2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizim klima aslında koridorda tam olarak vurmuyor ama emeklerini için önünden geçiyor yerlerde zaten ne kadar dikkat Ersen’de klima hastalığından korkuyorum ben sordum tavsiye etmedi ama yavrum uyuyamıyor çok terliyor yaz geldi hareketlendi ama bı seferde sıcaklar skıntı veriyor

ferhunde001 ferhundecim niye kızdın ballı böreğim? Kızgın ifade bırakmışsın mesajıma. Üzülürüm bak el açması baklavam

Haha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha

Sen kimsin önce onu bir açık et fake hesap alıp bana burada yazan beni takıntı haline getirmiş yeni üyelik ve daha ilk mesajında bana yazan zavallı !! koskoca forumda tutup beni mi gözlemledinm hahaha gizli hayranlarım da varmış bak ne güzel..

Haksız eleştiri gizli hayranlıktır zaten. O kadar boş konuşuyorsunuz ki; ben hiçbir zaman burada çocuğuma şöyle böyle bakıyorum diye ahkam kesmedim vee benim çocuğumun başını okşayıp okşamadığımı siz nereden biliyorsunuz hanımefendi haddinizi aşmayın gelip burada ortalık karıştırmaya çalışmayın alaycı alaycı. Kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim hele ki size karşı sadece gülüyorumm zamanında ne yaranız olduysa artık benimle hala kapanmamışş güzeeel

Toplum hayrına mı? Pardon da bu insan benim evime girmeden, benim çocuğuma nasıl ne şekilde baktığım hakkında gram fikri olmadan nasıl hadsizce yorum yapabiliyor? siz bu kanılara nereden vardınız yaa. Bu insan yeni üyelik alıyor, ilk mesajı da bana yazıyor belli ki benimle öncesinden sorunu olan burada da yazıp beni sinirlendirmeye çalışan biri. Oğlan diye hitap etmemde ne var? buradan mı çıkardınız oğluma sevgi besleyip beslemediğimi.

Hiçkimsenin haddine değil benim nasıl anne oldumu sorgulamak!! yattığı yerden beslendiğini, anne kokusu bilmediğini nereden çıkarıyorsunuz! haa birşey diyeyim ki şurada bana saldıran birkaç kişi hepiniz tanışıyorsunuz beni de önceden biliyorsunuz bu topikte hiç yazmayıp sonra gelip bana bir linç girişimi yapmanız zaten benimle kapanmayam yaranız olduğunu gösteriyor hadi ikileyin sağdan sağdan

takıntı degil bence haklı kaç aydır oglan dışinda bir kelimeyle hitap etmedi bebegine daha kötüsü bebeginin ismini bille yazmıyo oglan oglan oglan

pro üye olunca hanım aga oluyorsun demekki gak gardaş gidelim burdan pro olmayanı almıyorlar buraya herhal

Oooo bana toplanan örgütten biri daha hoşgeldinizz nasılsın yaaa bayadır görüşemiyorduk hani kim olduğunu fake hesap alıp yüreklice kendin yazmadığın için bilmiyorum ama sanırım seninde eskilerden yaran var vay be ne çok beni çekemeyenler varmışşşş.. unutulmadığıma sevindimm.. eeee kaç aydır benim oğluma nasıl hitap ettiğimi bildiğine göree baya takiptesin benii kolay gelsin.. Hitap ile oğluma sevgimi bağdaştıran fikir sahibi olabilen insan burada ben neler yaşadığımıı anlatırdım ama gerek yok sizin gibilere..

Kıracak birşey görmediniz mi çok enteresan.. İlk mesajda direkt bana otel odasında çocuğu uyayacak keyfi bozulaca diye korkan mükemmel anne seni dedi yaaa neresi kıracak değil? Bunlar yeni üye ve direkt bana yazıyorlar ilk mesajlarını özellikle ilk yazan kişi bunun nesi normal. Lütfen bana klavye başında benim anneliğimi sorgulayan insanları savunmayın zira bu kimsenin haddi değil gelmişler burada dalga geçiyorlar çok boş zamanları var demek ki

Burada yanlış yapılan denilen şeyler varsa herkes cevap yazabilir çünkü bir annenin bilip etmeden anneliği sorgulanıyor. Siz şu an o kişiyi savunuyorsunuz ya siz neden savunuyorsunuz? Ayrıca biliyor musunuz hepiniz aynı gemidesiniz aslında yani o grup. O kadar burada yazmayıp aylardır girmeyip neden burada bu kişiler polemik yarattığı gün bir anda bu topikte bitiverdiniz hani benim alnımda aptal mı yazıyor acaba..

Kazen abicim lütfen dünden beri yeni üyelik almış ve ilk mesajını bana yazan ve onun arkasından da gelip bu topiğe hiç bir kere girmemiş ama beni takip etmiş anneliğim üzerine laf söyleyen alay eden insanları araştırır mısınız bakalım kimlermiş önceki üyeliklerinde!!

ortalık karışacak ama teqteq isimli üyenin yeni almış olduğu üyeliktir bu hesap. Son 1 senedir sitede yokmuş, şaka yapıyor olabilir ....(neler yazdığına bakmadım)

ferhunde001 ferhundecim niye kızdın ballı böreğim? Kızgın ifade bırakmışsın mesajıma. Üzülürüm bak el açması baklavam

aaa bak atılmışsın gördün müü tühh yok öyle burada 2. üyelik alıp ahkam kesmek falan ama kim olduğunu da öğrenirim elbet kimbilir hangi benle yarası olan insandın yok aylardır takip ediyormuş falan.. Böylee ikilersin 2.üyeliktenn ya da bilmem kaçıncı üyeliktenn hadi endamını görelimmm

Ya arkadaşlar neler oluyor,,,,, lütfen kendi hesaplaşmalarınızı buraya yansıtmayın hepimiz burda iyi güzel şeyler paylaşıyoruz,,,, başka taraftan watsap ya da instagram da ne yaşadıysanız orada halledin sorunuzu,,,,

Lütfen birbirinizi kırıcı sözlerinde de bulunmayınız hepimiz belirli bir yaşa gelmiş insanlarız anneyiz,,,,

ortalık karışacak ama teqteq isimli üyenin yeni almış olduğu üyeliktir bu hesap.

Öyle mi çok teşekkür ederim açıkçası ilk başta çok daha önceden sorun yaşadığım insanlar sanıyordum ancak Reces aylardır bu topikte yazmayıp tam da bu insanların bana yazması esnasında buraya yazıp onları savununca o gruptan olduğunu anladım zaten çok yazık ne güzel değil mi klavye başından annelik sorgulamak! hem de 6-7 aydır ben o grupta değilim çıktım yani bir fikrileri de yok benim anneliğim hakkında hiçbiriyle konuşmuyorum ne denir ki!

Şifresini unutup bununla girmiş olabilir diyeceğim ama dün 11'de eski hesabı ile giriş yapmış. şaka yapıyor olabilir size ve yine dediğim gibi yazdıklarına bakmadım. Ağır ise yazdıkları zaten gereken yapıldı.

Canım ben 6 7 aydır o grupta değilim ayrıldım yani kimseyle de çok tartışmadım. Bu bana fake hesaptan yazan ismi açıklanan arkadaşla orada bir ara tartışmamız olmuştu orada da benim her yazdığımı alıntılayıp bana karşı sözler söylüyordu hep sen rahatsın sen oğluna mama veriyorsun annen yanında vs. gibi sözler.. Sonra da zaten ayrıldığım için benim ne anneliğim ne çocuğuma nasıl baktığım konusunda hiçbir fikirleri yok gördün dünden beri onunla başlayıp kaç kişi gelip sedulu falan nasıl alaycı konuştuklarını nasıl cevap hakkımı kullanmayayım ama öğrendim kim olduklarını bu da yeter.

Şaka olmayacak kadar kırıcı sözlerdi Kazen kaldı ki sadece o da değil geçmiş sayfalara bakarsanız onun yazmasıyla birlikte birkaç kişi daha gelip ona destek veriyorlar ve o kişilerde bu topikte daha önce yazan insanlar değil onları da araştırırsanız sevinirim çünkü çok büyük hadsizlik bana göre böyle bir saldırı ki ben aylardır o grupta değilken ve birisi için bile birşey yazmamışken

Hepimiz belirli bir yaşa gelmiş insanlarız neden görmediğimiz tanımadığımız insanlarla sorun yaşarız ki anlamam,,,
Tabi ki de kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz
Mama veren anne olmuyor mu çok saçma

Bende kızımda çok çabaladım emsin diye ama 8 aya kadar emdi olmayınca olmuyor,,,,

Bu arada ins. Hesabındaki gruptan mı bahsediyorsun ????

Ben katılmamıştım oraya,,,,

Sen yine de boşver hiç canını sıkma herkes kendine yakışanı yapar

Pardon ama gruba ne zaman yazacağımı sana mı soracağım?? Sen kendini buranın sahibi mi sanıyorsun??? Mesajları iyi okursan ( ki bu kadar öfke ile mümkün mü bilmiyorum ama
)ben bırakın mesajları taraflar kendi cevaplasın dedim.
Yetişkin bireyler meseleleri kendi aralarında çözer başkalarından medet ummaz !!!!

Yaaa haklı çıktım canımm bırak artık istersen sana mı soracağım falan ayaklarını, tagte hanım afişe oldu !! bu da senin burada o gruptan insanlar gelip beni topa tutunca onları savunmak için geldiğinin kanıtı !! kaşımıza gözümüze değil yanii.

Sanki tesadüfmüş gibi gelip yazdın ben aptal mıyım sen buraya aylardır gelmeyip şimdi yazdığın an anladım o gruptan olduğunu zaten. Gelip yok siz ne savunuyorsunuz yok kendisi yazsın neden çünkü o kişilerin olduğunu biliyordun tegte ve diğerleri her kimse onların yazdığını sen biliyordun ki damladınn !!

Sonradan yazdıklarından bende instagram grubundan diye düşündüm ki biz burda hiç kimseyi orada toplaştılar diye kırıcı konuşmadık. Biz burda iletişimi devam ettirdik kalanlarla. Yazdıklarını beğenmedim diye de avukatın oldum sonuçta ben seni de burda yazdığın kadar tanıyorum ama kimsenin annelik sorgulamasını dogru bulmuyorum. Bu yüzden anlatmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…