2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şu zencefil olayını çözemedim ben ya. Kimi zencefil sakın yemeyin düşük yapar diyor (ilk düşüğümde her sabah zencefilli çay içmiştim, ona bağlı mı bilmiyorum) Kimi de bulantıya iyi gelir, kanı sulandırır diyor. Doktorum yküçük parmak tırnağı kadar dedi, ama bilemedim ya. Var mı zencefil kullanan?

Zencefil bir kaç kere boğaz için içilebilir ama sürekli zararlı olabilir bence ama doktora sormakta fayda var

maşallah darısı başıma:)))

Allah gönlüne göre versin canım. Ben hep derdim keşke ikiz bebeğim olsa diye Allah kabul etti . Ama sırf sevimliliklerinden isterdim . Şimdi aaayyy diyorum inşallah yapabilirim . 27 yaşımdayım.3 çocuk annesi olacağım . Ne dilediğine dikkat etmek lazım . Yine de çok ayrı bir mutluluk sabaha kadar uyuyamadım heyecandan . Allah'ım hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin bebeklerini insallah

Muhtemelen benim de öyle gribe donecek canim çünkü sesim değişik burnum tıkalı gibi hemen ıhlamura baslicam
Canım Boğaz ağrısı kolay kolay geçmez
Bende sık olurdu
Sık sık gün içerisinde tuzlu karbonatlı ılık su ile gargara yaptım öyle atlatıyorum ilk aşamada sende bol bol gargara yap, c vitamini tüket, ıhlamur iç, bir kat fazla giyin tavuk sulu çorba iç geçer inş

Kızlar ya hamilelik sureci çok tedirgin çok stresli oluyormuş hemen doğduktan sonra ki sürece geçmek istiyorum ben doğsun ellerimde olsun o zaman stres sıkıntı olmaz herhalde
Ozamanda stres bitmiyor.. Anneliğin %90’ı stres :) gaz,kaka,mama,uyudumu,nefes alıyor mu,düştü mü,koştu mu,terledi mi bla bla bla hep bi stres..

Ozamanda stres bitmiyor.. Anneliğin %90’ı stres :) gaz,kaka,mama,uyudumu,nefes alıyor mu,düştü mü,koştu mu,terledi mi bla bla bla hep bi stres..
Ben zaten normalde de fazla stresli ve heyecanlı biriyimdir çok sabırsızım bugün eşime şey diyorum ben 9 ay bekletemem bu bebeği içimde 7 aylıkken alsalar olmuyor mu acaba doktora sorsak mı diyorum :))) o da bıktı benden ama bu stresli heyecanlı halim hamilelikle birlikte tavan yaptı

Aynen canım biz hissetmeyine rahat edemicez galiba rahat olayım iyidir diyorum sonra belirtler bitiyo acaba bişeyo oldu diyorum annelik çok karışık bi duyguymuş
ben aklıma istedik bebek sahibi olduk çok şükür diye duşuna düşüne hakim oluyorum.. allah isteyen he4kese yaşatsın bu orantısız mutluluk ve telas durumu hamileligi

Cok teşekkür ederim canim o gargarayi yapayım. sabahtan beri ölü gibiydim dayanamadım artık kalktım evde bitkisel içerikli bi pastil vardı attım ağzıma çünkü bogazim cok kötü Onun üzerine açıldım biraz herhalde artık kalkıp bi çorba falan yapabilirim kendime

Zencefil bir kaç kere boğaz için içilebilir ama sürekli zararlı olabilir bence ama doktora sormakta fayda var
Ben sabah doktora mesaj attım bogazim sismis sesim değişmiş napayim diye doktora gidip ilaç yazdirabilisiniz yazmış :) şaka gibi :) ben de ilaç kullanmak istemediğim icin bitkisel seyler yapacağım kendimce canim bal zencefil İhlamur falan. Biraz önce dayanamadım bi tane bitkisel pastil attım Ağzıma napayim antibiyotikten iyidir

merhaba canım. eğer endişeleniyorsan kullanma.. kafan rahat olsun ben memoriala gidiyorum dr um cok tecrubeli.. beslenmene dikkat et extra bitki desteği almamaya çalış çok gerekirse adaçayı icebilirsin ama icmesen daha iyi dedi.

ben aklıma istedik bebek sahibi olduk çok şükür diye duşuna düşüne hakim oluyorum.. allah isteyen he4kese yaşatsın bu orantısız mutluluk ve telas durumu hamileligi
Amin canım benim çok güzel bi duygu rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin hepimize

Bundan sonra bir ömür bu stres olacak :)

Merhaba kızlar

kasıklarımda anlamsız bir sızlama var doktoruma yazdım henüz cevap vermedi akşam bir muayeneye gideceğim olmazsa üşüttüm mü bilmiyorum

Merhaba kızlar

kasıklarımda anlamsız bir sızlama var doktoruma yazdım henüz cevap vermedi akşam bir muayeneye gideceğim olmazsa üşüttüm mü bilmiyorum
O sızlama bende 4 gundur var kafayı yedırıyo ınsana aklım kasıklarımda gezıyorum resmen sen gercı bayada buyumusunuz drundan cevap gelırse bılgılendır bızı bunu yasayan arkadaslar da var burda

Merhaba memorialde hangi doktora gidiyorsunuz birde Doğum için ücret konuştunuz mu acaba hiç ben de Nesrin hanıma gidiyorum aynıdır belki

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzücü biliyorum.. 27 Kasım’da kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bende.. çok üzücüydü.. ama allah tekrar nasip etti,hiç adet olmadan o ay tekrar hamile kaldım.. allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…