2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bnde sen gibiyim tedirgin oluyor insan demi görmeyince benimde 2 hafta oldu 8 gün var görmeme
Yani evde ultrason olsa her gün her saat bakarım bebeğe herhalde. Çok merak ediyorum büyüdümü nasıl annelik çok başka ya :)

Methabaa:) be zamandır denk gelmedik nasılsın tatlım:) insan özlemez miii, uyuyunca bile başında bekleniyor uyansa da sevsem diye :) Allah bağışlasın kuzucuklarımızı.
Evet canımm bayadır konuşmadık senle. İyiyim bugün temizlik yaptım izinliydim evdeydim belim ağrıdı sonrada üzüldüm niye yaptım diye kısır döngü resmen :)

Kızlar göbek bölgesinde kaşıntı ve de döküntüsü var soyılmaz gibi sizde de var mı böyle bişey niye böyle oldu anlamadım
Bende var canım bu kredi kartı dönsün kremleri alıcam hemen resmen göbeğim kaşınıyor karnım kaşınıyor

Canım sağlıkla gelsinler ne güzel :) ilk kontrolünmüydü bu? Daha önce tek mi görünmüştü?

Ben kullandım canım hastayken pastil yedim zencefilli birde çay için zencefil limonlu ama her gün kullanılmamalo bence. Doktorum zararsız zencefil kullanabilirsin dedi ama fazlası fazla bana göre sonuçta oda bir bitki

Ne mahsuru olacak canım acıbademde elif çınar benim doktorum. Arkadaşım memorialde ülkü aksoya gidiyor.

Kızlar ya hamilelik sureci çok tedirgin çok stresli oluyormuş hemen doğduktan sonra ki sürece geçmek istiyorum ben doğsun ellerimde olsun o zaman stres sıkıntı olmaz herhalde

Yaaa o zaman da bu çocuk neden ağlıyor neden uyumuyor gazı mı var sarılık mı oldu neden kakasının rengi değişik acaba sütün yetiyo mu aç mı kalıyo acaba biyeri mi ağrıyo bıdı bıdı bıdı bi ton soru geçiyor aklından resmen şizofrene bağlıyosun :) kıızm doğduktan bikaç ay aonra demiştim ki karnımda daha korunaklıydı en azından dışardan gelcek zararlara karşı korunaklıydı ve karnının tok olduğundan emindim

merhaba arkadaşlar üçüncü gebeliğimi geçen hafta öğrendim yine bir Eylül annesi olacağım inşallah. Bugün doktora gittim kese görülmedi geç döllenme olmuş kan testinde 4 haftalık taahmin ettiler şimdi bi iki hafta daha beklemem gerekiyor biraz tedirginim açıkcası diğer iki oğlumda hemen görülmüştü şimdi niye böyle oldu diye düşünmemek elde değil...

Canımm benimde sat yanlış sana çok önce yazmıştım ama görmedin sanırım

Bende ilkinde çok korktum bu zamanlarda oluyordu hani bebek aşağıda neden göbek deliğim sızlıyor diye. Rahim içi bağların gerilmesi falan oluyormuş bir sorun olmadı geçti sonra zatenn canım
Aman bi sıkıntı olmasında şu randevu gelsene gtsem ya ilk hamilelik olunca insan hiç bişey bilmiyorum sürekli tedirgin oluyor :)

Canım yumurtlaman geç olmuştur telaş etme her gebelik farklı

Ahmet Akkoca’ya gidiyorum, sen kime gidiyorsun?
Ben 15 tatil nedenıyle İstanbuldayım, burada gittim bir dra , dönünce napsam diye düşünüyorum. Eski doktorum hastane değiştirmiş, uzak bir yere gitmiş. Bakayım bi sizin dr nerede, hangi hastanede??

Kızlar sizde de oluyor mu aniden bir üşüme geliyor içim titriyor el ayak buz gibi oluyor

Kızlar sizde de oluyor mu aniden bir üşüme geliyor içim titriyor el ayak buz gibi oluyor
Ben de hep var. 1 hafta öncesine kadar yanıyordum bu hafta deli gibi üşüyorum. Hep çift battaniye oturuyorum salonda ayaklarda hep çorap hep patik

Sağol canim Elif Çınar’a daha önce muayene icin gitmiştim gerçi gebelik takibinde nasıl bir fikrim Yok da muayenede Güleryuzluydu
Elif hanımı ben beğeniyorum hep sakinleştirme yönünde konuşuyor insana birde güleryüzlü ve benim aradığım bir özellikti bu. Bunların dışında kendisine giden bir çok arkadaşım akrabam vardı hepsi çok memnun ayrıca normal doğum yanlısı bir doktor buda istediğim bir şeydi :)

Ben de hep var. 1 hafta öncesine kadar yanıyordum bu hafta deli gibi üşüyorum. Hep çift battaniye oturuyorum salonda ayaklarda hep çorap hep patik
Canım benim öğrendiğimden beri var sürekli üşüme gece yarısı bile içim titreyerek uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…