• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yeni uye olup bir anda uzun suredir aci tatli burada paylaşım yapan bir üyeyi annelik konusunda uyarmak dogru mu
Ben size katılmıyorum burada isteyen istediğini yazar. Bu arkadaşın gözlemleri o yönde demek ki. Sonuçta herkes kendi düşüncesini yazıyor ama siz neden bu kadar savunma ihtiyacı hissettiniz? Bence konuya muhattabın cevap vermesi daha uygun. Biz taraf değil 3. Kişiyiz.

Ben size katılmıyorum burada isteyen istediğini yazar. Bu arkadaşın gözlemleri o yönde demek ki. Sonuçta herkes kendi düşüncesini yazıyor ama siz neden bu kadar savunma ihtiyacı hissettiniz? Bence konuya muhattabın cevap vermesi daha uygun. Biz taraf değil 3. Kişiyiz.
Ben zaten mesajda bulunan begenme ifadelerinden begenmeme butonunu seçtim lakin arkadasa oyle mi takinti oldu ki benim yazdigim rastgele mesajlari da begenmemeye basladi zaten takintili lafim o üyeydi. Daha sonradan bu sekilde bi elestirinin yersiz oldugunu anlatmaya calistim ama insani klavyeden tanimaya calisanlar icin bu zor. Konu burada avukatlik degil herkesin evinde neler yasadigini bilemesiniz ve buna gore de yaptiginiz gozlemler yanlis olur

Bende size katılmıyorum herşeyin yeri ve üslubu vardır.evet muhatabın cevaplaması uygun ama bu şekilde olmaz.herkes kendi düşüncesini karşısındaki kişiyi kırmadan yapmalı.neticede 3-4 aydın 3-4 kişi yazıyoruz bu bodoslama ve üslup olmadı özel sorunları varsa özel mecralarda yapmalılar

Biz seninle aslında çok iyi anlaşırız ama gel gör ki sen beni sevmedin ballı nutellam :KK43:
Benim nette anlaşamadığım insan yoktur ki sonucta burada yazdığın ucar gider ben evde hayatima devam ederim. O yüzden gereksiz yere tartisma cikarmak hele ki anne olgunluğuna erişen insanlara yakisiyor mu

Benim nette anlaşamadığım insan yoktur ki sonucta burada yazdığın ucar gider ben evde hayatima devam ederim. O yüzden gereksiz yere tartisma cikarmak hele ki anne olgunluğuna erişen insanlara yakisiyor mu
Hadi gel barışalım içi alınmış yarım ekmek arası köftem :D

Bende size katılmıyorum herşeyin yeri ve üslubu vardır.evet muhatabın cevaplaması uygun ama bu şekilde olmaz.herkes kendi düşüncesini karşısındaki kişiyi kırmadan yapmalı.neticede 3-4 aydın 3-4 kişi yazıyoruz bu bodoslama ve üslup olmadı özel sorunları varsa özel mecralarda yapmalılar
Düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Ayrıca arkadaşın ilk mesajını dikkatli okursanız kıracak bişey söylediğini de görmedim. Ayrıca 3-4 aydın değil Eylül ayından beri bikaç kişi yazıyorsunuz sebebi ise birçok arkadaşın İnstagram adresini vermesi sebebiyle hesaplarının dondurulması. Bazı arkadaşlar giden arkadaşların arkasından saçma sapan yorumlar yapınca benim de buraya yazmak içimden gelmedi

Back