• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım balığı fileto yaptırıyorum yağsız tavada hemen pişiyor zaten,,, benim kızım kıyma olarak çok sevmiyor köfte yapıyorum ama kuşbaşı daha çok seviyor yemeklerin içindeki eti veriyorum,,ayrıca bakışa azıcık karabiber katıyorum bebeklerin zeka gelişimini olumlu etkiliyormuş,,,, ceviz fındık badem ise hergün 1 er tane küçük küçük ağzına veriyorum o şekilde yiyor,,,,,
Benim kızım da dışarıyı çok seviyor parkta saatlerce sallansa sesi çıkmıyor ama ev gezmesinden hoşlanmıyor

Somon mu alıyorsun canım balık mevsimi değil ya genelde somon veriyorlar. Eti kuşbaşı nasıl yiyor dişi daha fazla o yüzden mi daha güzel yiyor ben korkuyorum vermeye didip versem olur mu acaba. Fındık badem denemedim.

Şükür ek gıda konusunda rahattım çabuk alıştı hemen hemen herşeyi yiyor çorbaları seviyor. Şimdi de mama almıyor ama uyanıkken asla o da zorluyor bazen dışarda oluyorsun ya da sabah acıkıyor hani kahvaltı saatine kadar veriyordum kaşığa alıştı biberon yok gece uyurken ki onu da azalttı sanırım artık uyku ağır basıyor dr zaten artık yavaş yavaş gece beslemeyi bırakabilirsin dedi de ben ona uyumlu gidiyorum düzeni bebekler kendi belirliyor valla zorlamamak lazım

aminebusra aminebusra canım nasılsın meleklerin nasıl🥰🥰🥰
Sağol canım bende şaşkınlıkla mesajlara bakıyordum diyecek çokta bişey kalmamış kazen bu durumu çözer umarım
Benimkilerden biri pazar gününden beri ateşi vardı çarşamba günü biraz iyi olmaya başladı ama halen çok huysuz sürekli ağlıyor gece doğru düzgün uyumuyor pilim bitmek üzere çok zorlanıyorum doktora götürdük hafif bir boğaz kızarması dışında bişey yok dedi dişleri geliyor sanırım köpek diside dahil öndeki dış eti baya kabarmış

İştahı kesildi yemiyor zorlayincada kusuyor
Ayin 25 inde 9 aylık olduk
Biri 6500 68 cm
Diğeri 7500 70 cm
Çıktı

Sağol canım bende şaşkınlıkla mesajlara bakıyordum diyecek çokta bişey kalmamış kazen bu durumu çözer umarım
Benimkilerden biri pazar gününden beri ateşi vardı çarşamba günü biraz iyi olmaya başladı ama halen çok huysuz sürekli ağlıyor gece doğru düzgün uyumuyor pilim bitmek üzere çok zorlanıyorum doktora götürdük hafif bir boğaz kızarması dışında bişey yok dedi dişleri geliyor sanırım köpek diside dahil öndeki dış eti baya kabarmış

Diş ateş yapıyor boğazında birşey yoksa bizim altlar yapmadı ama üstler biraz daha zorlayabilir ateşi hep ölç özellikle gece dedi bana. Eklem yerlerine soğuk kompres yap dedi şu ana kadar olmadı ama gece uyanıyor bir anda gözleri açıyor salllıyoruz sıcaktan da oluyor bir battaniyesi var onsuz uyumuyor pamuklu nohut battaniyelerden uyuyunca alıyorum üzerinden başlıyor dönmeye illa o olacak

İştahı kesildi yemiyor zorlayincada kusuyor
Ayin 25 inde 9 aylık olduk
Biri 6500 68 cm
Diğeri 7500 70 cm
Çıktı

Benimki de öyle ya meyveli muhallebi yapıyorum yaz meyvelerinden katıyorum ki en sevdiği birkaç kaşık alıyor bırakıyor. Kahvaltı iyi öğlen çorba olursa iyi içiyor ama normal yemeklerle bu ara arası yok bende en sevdiklerini yapıyorum yesin diye öğlen 12 de çorba içip bir küçük kase yoğurt yedi 4 de meyveyi yemedi, 6 da tavuklu bulgur pilavını çok çok az yedi 8 de uyudu tüm gün bu. Gece uyuyunca mama verdik

Diş ateş yapıyor boğazında birşey yoksa bizim altlar yapmadı ama üstler biraz daha zorlayabilir ateşi hep ölç özellikle gece dedi bana. Eklem yerlerine soğuk kompres yap dedi şu ana kadar olmadı ama gece uyanıyor bir anda gözleri açıyor salllıyoruz sıcaktan da oluyor bir battaniyesi var onsuz uyumuyor pamuklu nohut battaniyelerden uyuyunca alıyorum üzerinden başlıyor dönmeye illa o olacak
Umarim distir canım başka bişey olmasında gerçi çok şükür baskada bi sorun yok gibi
İki gündür çok şükür ki ateş yok ama huysuzluk iştahsızlık var zaten çok kilolu değil iyice eridi kızım ya

Umarim distir canım başka bişey olmasında gerçi çok şükür baskada bi sorun yok gibi
İki gündür çok şükür ki ateş yok ama huysuzluk iştahsızlık var zaten çok kilolu değil iyice eridi kızım ya

Toparlar inşallah kapatır arayı annesi. Sağlığı iyi olsun da. Bende dertliyim inan totoyu kaldırmıyor emeklemeyi sevemedi ayakta duruyor sehpaya yaslanıp zıplıyor falan. Huysuzluk bizde tavan zaten ne oyuncak istiyor ne oyun. Kucak istiyor dışarısını istiyor havalar sıcak yavrum zorlanıyor işte birşey yapamayınca oturup ağlıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum çünkü

Yaaaaaa kuzum benim diştir üst yan dişler bizde çok huzursuzluk yaptı sürekli ağlıyordu geceleri uyumuyordu ,,, Boğaz’ı da ağrlıyorsa ondan kızarmıştır,,,, sevdikleri şeyleri verebilirsin hava sıcak olunca canları yemek de istemiyor olabilir,,, kızım üst yan dişleri çıkarırken bir hafta sadece yoğurt yiyordu

Benimki de öyle ya meyveli muhallebi yapıyorum yaz meyvelerinden katıyorum ki en sevdiği birkaç kaşık alıyor bırakıyor. Kahvaltı iyi öğlen çorba olursa iyi içiyor ama normal yemeklerle bu ara arası yok bende en sevdiklerini yapıyorum yesin diye öğlen 12 de çorba içip bir küçük kase yoğurt yedi 4 de meyveyi yemedi, 6 da tavuklu bulgur pilavını çok çok az yedi 8 de uyudu tüm gün bu. Gece uyuyunca mama verdik
Herşey onlar için allaha
Toparlar inşallah kapatır arayı annesi. Sağlığı iyi olsun da. Bende dertliyim inan totoyu kaldırmıyor emeklemeyi sevemedi ayakta duruyor sehpaya yaslanıp zıplıyor falan. Huysuzluk bizde tavan zaten ne oyuncak istiyor ne oyun. Kucak istiyor dışarısını istiyor havalar sıcak yavrum zorlanıyor işte birşey yapamayınca oturup ağlıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum çünkü
[/QUOTE
Aynen dediğin gibi bende öyleyim ama benimkiler emekliyor girmedikleri delik kalmadı ben odadan ciktigim yada yer değiştirdiğim an ikisi birden ağlıyor peşimden ağlaya ağlaya geliyorlar
Şuan uzandım yere ikisi sırtımda debeleniyor bide ağlıyorlar o ağlamak ne olur onu anlamadim:kızgın::cry:

Somon mu alıyorsun canım balık mevsimi değil ya genelde somon veriyorlar. Eti kuşbaşı nasıl yiyor dişi daha fazla o yüzden mi daha güzel yiyor ben korkuyorum vermeye didip versem olur mu acaba. Fındık badem denemedim.

Şükür ek gıda konusunda rahattım çabuk alıştı hemen hemen herşeyi yiyor çorbaları seviyor. Şimdi de mama almıyor ama uyanıkken asla o da zorluyor bazen dışarda oluyorsun ya da sabah acıkıyor hani kahvaltı saatine kadar veriyordum kaşığa alıştı biberon yok gece uyurken ki onu da azalttı sanırım artık uyku ağır basıyor dr zaten artık yavaş yavaş gece beslemeyi bırakabilirsin dedi de ben ona uyumlu gidiyorum düzeni bebekler kendi belirliyor valla zorlamamak lazım
Yok canım somon almadım levrek alıyorum tanıdığım balıkçı getiriyor,,,,,kuşbaşını yemeklerin içinden yiyor elimle 2 ye bölüyorum,,,,bence kuşbaşına alıştırmalısın çünkü büyük kızımda bende sürekli köfte ve kıyma şeklinde vermiştim hala kuşbaşını yerken çok çiğniyor yutamıyor ben gece 2 defa mama veriyorum 1 yaşından sonra gece bırakmayı düşünüyorum emediği için süt ihtiyacını karşılasın istiyorum

aminebusra aminebusra ust dişleri çıkarken çok agri yapar genelde huysuzluk tavan olur. Umarım çabucak çıkarlar fazla uzun sürmez. İkizlerde uyku icin instagramda baldananne sayfasına baktın mi orada vardı ikizler için uygulamalar.

Bizimde birden patlayacak sanki çünkü hem alt dişlerim üzeri hem yanlar kabarmış hepsi birden patlayabilir dedi dr . Çok huzursuz memnun olmuyor hiçbirşeyden ne oyunlar ne oyunlar şarkılar 1 de eve gidiyorum hep onunlayım uyurken yemek yapıyorum ortalık topluyorum haftada bir temizliğe kadın geliyor ama hemen ertesi gün hiç yapılmamış gibi salonda oturuyoruz bir odamız da çocuk odası oldu talan yeri sırf o iyi olsun diye sanırım sıcaklar ve dişler etkiliyor yemesi bir gün iyi birgün çok az tabakla çevresinde dönüyorum
Bu sıra benimki de gezine gezine yiyor çok hareketli sabit durmuyor. Bende yemek işini o uyurken yapıyorum ama temizliği beraber yapıyoruz 😀 süpürge çok seviyor oğlum evi süpürürken arkamdan geliyor tüm odalara bi de toz alırken onunda eline bez veriyorum kullanılmamış temiz beni taklit ediyor 😀 böyle böyle temizlikte oyalanıyoruz

aminebusra aminebusra ust dişleri çıkarken çok agri yapar genelde huysuzluk tavan olur. Umarım çabucak çıkarlar fazla uzun sürmez. İkizlerde uyku icin instagramda baldananne sayfasına baktın mi orada vardı ikizler için uygulamalar.
Henüz hiç dişimiz çıkmadı canım önce üstler çıkıyor olabilir mi
Ya biraz baktım çok anlamdım vaktinde olmuyor iyice incelemek için inanki o kadar yoruluyorum ki duş almak bile çok çok büyük bi lüks oldu

Henüz hiç dişimiz çıkmadı canım önce üstler çıkıyor olabilir mi
Ya biraz baktım çok anlamdım vaktinde olmuyor iyice incelemek için inanki o kadar yoruluyorum ki duş almak bile çok çok büyük bi lüks oldu
Genellikle önce altlar gelir ama değişiyor tabi bebeğe göre ust damak iyice beyazladi mi ? Yardımcı olacak kimse yok mu arada gelip seni rahatlatsa bi kaç saat

bizim de sıra 4. dişte çok huysuz altlar ne kolay çıkmıştı 🙄 iki hafta süt dışında hiçbir şey yedirememiştim şimdi yemeye başladı tekrar. sabahları yumurta yerine alternatif ne verebilirim acaba yansıtıldık sanırım yumurtadan. bir de kan damlasını verdiğin zaman sanki pişik oluyor alerji yapıyor gibi geldi bana. sidefer yerine temiz içerikli damla bulmam lazım

bizim de sıra 4. dişte çok huysuz altlar ne kolay çıkmıştı 🙄 iki hafta süt dışında hiçbir şey yedirememiştim şimdi yemeye başladı tekrar. sabahları yumurta yerine alternatif ne verebilirim acaba yansıtıldık sanırım yumurtadan. bir de kan damlasını verdiğin zaman sanki pişik oluyor alerji yapıyor gibi geldi bana. sidefer yerine temiz içerikli damla bulmam lazım
Krep yapabilirsin. Bir yumurta sarısı bi tatli kaşığı yoğurt bi tatlı kaşığı tam buğday unu bi tatlı kaşığı irmik bi de ben azıcık ceviz ekliyorum içine ezip hepsini karistir az zeytinyağında kizart. Ben bunu parmak şeklinde kesip eline veriyorum öyle yemesini seviyor

Canım 1 Eylül doğumluyuz,,,,, d vitamini unutmuyorum ben hergün yatmadan önce veriyorum,,,,,
Yemesine gelince hergün mutlaka yumurta beyaz peynir kaşar peyniri ve közlenmiş yeşil kırmızı biber yiyor yoğurt mutlaka her yemeğin yanında 1 çay bardağı ara öğün olarak da 1 kase yiyor,,,, kırmızı eti balığı sürekli veriyorum
Sızın de sadece mama değil mi, anne sütü yok bizde de, beslenme aralıkları kaç saat acaba, kaç saatte bir ek gida alıyor?

Krep yapabilirsin. Bir yumurta sarısı bi tatli kaşığı yoğurt bi tatlı kaşığı tam buğday unu bi tatlı kaşığı irmik bi de ben azıcık ceviz ekliyorum içine ezip hepsini karistir az zeytinyağında kizart. Ben bunu parmak şeklinde kesip eline veriyorum öyle yemesini seviyor
teşekkür ederim tarif için yarın yapacağım bunu ☺️

Back