• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebeklerimiz buyuyo negibi aktivite yapiyosunuz .oglum yattigi yerden oturamiyo kendi tutunup kalkamiyo surunuyo bikac adim emekliyo sonra birakiyo biras zayif bebegim 8.800 kilosu 75cm boy sak8n duruyo herkes bana nie boyle gibi soruyo kafama takmaya basladim artik😕😔

Merhaba kizlar
Siz bebeklerinize aktivite yaptiriyor musunuz? Ne bileyim kitap okumadir belli basli oyuncaklarla oynamadir falan. Benim ikiz oldugu icin cok vatim olmuyor ama oynayacagim zaman yanlarina uzaniyorum. Kartlar var bazen onlari gosetriyorum. Sekiller sayilar kitaplari var bazen onlari gosteriyorum.
Ben hergün çocuk şarkısı söylüyorum. Kitabı var orda kendi çevirdikçe hayvanların seslerini çıkartıyorum. Zaten oyuncak hariç ev eşyalarına dadandığı için oyuncakların yüzüne pek bakmıyor çoğunlukla, en sevdiği şey sehpa örtüm 😁

Kizlar bebeklerimiz buyuyo negibi aktivite yapiyosunuz .oglum yattigi yerden oturamiyo kendi tutunup kalkamiyo surunuyo bikac adim emekliyo sonra birakiyo biras zayif bebegim 8.800 kilosu 75cm boy sak8n duruyo herkes bana nie boyle gibi soruyo kafama takmaya basladim artik😕😔
Benimkide kalkamıyordu şu iki haftadır yattığı yerden kalkabiliyor. Yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor 15 Eylül doğumlu. Sen kimseye aldırma. Benimki de 8600 müydü neydi zayıfladı dişlerden. Her çocuk farklıdır canım sen kendi çocuğun neler yapıyor onların keyfini çıkar mutlu ol. Yoksa etraftakiler söylicek birşey her zaman bulurlar. Sen takma bebişin le güzel vakitler geçir sohbet et şarkılar söyle bu günler bir daha gelmeyecek anı yaşa 💕 sen endişe etme. Biraz içini rahatlatmak istedim baya uzun oldu kusura bakma☺️

Canım seninkinin maşallahı var zate nasıl alıştırdın :halay:
Ben ekstra bir şey yapmadım canım kendi kendine ogrendi bizi taklit ede ede şanslıyım sanırım ek gıdada zorlamadi beni
Kızlar ya benim kızım 2 gündür bi türlü uykuya dalamıyor sabah uyandıktan sonra 10.30 da yatıyor 12.30 da kalkıyor sonra günümüz uyumuyor akşam 8.30 da zorla uyutuyorum niye böyle anlamadım sizde uykular nasıl???

Bu arada bugün ellerini bırakıp 4. 5 adım attı ama çığlık çığlığa çok mutlu oldu 👍🏼👍🏼👍🏼

Sürekli bi yürüme isteği hiç yerinde durmuyor🥰🥰🥰
Oğlum 2 uyku yapiyor sabah 7 uyanış 10-10.30 gibi ilk uyku bi bucuk saat. Öğleden sonra 3-3.30 gibi yatıyor yine bi bucuk saat akşam da 9 gibi yatis oluyor. Yürüme başladıysa ondan da uyumak istemeyebilir

Merhaba kizlar
Siz bebeklerinize aktivite yaptiriyor musunuz? Ne bileyim kitap okumadir belli basli oyuncaklarla oynamadir falan. Benim ikiz oldugu icin cok vatim olmuyor ama oynayacagim zaman yanlarina uzaniyorum. Kartlar var bazen onlari gosetriyorum. Sekiller sayilar kitaplari var bazen onlari gosteriyorum.
Beraber oyuncaklarıyla oynuyoruz hayvanları anlatan kitabi var onları gosterip seslerini taklit ediyorum çocuk şarkıları söylüyorum her akşam parka götürmeye çalışıyorum orada kendine arkadaş buluyor kumla çimenlerle oynuyor

Kati olarak neler veriyosun canım
Gec gordum kusura bakma meyveleri veriyorum havuc salatalik karpuzu kabuklu veriyorum közlenmis biberi saoiyla veriyorm onu baya seviyo dunde patlicani denedim onu da sevdi bnm aklima gelenler bunlar canim ama herseyi veriyorum yani

Kızlar ya benim kızım 2 gündür bi türlü uykuya dalamıyor sabah uyandıktan sonra 10.30 da yatıyor 12.30 da kalkıyor sonra günümüz uyumuyor akşam 8.30 da zorla uyutuyorum niye böyle anlamadım sizde uykular nasıl???

Bu arada bugün ellerini bırakıp 4. 5 adım attı ama çığlık çığlığa çok mutlu oldu 👍🏼👍🏼👍🏼

Sürekli bi yürüme isteği hiç yerinde durmuyor🥰🥰🥰
Oy masallahhh kuzucugaaa yurumeye mi basladi 😍 bixim daha emeklemuyo bile 😂😂

Ben hergün çocuk şarkısı söylüyorum. Kitabı var orda kendi çevirdikçe hayvanların seslerini çıkartıyorum. Zaten oyuncak hariç ev eşyalarına dadandığı için oyuncakların yüzüne pek bakmıyor çoğunlukla, en sevdiği şey sehpa örtüm 😁
Örümcege bindirirken bnmmide ortuleri tutup cekiyodu :D

meraba kizlar.ek gida konusunda miktar kisitlamasi yapiyor musunuz.oglum bi yetiskin kadar corba yemek vs yemek istiyor.ama bebek oldugu icin daha az vermeye calisiyorum.2 ekim dogumlu 9 kilo civari.anne sutu arti ek gida aliyor.2 disi cikti.sizce istedigi kadar yedirmeli miyim.yoksa gunde 3 cay bardagi diye doktorlarin bahsettigi ölcude mi kalmaliyim? bi de sedulu sedulu nun bebegi cok yiyor diye aklimda kalmis.size de sormus olayim.

Oy masallahhh kuzucugaaa yurumeye mi basladi 😍 bixim daha emeklemuyo bile 😂😂
Yavaş yavaş adım atıyor canım çok mutlu oluyor,,, benim kızımda aslında emeklemiyor sürünüyor genelde emekleme pozisyonuna gelşyor birkaç emeklemeden sonra bırakıyor sürekli yürümek istiyor 3 gündür hiç durmuyorum 😔😔😔

Ben ekstra bir şey yapmadım canım kendi kendine ogrendi bizi taklit ede ede şanslıyım sanırım ek gıdada zorlamadi beni

Oğlum 2 uyku yapiyor sabah 7 uyanış 10-10.30 gibi ilk uyku bi bucuk saat. Öğleden sonra 3-3.30 gibi yatıyor yine bi bucuk saat akşam da 9 gibi yatis oluyor. Yürüme başladıysa ondan da uyumak istemeyebilir
BEnimde aklıma öyle geliyor canım sürekli yürüme isteği,,, bi de tatile gittiğimizden beri bebek arabasında uyuyordu 3 gündür desteksiz uyutmaya çalışıyorum yatağında ona da direniyor👍👍👍

meraba kizlar.ek gida konusunda miktar kisitlamasi yapiyor musunuz.oglum bi yetiskin kadar corba yemek vs yemek istiyor.ama bebek oldugu icin daha az vermeye calisiyorum.2 ekim dogumlu 9 kilo civari.anne sutu arti ek gida aliyor.2 disi cikti.sizce istedigi kadar yedirmeli miyim.yoksa gunde 3 cay bardagi diye doktorlarin bahsettigi ölcude mi kalmaliyim? bi de sedulu sedulu nun bebegi cok yiyor diye aklimda kalmis.size de sormus olayim.
Maşallah kuzucuğa afiyet olsun🥰🥰🥰
Ben çok bi kısıtlama yapmıyorum ama sabah kahvaltısında kaşar peyniri ne kadar verirsem vereyim çok yiyor bi tek onu kararında veriyorum,,,, diğer şeyleri zaten olması gereken ölçüde yiyor aşırı yemiyor,,, bence sağlıklı olduğu sürece ne kadar isterse yesin emiyor da sonuçta👍🏼👍🏼

Yavaş yavaş adım atıyor canım çok mutlu oluyor,,, benim kızımda aslında emeklemiyor sürünüyor genelde emekleme pozisyonuna gelşyor birkaç emeklemeden sonra bırakıyor sürekli yürümek istiyor 3 gündür hiç durmuyorum 😔😔😔
Bizde sürunüyoz hep ayaga kaldirinca seviniyo bnmkide ama yurume fln yok daha yavas yavas kendi kendilerine hakletckler yaa bi bakmisiz pesimizde dolasiyolar 😍

Bizde sürunüyoz hep ayaga kaldirinca seviniyo bnmkide ama yurume fln yok daha yavas yavas kendi kendilerine hakletckler yaa bi bakmisiz pesimizde dolasiyolar 😍
Aynen canım inan benim kızım o kadar yaramaz ki büyük kızımla zor zaptediyoruz tek olsaydım napardım bilmiyorum eşim bile diyor bu cadıyı saniye tek bırakma🤪🤪🤪🤪

Ben şu ölçüde yesin yapmıyorum karni doyunca yemiyor zaten istediği kadar yiyip bırakıyor böyle olunca emmesi de azalmıyor tabi 3 saatte bir beni emmeye devam ediyor ama çok fazla hareketli benimki yediğini rahat yakıyor yani

BEnimde aklıma öyle geliyor canım sürekli yürüme isteği,,, bi de tatile gittiğimizden beri bebek arabasında uyuyordu 3 gündür desteksiz uyutmaya çalışıyorum yatağında ona da direniyor👍👍👍
Tabi o da etkiler durumu. Ben de zorunlu bi durum olmadıkça rutinini bozmamaya çalışıyorum

Back