2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım ben 5. tüp denemem de kavuştum oğluma, 2 aşılana ve daha niceleri var öncesinde de neler çektim ne acılar hem fiziksel hem duygusal. Emmedi ağladım, mama verdim ağladım, uyumadı ağladı ağladım, sırf oğlan diyormuşum da, otelde odaya kapanırsam diye hesap ediyormuşum gibi saçma sapan nedenlerle gelip benim anneliği sorgulayamaz kimse. Elim ayağım titriyor ya bu nasıl birşey. Kendileri de anne üstelik nasıl bu kadar kolay kalp kırıp insan incitebiliyorlar yaa aklım almıyor benim hem de hiçbir fikirleri yokken hemde bu kadar saçma örneklerle ve sadece bana da değil burada sedulu falan nasıl dalga geçtiler kabul edilir birşey değil..

İnan bak ağlıyorum şu anda ya vebal almak bu kadar kolay olmamalı, aylar aylar öncesinde tartıştık diye bunları yazabilmek hangi vicdana sığar? ben sessiz sedasız çıktım gruptan kavgada etmedim, bu kadar zaman sonra bu kuyruk acısı nedir?

Canım lütfen kendini üzüp ağlama,,,,,,
Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz

Burda bi hesap adı verildi herkes grubu bırakıp gitti,,,,sende aylarca uğramadın,,,, halbuki aylarca burada herşeyimizi paylaşmıştık grupta sadece 2. 3 kişi kaldık,,,, evet bende çoğunuzla ins. Arkadaşım ama burayı. Bırakmadım,,,,,
dejavu_one

Allah allah ya sen kendini ne kadar önemsiyorsun ya? Burası üyeliği olan herkese açık bir site ve istediğim zaman yazarım kaldı ki ben sana ya da o arkadaşa cevap yazdım mı? Sana gerçekten diyecek laf bulamıyorum. Sabah sabah millete saracak yer arıyorsun
Ayrıca damladın be demek? Ne kadar saygısızca ve seviyesizce bir hitap şekli? Ama herkes kendine yakışanı yaparmış

Boşver ya ben dedim zaten burda klavyeden kimi ne kadar tanıyıp annelik sorgulayabilirsin diye. Burda yazilan burda kalır sen yine evdeki yaşantına devam edersin.
Biz watsapp grubu olduktan sonra burada sürekli aktif olan bi avuç kişi kaldik ve yine birbirimize bu süreçte destek olmaya yardim almaya devam ettik.
Sayfamizda hiç böyle bir tartisma olmamisti çünkü kimse annelik sorgulamadi. Bebeklerimize daha nasıl yardımcı olabiliriz konusu oldu. Bu yüzden dün bi anda öyle saldırı görünce şaşırdım ve savununca hanimagasi oldum buranin

sizi tanimamama ragmen birden bire yeni hesap alan kisilerin sizle dalga gecmesinden rahatsiz oldum.benim arkadaslarim da oglan ve kiz der hepsi de gayet de sever cocuklarini.aranizda bir husumet varsa da boyle kimlik gizleyerek laf sokmalari cok yanlis.bosuna sikmayim caninizi.isteyen istedigi sekilde tatil yapar yedirir icirir :)

Aynen canım sana katılıyorum bence konu daha fazla uzamasın yaaaaa
Biz bebeklerimizle mutluyduk dimiiii

Evet ya bak hamilelik sürecinden itibaren aktif olan çok az kişi kaldık burada yeni katılanlarda oldu devam ettik paylaşım yapmaya ki çok iyi oluyor bu paylaşımlar. Hiç tartışmamız olmadi dün sayfa costu

Aynı hatayı yapıp farklı sonuç bekleyenler aptallardır. Ben bir aptallık yaptım ve bunların üyelik aktif etme talebini kabul ettim. Düzgünce paylaşım yapacaksanız eyvallah yok amacınız olay çıkartmak ise kapı orada... Mesaj atarsanız seve seve üyeliklerinizi iptal edebilirim ...

Problemi olan özelden yazsın lütfen artık konu dışı yazmayın ... bir birinizi boş yere üzmeyin...

bakın dişler de patlamış zaten ...

Valla ben kendimi çok önemsemem de beni halaa önemseyenler varmışş aylaarr aylarr geçmiş yaraları geçmemiş!! sen gelip de burada bana yazılınca ve ben burada savunulunca aaa birşey yazmadı kii ben kötü bir söz görmedim diye yazan insansın. Hala gelip konuşuyor musun burada? o kişinin tegte olduğunu bile bile gelip yazdın onun bana yazdıklarını savundun o grupta planlanmış konuşulmuş ki o yazar yazmaz gelip onun bana yazdıkları için '' gayet normal şeyler yazmış'' diyorsun bir de tanımıyormuş gibi komik bir de hala atarlanıyor!! gidin bizans oyunlarınızı az ötede oynayın yaaa hadiii !!

Evet burada ki kimin çocuğunu kıyasladık boyunu kilosunu ya da söylediği sözlerden kelimelerden sen iyi anne değilsin dedik.. Evet hanımağayız biz buranın valla bak bu güzel olduu eylül anneleri hanımağalarıı

Aynen öyle ben evde de ismiyle hitap etmeye çalışıyorum ismini bilsin diye ki biliyor bakıyor Maşallahı var zaten oğlumun nazarlar değmesin.. Ama genelde hep oğlum diyorumm. Burada da çoğu kişi kızım oğlum diyor isim vermem şart değil ki ve bundan annelik sorgulanıyor hepsi bahane laf sokmak için.. Evet ben tatile gidicem oğlumla da hiç ilgilenmicem ne yerse yesin uyusun uyumasın banane yaaa

Mutluyuz hem de çok çocuklarımızla Maşallahımız var biz bu işi öyle böyle çok güzel kotarıyoruz bence..

Kızlar bu arada bizim 7. Dişimiz de patladı

Maşallah canım hangi tarih doğumluydunuz siz? e yedirdin içirdin de 7 diş oldu. Bizim iki dişimiz var altta üstler kabarmış dr geçen daha var çıkmasına dedi. Ben d vitaminini unutuyorum bazen yaa. Ama peynir yoğurt falan çok güzel yiyor seviyor kalsiyum alıyor.

Kmsl Hnd hayırlı olsun. bizimde gelecek 7. dis yeri belli ne zamandır ama patlamadi. Alt ortanin sağında ama huysuzluk yapmıyor şimdilik.

Bizimde birden patlayacak sanki çünkü hem alt dişlerim üzeri hem yanlar kabarmış hepsi birden patlayabilir dedi dr . Çok huzursuz memnun olmuyor hiçbirşeyden ne oyunlar ne oyunlar şarkılar 1 de eve gidiyorum hep onunlayım uyurken yemek yapıyorum ortalık topluyorum haftada bir temizliğe kadın geliyor ama hemen ertesi gün hiç yapılmamış gibi salonda oturuyoruz bir odamız da çocuk odası oldu talan yeri sırf o iyi olsun diye sanırım sıcaklar ve dişler etkiliyor yemesi bir gün iyi birgün çok az tabakla çevresinde dönüyorum

Canım 1 Eylül doğumluyuz,,,,, d vitamini unutmuyorum ben hergün yatmadan önce veriyorum,,,,,
Yemesine gelince hergün mutlaka yumurta beyaz peynir kaşar peyniri ve közlenmiş yeşil kırmızı biber yiyor yoğurt mutlaka her yemeğin yanında 1 çay bardağı ara öğün olarak da 1 kase yiyor,,,, kırmızı eti balığı sürekli veriyorum

Demek ki hepsini arka arkaya çıkaracak,,,, canım İnan benim doğduğundan beri sürekli ilgi istiyor hiç yalnız oyalanmıyor hergün sabah evi süpürüp silip toz alıyorum ama akşam yatarken ev berbat durumda ,,, bizim de bazen iyi yiyor bazen istemiyor,,, ama ben hiç zorlamıyorum kendi karar veriyor ne kadar yiyeceğine

Unutmasam iyi olacak. Balığa daha başlamadım ben çok seviyorum o da sevsin yesin istiyorum nasıl veriyorsun nasıl yapıyorsun canım tarif verir misin. Haftanın 3 4 günü kıymalı yemeği var zaten artık köftede yapıyorum iki dişi var ama koparıp yemeyi çok seviyor dökülenleri de toplayıp yiyor kalanını ben veriyorum. Yeşil biber dün yumurta sarısıyla menemen yaptı kadı yemiş severek. kırmızı eti nasıl vereyim peki canım ilikli kemik suyu katıyorum kıymadan aldı hep et ihtiyacını ceviz katıyordum kahvaltıya ama kolları kabardı artık 2 3 güne bir veriyorum

ilgileniyoruz ama yine de huysuz yani hiç gözü bizi görmüyor memnu olmuyor dışarıyı çok seviyor babası bir parka çıkarıyor gölgeye kuşlara yem atıyorlar falan bir de akşamüzeri çıkıyoruz cafe falan oturuyoruz ama hiç durmayacak hep bebek arabasıyle gezecek daha evin kapısını açınca bağırıyor dışarı çıkıyor diye çok seviyor

Canım balığı fileto yaptırıyorum yağsız tavada hemen pişiyor zaten,,, benim kızım kıyma olarak çok sevmiyor köfte yapıyorum ama kuşbaşı daha çok seviyor yemeklerin içindeki eti veriyorum,,ayrıca bakışa azıcık karabiber katıyorum bebeklerin zeka gelişimini olumlu etkiliyormuş,,,, ceviz fındık badem ise hergün 1 er tane küçük küçük ağzına veriyorum o şekilde yiyor,,,,,
Benim kızım da dışarıyı çok seviyor parkta saatlerce sallansa sesi çıkmıyor ama ev gezmesinden hoşlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…