2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben hiç rahat değildim başıma geldiğinde..çünkü çok şikayetim sıkıntım vardı ama dr lar anlamadı dinlemedi beni..neyse kısaca demek istediğim sen naparsan yap herşey olacağına varıyor ben dr kapılarını aşındırdım ama sonuç sıfır göz göre göre gitti bebeğim..sen rahatım diye suçluyorsun ben neden çözemedim dr lar neden ciddiye almadı şikayetlerimi vs..kısacası kendimizi suçlamamız yersiz canım..bunu kendine yapma biliyorum ille bir neden bulmak istiyor beynin de bazı şeyleri yerli yerinde de yapsan kader diye bir şey var..o kısmını kimse çözemez!

geçmiş olsun korktum şimdi ama kese de büyümüş geç döllenmedir demişti cumartesi bakan dr..sat göre daha geç bir gebelik bu demişti..

Kizlar 4+5 kese göründü bunada şükür ben 7 ocak ta hamile kaldım günü biliyorum :))dr uyumlu bir kese rahim duvarı kalın dedi bakalım yarin sabah tekrar bhcg bakacak buda ilgili bir doktordu boyle bakalım çok sukur

Benim 8.hafta oldu bebek gorunmedi alttan görünüyor illa velet. Alttan neden baktirmiyorsun ki hicbir tehlikesi yok
ilkini baktırmıştım cumartesi alttan..dr un cihazıda iyiydi özelde idi..bugün devlet hastanesinde eski bi ultrason makinesi ile hem çok hassastım ağrı çekecektim hemde asıl neden ilk bakan dr çok aşağıda yerleşmiş seni korkutmayayım ama ayakta bile uzun süre kalma dedi..ister istemez sert bir cisimle sert bir hamle ile cihazın temaz etmesini istemedim çünkü kesem direkt kanalın girişinde yerleşmiş durumda..sonra Allah korusun kötü bir şey olacağı varsa da acele ettim bekleseydim keşke bundan mı oldu diye düşünmek istemiyorum beklemeyi tercih ettim..

merhaba canım bende senin gibi çok merak ediyorum hep görsem keşke diye ama kanamam yok leke yok
teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize ... o kadar çok soru var ki kafamda çok iyi geldi burada aynı şeyleri yaşayan hisseden insanlarla konuşup paylasmak inşallah sağlıklı bir gebelik olur ağzından bal damladı valla için rahatladı

canım sakin olmaya çalış biraz bekle bakalım.. 5+5 te benim de kalp atusu duyulmadı bekliyoruz zaman grcsin diye ama sat a gire bu hesap zaten adetten 1 hafta sonra hamis oldun desen zaten çok minik bebegin... beraber bekleyelim güzel sonuçlar alıcaz insallah

Bende dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum kahverengi küçük bir leke oldu bendede çok korkmaya başladım. Akşam eşim gelince hastaneye gidelim diyeceğim. Sağlık ocağı bakar mi ki
Canım sağlık ocağı bakmaz sanırım. Ben bugün gittim doktor bu ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi

Canım ne güzel yazmışsın

Ben bugün 6 haftalık oldum ama ultrasona göre 4 haftalığım. Kalp atışını duyana kadar 9 haftalık olurum heralde...ilk hamileliğimde böyleydi 9 haftalıktı kalp atışını duyduğumda. Hatta dr artık haftaya da duymazsam alınması lazım demişti...

Aynen canım biz hissetmeyine rahat edemicez galiba rahat olayım iyidir diyorum sonra belirtler bitiyo acaba bişeyo oldu diyorum annelik çok karışık bi duyguymuş

Son adete gore bakıyor doktorlar benim takvime gore 6+3 dr 4+5 dedi kese uyumlu dedi ama bir sure sonra bu rakamlar dengeleniyor bunu sıkıntı etmeyin bırde ne zaman hamile kaldığınızı bılırsınız ben 7 ocak ta kaldım 3+3 aslında:)))

Kızlar göbek bölgesinde kaşıntı ve de döküntüsü var soyılmaz gibi sizde de var mı böyle bişey niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…