bölüp veriyorum öyle yiyor.Kızlar çok canım sıkıldı, benim bebiş aslında çiğnemeyi biliyor baya güzel de cigniyor, ben hep blender yaptım bazen de çatalla ezip verdim, muzu falan isirarak yiyor, bugün taze fasulye yaptım içine kıyma az kabak koydum, minik minik doğradim ,ilk dört beş kasıkta çok güzel çiğnedi ama sonra hep öğürdu çiğnemekten yoruldu sanki, sonra blender yaptim yedi hepsinisiz nasıl veriyorsunuz?
Canım ben bildigin kaşıkla vermeye çalıştım püreyi verdiğim gibi, püre gibi bir kase yani yaklaşık bir çay bardağı kadar yiyor mu miktarı ne acaba, elinle mi veriyorsun? çiğnemeyi biliyor ilk beş altı kasıkta çiğneyerek yedi sonra öğürdu hepBen ezmeden veriyorum kendi çiğniyor blendir bi tek çorba yaparken kullandım. Taze fasulye falan ufak parcalara bölüp veriyorum öyle yiyor.
Bi çay bardağından fazla yiyor. Taneleri falan kaşığa koyuyorum öyle veriyorum ağzına. Köfte vereceksem onu elimle ufak hale getirip sonra kendi eline veriyorum öyle yiyor bu sıra hep kendi yemek istiyorCanım ben bildigin kaşıkla vermeye çalıştım püreyi verdiğim gibi, püre gibi bir kase yani yaklaşık bir çay bardağı kadar yiyor mu miktarı ne acaba, elinle mi veriyorsun? çiğnemeyi biliyor ilk beş altı kasıkta çiğneyerek yedi sonra öğürdu hep
Ay cok iyi yaa bende eve salinck aldm onda oyaliyom yurumeye baslayinca baska parklara gideriz artikBende ağzına götürür diye tereddüt ettim ama hiç öyle olmadi eline alip alip yere atıyor tekrar hoşuna gidiyor elinden kayıp gitmesi
Her gün gidiyoruz sitenin önünde park var zemini kumlu orada kumla oynamayi seviyor sonra az ileri de bi park daha var orada da kaymayı seviyor paşaher gün 2 park birden geziyoruz havalanıyor
Benimki ilk başta salıncağı seviyordu simdi kaydırak tahterevalli meraklısıAy cok iyi yaa bende eve salinck aldm onda oyaliyom yurumeye baslayinca baska parklara gideriz artik
Ahaha ne güzelBizde cis yapiyozbn cis o diyince cisssss diyo cok tatlilar yaaa
Ah yurmeye baslasak belki bizde isteriz onlariBenimki ilk başta salıncağı seviyordu simdi kaydırak tahterevalli meraklısı
Benim kızımda elinde yiyor ve dediğin gibi herseyi leke oluyırdu anway Leke çıkarıcısını aldım ama işe yaramadı sonra çareyi beyaz sabunda buldum leke tazeyken sıcak suyun Altında beyaz sabunla çitiliyorum sonra atıyorum makineye faydasını gördümKızlar ek gida lekeleri için ne yapıyorsunuz ? Çoğu gıdayı oğlum kendi yiyor haliyle batıyor ustu ve bazen çıkmıyor lekeli kalıyor
Canım o lekelere bulaşık deterjanı döküp yıkıyorum sonra makinaya atıyorumKızlar ek gida lekeleri için ne yapıyorsunuz ? Çoğu gıdayı oğlum kendi yiyor haliyle batıyor ustu ve bazen çıkmıyor lekeli kalıyor
Benim kızımda elinde yiyor ve dediğin gibi herseyi leke oluyırdu anway Leke çıkarıcısını aldım ama işe yaramadı sonra çareyi beyaz sabunda buldum leke tazeyken sıcak suyun Altında beyaz sabunla çitiliyorum sonra atıyorum makineye faydasını gördüm
Sagolun kızlar ikisini de bi deneyeyim bakalim bugünCanım o lekelere bulaşık deterjanı döküp yıkıyorum sonra makinaya atıyorum
Silikondan, cepli yakalik aldim ben. Oldukca rahat. Elinden dusen cepte birikiyor. Fazla leke problemimiz olmuyor. Olursa da sabun tozu kullaniyorum cok guzel geciriyor lekeleri.Kızlar ek gida lekeleri için ne yapıyorsunuz ? Çoğu gıdayı oğlum kendi yiyor haliyle batıyor ustu ve bazen çıkmıyor lekeli kalıyor
Bizde iki ailede de olmaz böyle şeyler sasırdım okuyunca. Bu davranışın başka bi sebebi mi var acabaSelam kizlar, eskileri okumadan direkt yaziyorum kusuruma bakmayin, oldukca sinirliyim.
Size anlatmak istiyorum.
Kayinvalideme geldik, torunu icin mevlut okuttu. Allah kabul etsin. Bir suru gelen oldu evi temizle, Millete sofra koy bir yandan da cocuga bak helak oldum. Oglum içindi severek yaptim.
Geleyim asil mevzuya. Misafirlemiz gitti bir suru hediye ve para toplandi ve kayinvalidem "ee ben gittim tabi onlar da gelecek, getirecek" dedi. Ben olmadan paketleri acmayin kim ne getirmis bakicam dedi. Tabi beb safe idrak edemedim plays. Hediyeleri aciyoruz aaa ne guzelmis falan dedim begendiysen al demez miBen şokkk, hemen biraktim elimdekini. Kendi acmaya devam ediyor tabi. Megerse gelen hediyeler torununa degil ona gelmis. Ben begenirsem alacakmisim icinden. Ben de hicbirini ben goturmedim sana geldi onlar dedim. Ve asla bir tanesini almayacagimi,oglumun ihtiyaci olmadigini soyledim. Misafirlerden bazilari para verdi onu da cuzdanina koydum dedim.
Benim annem de mevlut okuttu ama ne gelen hediye ne paraya bakti. Biz de boyle olunca kayinvalidemin yaptigi gorgusuzluk gibi geldi.
Ve 5 yilin birikimi ilk defa icinden ne geldiyse soyledim. Konusmuyoruz birbirimizle. Esim uzuluyor sadece ona kiyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?