• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
S selamssss haha takıntılı misiniz
Haha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha

S selamssss haha takıntılı misiniz
Takıntı mı bence takıntı değil kadın toplum hayrına bişiler yapmaya çalışıyor, sevgisiz cocuklar büyümesin, yattığı yerden beslenmesin, otel odalarında uyuduğu saat sayılmasın, oğlan/kız diye hitap edilmesin, anne kokusunu kucağını tatsın, anne annesini ana bilmesin diye yazıyor selammmsss selam sanaaa

Takıntı mı bence takıntı değil kadın toplum hayrına bişiler yapmaya çalışıyor, sevgisiz cocuklar büyümesin, yattığı yerden beslenmesin, otel odalarında uyuduğu saat sayılmasın, oğlan/kız diye hitap edilmesin, anne kokusunu kucağını tatsın, anne annesini ana bilmesin diye yazıyor selammmsss selam sanaaa
Duygulara çok güzel tercüman oldun :KK15:

Haha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha
Bu sayfada yenisiniz ve geldiğiniz gibi negatif davraniyorsunuz normal mi

Oh bende açtım klimayı mutfağa falan gidince sıcak basıyor. Benimki de 4 e doğru uyur simdi oyun saatinde
Bizim evde çok sıcak dün klimayı açtım ama direk kızıma vurmamasına rağmen sanki etkiledi hapşırdı durdu bütün gün korktum üşüttü diye bugün açmadım bu seferde sıcaktan uyuyamıyor siz nasıl kullanıyorsunuz

Olabilir. kimse bi sayfada zorlamadi isim resim paylaşılsın diye ki böyle bir tartisma ortami da yaşanmadı neden gelip annelikten dem vuruyorsunuz burada
Bence mükemmel bir anne tebrik ettim mesajımda da. Herhalde siz yetersiz olduğunu düşündünüz ki bilinçaltınızda, böyle yorumladınız? Buraların hanımağası sizsiniz sanırım yeni üye oldunuz diye devamlı yazdığınıza göre. Pardon ağam kızdırdıysak affola :D

Bence mükemmel bir anne tebrik ettim mesajımda da. Herhalde siz yetersiz olduğunu düşündünüz ki bilinçaltınızda, böyle yorumladınız? Buraların hanımağası sizsiniz sanırım yeni üye oldunuz diye devamlı yazdığınıza göre. Pardon ağam kızdırdıysak affola :KK70:
Haha hanimaga mi ilahi 😀😀 sevdim bu lafi 😀

Bizim evde çok sıcak dün klimayı açtım ama direk kızıma vurmamasına rağmen sanki etkiledi hapşırdı durdu bütün gün korktum üşüttü diye bugün açmadım bu seferde sıcaktan uyuyamıyor siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben 24 derecede tutuyorum ama sürekli açamadım korktum bende ara ara açıp kapattım. Sicakta evet uyumuyor klimanin tam tersi yere yatirdim oraya vurmuyor diye uyurken de 26 derece yaptim bana biraz sicak oluyor ama en azindan uykusunda terlemiyor.
Bi de ilk gün benim minnakta hapsirdi sonra geçti sanirim klima ortamın tozunu falan ucurdugu icin. Haftaya doktora gidicem klima konusunu ona da bi danisicam

Back