- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.601
Bizim klima aslında koridorda tam olarak vurmuyor ama emeklerini için önünden geçiyor yerlerde zaten ne kadar dikkat Ersen’de klima hastalığından korkuyorum ben sordum tavsiye etmedi ama yavrum uyuyamıyor çok terliyor yaz geldi hareketlendi ama bı seferde sıcaklar skıntı veriyorBen 24 derecede tutuyorum ama sürekli açamadım korktum bende ara ara açıp kapattım. Sicakta evet uyumuyor klimanin tam tersi yere yatirdim oraya vurmuyor diye uyurken de 26 derece yaptim bana biraz sicak oluyor ama en azindan uykusunda terlemiyor.
Bi de ilk gün benim minnakta hapsirdi sonra geçti sanirim klima ortamın tozunu falan ucurdugu icin. Haftaya doktora gidicem klima konusunu ona da bi danisicam
İyiyim canım bende ev çoluk çocuk zaman geçiyor işe başladın mı???2 çocuk,iş,ev derken çok fazla vaktim yok
Bebiş iyi şükür büyüyor. Sen nasılsın? Şeniz kuzular nasıl
Evet başladım 12 Aralık’ta. Yarım gün çalışıyorumİyiyim canım bende ev çoluk çocuk zaman geçiyor işe başladın mı???
Bayağı erken başlamışsın canım zor olmuştur ama yarım gün çalışman iyiEvet başladım 12 Aralık’ta. Yarım gün çalışıyorum
Haha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha
Takıntı mı bence takıntı değil kadın toplum hayrına bişiler yapmaya çalışıyor, sevgisiz cocuklar büyümesin, yattığı yerden beslenmesin, otel odalarında uyuduğu saat sayılmasın, oğlan/kız diye hitap edilmesin, anne kokusunu kucağını tatsın, anne annesini ana bilmesin diye yazıyor selammmsss selam sanaaa
takıntı degil bence haklı kaç aydır oglan dışinda bir kelimeyle hitap etmedi bebegine daha kötüsü bebeginin ismini bille yazmıyo oglan oglan oglan
pro üye olunca hanım aga oluyorsun demekki gak gardaş gidelim burdan pro olmayanı almıyorlar buraya herhal
Düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Ayrıca arkadaşın ilk mesajını dikkatli okursanız kıracak bişey söylediğini de görmedim. Ayrıca 3-4 aydın değil Eylül ayından beri bikaç kişi yazıyorsunuz sebebi ise birçok arkadaşın İnstagram adresini vermesi sebebiyle hesaplarının dondurulması. Bazı arkadaşlar giden arkadaşların arkasından saçma sapan yorumlar yapınca benim de buraya yazmak içimden gelmedi
Bakıcımız iyi olunca gözüm arkada kalmıyor. Aynen yarım gün çalışmak iyi olduBayağı erken başlamışsın canım zor olmuştur ama yarım gün çalışman iyi
Ben size katılmıyorum burada isteyen istediğini yazar. Bu arkadaşın gözlemleri o yönde demek ki. Sonuçta herkes kendi düşüncesini yazıyor ama siz neden bu kadar savunma ihtiyacı hissettiniz? Bence konuya muhattabın cevap vermesi daha uygun. Biz taraf değil 3. Kişiyiz.
Kazen abicim lütfen dünden beri yeni üyelik almış ve ilk mesajını bana yazan ve onun arkasından da gelip bu topiğe hiç bir kere girmemiş ama beni takip etmiş anneliğim üzerine laf söyleyen alay eden insanları araştırır mısınız bakalım kimlermiş önceki üyeliklerinde!!
ferhunde001 ferhundecim niye kızdın ballı böreğim? Kızgın ifade bırakmışsın mesajıma. Üzülürüm bak el açması baklavam
ortalık karışacak amateqteq isimli üyenin yeni almış olduğu üyeliktir bu hesap.
Öyle mi çok teşekkür ederim açıkçası ilk başta çok daha önceden sorun yaşadığım insanlar sanıyordum ancak Reces aylardır bu topikte yazmayıp tam da bu insanların bana yazması esnasında buraya yazıp onları savununca o gruptan olduğunu anladım zaten çok yazık ne güzel değil mi klavye başından annelik sorgulamak! hem de 6-7 aydır ben o grupta değilim çıktım yani bir fikrileri de yok benim anneliğim hakkında hiçbiriyle konuşmuyorum ne denir ki!
Ya arkadaşlar neler oluyor,,,,, lütfen kendi hesaplaşmalarınızı buraya yansıtmayın hepimiz burda iyi güzel şeyler paylaşıyoruz,,,, başka taraftan watsap ya da instagram da ne yaşadıysanız orada halledin sorunuzu,,,,
Lütfen birbirinizi kırıcı sözlerinde de bulunmayınız hepimiz belirli bir yaşa gelmiş insanlarız anneyiz,,,,
Şifresini unutup bununla girmiş olabilir diyeceğim ama dün 11'de eski hesabı ile giriş yapmış. şaka yapıyor olabilir size ve yine dediğim gibi yazdıklarına bakmadım. Ağır ise yazdıkları zaten gereken yapıldı.
Hepimiz belirli bir yaşa gelmiş insanlarız neden görmediğimiz tanımadığımız insanlarla sorun yaşarız ki anlamam,,,Canım ben 6 7 aydır o grupta değilim ayrıldım yani kimseyle de çok tartışmadım. Bu bana fake hesaptan yazan ismi açıklanan arkadaşla orada bir ara tartışmamız olmuştu orada da benim her yazdığımı alıntılayıp bana karşı sözler söylüyordu hep sen rahatsın sen oğluna mama veriyorsun annen yanında vs. gibi sözler.. Sonra da zaten ayrıldığım için benim ne anneliğim ne çocuğuma nasıl baktığım konusunda hiçbir fikirleri yok gördün dünden beri onunla başlayıp kaç kişi gelip sedulu falan nasıl alaycı konuştuklarını nasıl cevap hakkımı kullanmayayım ama öğrendim kim olduklarını bu da yeter.
Pardon ama gruba ne zaman yazacağımı sana mı soracağım?? Sen kendini buranın sahibi mi sanıyorsun??? Mesajları iyi okursan ( ki bu kadar öfke ile mümkün mü bilmiyorum amaBurada yanlış yapılan denilen şeyler varsa herkes cevap yazabilir çünkü bir annenin bilip etmeden anneliği sorgulanıyor. Siz şu an o kişiyi savunuyorsunuz ya siz neden savunuyorsunuz? Ayrıca biliyor musunuz hepiniz aynı gemidesiniz aslında yani o grup. O kadar burada yazmayıp aylardır girmeyip neden burada bu kişiler polemik yarattığı gün bir anda bu topikte bitiverdiniz hani benim alnımda aptal mı yazıyor acaba..
Pardon ama gruba ne zaman yazacağımı sana mı soracağım?? Sen kendini buranın sahibi mi sanıyorsun??? Mesajları iyi okursan ( ki bu kadar öfke ile mümkün mü bilmiyorum ama
)ben bırakın mesajları taraflar kendi cevaplasın dedim.
Yetişkin bireyler meseleleri kendi aralarında çözer başkalarından medet ummaz !!!!
Sonradan yazdıklarından bende instagram grubundan diye düşündüm ki biz burda hiç kimseyi orada toplaştılar diye kırıcı konuşmadık. Biz burda iletişimi devam ettirdik kalanlarla. Yazdıklarını beğenmedim diye de avukatın oldumCanım ben 6 7 aydır o grupta değilim ayrıldım yani kimseyle de çok tartışmadım. Bu bana fake hesaptan yazan ismi açıklanan arkadaşla orada bir ara tartışmamız olmuştu orada da benim her yazdığımı alıntılayıp bana karşı sözler söylüyordu hep sen rahatsın sen oğluna mama veriyorsun annen yanında vs. gibi sözler.. Sonra da zaten ayrıldığım için benim ne anneliğim ne çocuğuma nasıl baktığım konusunda hiçbir fikirleri yok gördün dünden beri onunla başlayıp kaç kişi gelip sedulu falan nasıl alaycı konuştuklarını nasıl cevap hakkımı kullanmayayım ama öğrendim kim olduklarını bu da yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?