2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar

kasıklarımda anlamsız bir sızlama var doktoruma yazdım henüz cevap vermedi akşam bir muayeneye gideceğim olmazsa üşüttüm mü bilmiyorum
1-2 gündür bendede var canım,özellikle sol kasığımda. Ben zaten en başından beri hissediyorum bebek soluma yerleşmiş şekilde. Kasıktan aşağı inen batma gibi sancı oluyor ara ara. Bence normal,rahim genişliyor diye düşündüm ama doktoruna sor tabi.

Canım zencefil zerdeçal falan düşük yapıyor diye biliyorum ben,ilç 3 ayda ıhlamurdan baska hicbir bitki çayını içmeyin diyorlar,hatta zerdeçal icin eczacım yemege baharat olarak bile kullanmayın dedi

canm doktorun söylemiş bir bildigi vardır ama adaçayı çok tehlikeli,youtube da banu çiftçi diye bir kadın dogum doktoru var cok guzel videolar hazırlıyor her haftayı anlatıyor diyetisyenlerle video cekiyo onda gördüm sonra birkaç yerde daha okudum aman dikkat

ya ilk gebeliğimde hiç olmayınca açıkçası panik oldum bnm bebiş sağ tarafta ama ağrı şu an enteresan şekilde geziyor
önemli birşey yoktur diye bende tahmin ediyorum ama inşallah senin dediğin gibidir.

O sızlama bende 4 gundur var kafayı yedırıyo ınsana aklım kasıklarımda gezıyorum resmen sen gercı bayada buyumusunuz drundan cevap gelırse bılgılendır bızı bunu yasayan arkadaslar da var burda
Tamam canım mutlaka bilgilendiririm. Aynen insan kafayı takıyor acaba öyle mi acaba böylemi kafamı rahatlatamıyorum en güzeli muayene olmak sanırım

Bende ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle bişey ama belkide olmuştur :) kanama olmadığı sürece rahatım ben :) rahim büyümeye çalışıyor bence. Kasıktan özel bölgeye doğru ara ara giren bi ağrı benimki. Belkide ayağımızı üşütmüşüzdür,ben ince çorap stiletto geziyorum güneşi görünce..

ben evde çorap bile giymiyorum çoğu zaman :) üzerimde şort ince bir tişört ile hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen :) annem duymasın

bu arada bizim tarihlerimiz ne kadr yakınmış birbirine :)

Merhaba kızlar anne evine geldim bende bir haftadır o yüzden yazamadım hiç.

Valla kızıma annemler bakıyor da rahat ettm biraz mide bulantısı tam gaz devam ediyor.

Sizler nasılsınız??

Bu arada @Papamuk arkadaşım şimdi okudum geçmiş olsun Allah en kısa zamanda kucağını doldursun canım

Kızlar ya hamilelik sureci çok tedirgin çok stresli oluyormuş hemen doğduktan sonra ki sürece geçmek istiyorum ben doğsun ellerimde olsun o zaman stres sıkıntı olmaz herhalde
Başka sıkıntılar oluyor sütüm yetiyor mu, gazı mı var, alerji mi oldu, kabız mı, ishal mi, ateşi mi var, kukağı mı ağrıyor .... Böyle uzaaar gider. Ama yinede dünyanın en güzel şeyi çocuk sahibi olmak.

Sirkeyle gargarada çok iyi geliyor, aklınızda bulunsun..

ben evde çorap bile giymiyorum çoğu zaman :) üzerimde şort ince bir tişört ile hastalığa davetiye çıkarıyorum resmen :) annem duymasın
Aslında benimde 6 eylül görünüyordu son adete göre ama doktorun ölçümünde bikaç gün geriden çıktı diye bende değiştirdim burda :) 2 Aralık son adet :)

Aslında benimde 6 eylül görünüyordu son adete göre ama doktorun ölçümünde bikaç gün geriden çıktı diye bende değiştirdim burda :) 2 Aralık son adet :)
bende de geç dönllenme var oğlumda da geç döllenme vardı aman ordalar sağlıklılar ya 1 hafta ön 1 hafta arka farketmiyor demi

bende de geç dönllenme var oğlumda da geç döllenme vardı aman ordalar sağlıklılar ya 1 hafta ön 1 hafta arka farketmiyor demi
Sağlıklı olsunda gerisi boş :) Benim ilk hamileliğimde 9 ve 10. Hafta arası kahve lekelenmem olmuştu. Şimdi onu bekliyorum yine olurmu diye,kafayı sıyırma modu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…